Benim de en büyük korkumdu, benden etkilenecek yaklaşmayacak bile diye. Korkunuzu çok iyi anlıyorum.En büyük korkum kızımda sevmezse diye zaten hiç istemiyorum korkmasını ama kalpten gitcem sanki aniden karşılaşınca off
Eşim ailem ne zamanki hamileyken düşme tehlikesi yaşadım anladılar beni. Bana çok büyük cesaret verdiniz teşekkür ederim
seni anlayabiliyorum benim kuzenımde senin gibi çok korkardı kediden. ilk onda görmüştüm şimdide sendeArkadaşlar kediden çok korkuyorum ben. Apartmana da bazı komşular kedi alıyo bu havalarda birde sırnaşıklar kihamileydim merdivenlerden düşüyordum korkudan şimdide kızımla biyere gidip gelmek işkence gibi oluyo inip çıkarken. Hepsi Allahın yarattığı hepsinde can var zarar veremem asla! Yolda kaldırımda görüyorum yolumu değiştiriyorum o derece.
Bu korkumu yenmek istiyorum ama nasıl?
Onlarda senden korkuyor sevmeye çalış varmı onlardan sevimlisi. Bikere dokun bakarsın birgün sennde kedin oluvermis. Benim annemde korkardi zamanında ama benim hayvanlara olan aşkım annemn kedileri sevmesine sebep oldu. Bikere dokunmayi dene.Arkadaşlar kediden çok korkuyorum ben. Apartmana da bazı komşular kedi alıyo bu havalarda birde sırnaşıklar kihamileydim merdivenlerden düşüyordum korkudan şimdide kızımla biyere gidip gelmek işkence gibi oluyo inip çıkarken. Hepsi Allahın yarattığı hepsinde can var zarar veremem asla! Yolda kaldırımda görüyorum yolumu değiştiriyorum o derece.
İnşallah kızımda babasını örnek alır. Yazın köyde keçi bile sevdim ama kediye el süremiyorum köpek de sevdim sıkıntı yok ama kedi diyince titriyorumBu korkuyu benden iyi anlayamaz kimse. Bu hiç kolay birşey değil. Õzellikle açık alanlarda kedi gelicek ayagimin altina diye tedirgin olmaktan rahat edemiyorum. Hayvanlari sevmediğim anlamina gelmiyor bu veya bana zarar vermesi de değil korkum. Asla zarar da vermem. Bir de insanların kınayan dalga geçen bakışları var. Ay ne korkuyorsun küçücük şeyden diyorlar. İçimden geliyor işte yaklasamiyorum dokunamiyorum. Kendimi zorladim birkaç kez seviyim diye kalbim öyle çok atıyor ki yapamıyorum. Benim de iki buçuk yaşında bir kızım var ayrıca. İnşallah bu konuda beni değil babasını örnek alir. Beni cocukken alistiran olmamis demekki. .
Aynen sizin gibiyim bende yorumları okuyunca iyi geldi eşimle konuşcam bi yerden başlamak için teşekkür ederimKorkunun sebebi yok ne yazık ki
benimde hayatım kabusa dönüyor
bir yerde açık alanda yemek yiyemiyorum bu yüzden defalarca babamla eşimle kavga etmişizdir
ben sevemem yok yaniii imkansız gibi birşey
ama gelen cevapların hepsini okucam belki iyi gelir :)
Bende öyleydim ama zamanla geçti eşimin telkinleriyleArkadaşlar kediden çok korkuyorum ben. Apartmana da bazı komşular kedi alıyo bu havalarda birde sırnaşıklar kihamileydim merdivenlerden düşüyordum korkudan şimdide kızımla biyere gidip gelmek işkence gibi oluyo inip çıkarken. Hepsi Allahın yarattığı hepsinde can var zarar veremem asla! Yolda kaldırımda görüyorum yolumu değiştiriyorum o derece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?