- 27 Mayıs 2012
- 2.785
- 3.607
- 208
nasıl bir şey bu ya . keşke benim balkonuma gelseSen bu pasaklı sokak kedisi tut yangın merdiveninden annemlerin balkona çık. Balkonda miyav da miyav... Açtır bir şeyler verelim diye kapıyı açmamızla içeri dalıp yatağa kurulması bir oldu. Annem bu anı görse çıldırır ve hepimizi çamaşır suyuna bandırır herhalde:)Eki Görüntüle 1408767
Sen bu pasaklı sokak kedisi tut yangın merdiveninden annemlerin balkona çık. Balkonda miyav da miyav... Açtır bir şeyler verelim diye kapıyı açmamızla içeri dalıp yatağa kurulması bir oldu. Annem bu anı görse çıldırır ve hepimizi çamaşır suyuna bandırır herhalde:)Eki Görüntüle 1408767
Ne olacak peki ona?Bir de minder buldu kendine:) zannederim ev kedisiymiş sokağa atılmış...Eki Görüntüle 1408788
Gelmeden önce balkona karton kutu yaptık içine de polar battaniye falan koyduk orada yatıp kalkıyor şimdilik.Ne olacak peki ona?
Ben de kediden cekinirim, kopekten hic korkmam. Kopegin sagi solu belli, kediler manyak... Butun kedisi olan arkadaslarimin elleri kollari cizik icinde, kopeklilerde yok. Kopeklinin evine gidiyosun hayvan cildiriyor sevincten. Kediliye gidiyosun hissss, bu odaya giremezsin. Ben de zarar vermem kediye ama sevmiyorum iste.
Gelmeden önce balkona karton kutu yaptık içine de polar battaniye falan koyduk orada yatıp kalkıyor şimdilik.
Bizimkiler besliyor ama onun derdi içeride olmak
Ay cnm sende benim gibisin.. Malesef tedavisi mumkun degil kedi var diye yolumu degisip kac defa derse gec kalmistimArkadaşlar kediden çok korkuyorum ben. Apara da bazı komşular kedi alıyo bu havalarda birde sırnaşıklar kihamileydim merdivenlerden düşüyordum korkudan şimdide kızımla biyere gidip gelmek işkence gibi oluyo inip çıkarken. Hepsi Allahın yarattığı hepsinde can var zarar veremem asla! Yolda kaldırımda görüyorum yolumu değiştiriyorum o derece.
Bu korkumu yenmek istiyorum ama nasıl?
tarcının güzelliğiiiiAparman komşularınızı takdir ettim bu soğuk havalarda o canlara azda olsa sıcak bir ortam sağlıyorlar. Korkmak en doğal duygulardan biri ama zarar vermem demeniz çok güzel. Kediler çok sakin canlılardır günün neredeyse 17 saatini uyuyarak geçiriyorlar. Zarar vermez köşeye sıkıstırmazsanız asla zarar vermezler,zaten sokak kedisi oldukları için insanlardan korkuyorlar. Marketlerde satılan kedi mamaları var onlardan alabilirsiniz ufak kaplara koyup önlerine bırakın yemelerini bekleyin ama o sırada sevmeye çalışmayın,zarar vermeselerde hırlıyorlar o zaman. bir kenarda bekleyin yavaş yavaş size ısınacaklardır gelip sürtünmeye başlarlar izin verin kafalarını veya sırtlarında kuyruk yerine yakın kısımı okşamaya çalışın. Hemen yapamazsınız ama zaman içinde alışırsınız sanırım.Sevemeseniz bile zarar vermediklerini görerek rahatlayabilirsiniz hemde bu kış günlerinde birkaç canın karnının doymasına vesile olduğunuz için müthiş bir iç huzuru yaşarsınız sokaklarda o kadar zor ki hayatlarıBacaklarından ve karın bölgelerinin okşanmasından hiç hoşlanmazlar. Bir öneri de bir yakınınızın kedisi varsa ev kedileri sakin olurlar onları ziyaret ederek alışmaya çalışabilirsiniz. Eğer izmirde yaşıyorsanız tarçınla birlikte her zaman bekleriz Eki Görüntüle 1408574
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?