Kedi kolay üstüne gidince kaçıyo, peki köpek?
gidip dokunup seviceksin başka türlü olmaz ki
bide zibidi nikin sandım ki zipzip konu açtı ve bize kedi kaç yaşında onu sorucak
Köpek daha sevimli geliyo inanki. Tabi sakinseKedi kolay üstüne gidince kaçıyo, peki köpek?
Benim beslediklerim gibiyse gördüğü yerde üstüne atlar
Şımarık benimkiler yaa at gibiler bi de
Arkadaşlar kediden çok korkuyorum ben. Apartmana da bazı komşular kedi alıyo bu havalarda birde sırnaşıklar kihamileydim merdivenlerden düşüyordum korkudan şimdide kızımla biyere gidip gelmek işkence gibi oluyo inip çıkarken. Hepsi Allahın yarattığı hepsinde can var zarar veremem asla! Yolda kaldırımda görüyorum yolumu değiştiriyorum o derece.
Bu korkumu yenmek istiyorum ama nasıl?
Kesin kalpten giderim ben uğramam hiç sana
En büyük korkum kızımda sevmezse diye zaten hiç istemiyorum korkmasını ama kalpten gitcem sanki aniden karşılaşınca offBenim de ödüm kopar kedi köpek ve her türlü hayvandan. ( kuş, civciv herşey yani) sizin gibi yol değiştirirdim ben de.
Çocuğum olduktan sonra onu olumsuz etkilememek için korkmuyormuş gibi yapmaya başladım. Kuş sevmek istedi beni örnek almasın hayvanlara ısınsın diye kuş sevdim, kedi köpeğe bayılıyor. Yolumu değiştirmemeye başladım, sevmek için izin istiyor sahibinden gidiyoruz yanlarına, anne sen de sev diyor mecbur ben de okşuyorum başını. Hatta anne kedi alalım biz diye başladı şimdiden, ben korkuyorum alamam demiyorum biraz büyü senin kedin olacaksa sen bakacaksın diyorum tamam diyor. Sırf yavrum benim gibi olmasın diye kedi de alacağım sanırım ilerde.
Korkmuyormuş gibi yapın, ilk adımınız bu olsun.
Ben kediniz var sanıyodum köpeklerden korkmuyorum pek ama onlarada dokunmamBenimkiler sokak köpeği evde beslemeye izin yok maalesef
Kasım ayına kadar köpeklerden ölesiye korkan biriydim. Korktuğunu hissettiklerinde saldırgan oluyorlar. Bi akşam kapının önünde araba bekliyorum bi tane köpek geldi kaçmadım, iyice yanaştı bana elimin altına kafasını yasladı ve gözleriyle 'sev' dedi resmen. Yarım saat boyunca kafasını okşattı bana, dizlerime dayadı başını. O gün bu gündür aşığım köpeklere. Zaten çözüyorsun zamanla hangi köpeğe nasıl davranman gerektiğini. Şimdi düzenli olarak takıldığımız 3 koca arkadaşım varBazen sayıları 7'yi buluyor, özellikle besleme zamanları. O zaman korkuyorum ama yalan yok
Ben kediniz var sanıyodum köpeklerden korkmuyorum pek ama onlarada dokunmam
gidip dokunup seviceksin başka türlü olmaz ki
bide zibidi nikin sandım ki zipzip konu açtı ve bize kedi kaç yaşında onu sorucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?