Kedi korkusu

bende denedim bu korku yenilmiyor kolay kolay.ben bütün hayvanlari cok severim,timsahlari,yilanlari,herseyi.ama kelebekten ve sivrisinekten bile korkuyorum.mutfakta kelebek oldugu icin,sahur yapmadan oruc tutmuslugum var

Sen bu pasaklı sokak kedisi tut yangın merdiveninden annemlerin balkona çık. Balkonda miyav da miyav... Açtır bir şeyler verelim diye kapıyı açmamızla içeri dalıp yatağa kurulması bir oldu. Annem bu anı görse çıldırır ve hepimizi çamaşır suyuna bandırır herhalde:)

benım de kedım var, 54 gunlukken aldım ..ablam cok korkar kedıden.. ama kucukken kedının ona saldırmışlıgı falan da yok yani..sebepsiz bir korku ... ıkı cocugunu da o sekılde alıştırdı.. çocuklar ne köpek sevıyorlar ne kedi... halbuki hiç dokunmadılar bıle kediye de köpeğe de.. anne korkuyordıye korkuyorlar... ben evlendıkten sonra benım eve geldıler, kedinin özel odası vardı ,kapattım.. cocuklar evde koltuklara bıle oturmadılar kedı var evde dıye.. sonra cok kızdım ablama... bu kadar mı korkutulur dıye..

kedi korkunuzu yavru bır kedıyı severek baslayın ..korkmeyın tırmalamaz.. zaten dişi keskin değildir , ısırmaz.. tınakları da çizer ama kanatmaz.. mikrop kapmazsınız.. benim kedim ne ısırmayı ne de tırmalamayı bılıyor.... eşim ben kedı hepimiz aynı yatakta uyuyoruz. onun yastıgı bıle ayrı :)

nasıl bir şey bu ya . keşke benim balkonuma gelse

soğuktan üşümüş olmalı.. biraz ilgi istiyor gibi görünüyor

Eger telkinle vs asamiyorsaniz cok ciddiyim terapiye gidin.
Korkusu olmayanlar anlamiyor, yumusacik denmesi veya baskalarinin maceralarini duymak dahi bazi insanlari urkutebiliyor.

Benim kedim var, çok yakın arkadaşımın da köpekleri var. İki hayvanı da severim. Kedileri azıcık daha fazla seviyor olabilirim.
Ama bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek isterim. Kedilerin de köpeklerin de karakterleri var. Arkadaşımın bir köpeği ısırarak sevgisini belli ediyor ve bunu önleyemiyor. Oyun oynarken de ısırıyor. Yani bizim gibiler kimisi daha uysal kimisi daha agresif çok genellememek gerekiyor.
Kedilerin de saldırgan olması genelde sahipleri yüzünden oluyor. Kediler içinde büyüdüm ben. Hiç bir kedim de tırmalamayı bilmezdi. Küçükken oyun oynarlarken kardeşleriyle oynadıkları gibi bizi de ısırmak tırmalamak isterler. O zaman biz de hırçın oynamasına izin verdiğimiz de bu huy kalıcı oluyor. Yada çok sıkıştırılarak sevilen kediler de hırçınlık oluyor. Kediler öyle istediğimiz zaman sevilmeyi sevmezler üstüne gitmezseniz de tırmalamazlar. Hatta kendisi gelir direkt kucağına oturur. Daha özgür daha başına buyruktur ve durduk yere cidden tırmalamazlar.
Benim eve gelseniz cidden kedi aşığı olursunuz. Gece koynumda yatan, eve geldiğimde ayaklarıma sürünen bir kedim var. Tırmalamaz asla ve sürekli gelip sevdirmek ister. Elimde de bir tane bile tırmık izi yoktur.

Kedi köpek denildiği zaman akan sular durur bende.ayy nesinden korkuyorsunuz kedilerin,bir kere Sevin okşayin,ne kadar sevimli olduklarını göreceksiniz. Kıllı stres topları onlar benim

Ay cnm sende benim gibisin.. Malesef tedavisi mumkun degil kedi var diye yolumu degisip kac defa derse gec kalmistim

kedilerin nesi korkunç gelir hiçbir zaman anlam veremedim.
bazı köpeklerden korkarım sadece.
ama ben bugüne kadar hiç durup dururken kedi tarafından kovalanıp ısırılan insan görmedim.
kendi başıma da gelmedi. en fazla sırnaşıp bacaklarınıza sürünürler. :)

tarcının güzelliğiiiiben izmirdeyim ben geliyim tarcının patisini ağzını buynunu yemeyebu da bizim momo bey 3 aylık dünyanın en güzeli tekiri

bende inanılmaz korkardım öyleki yemek yerken kedi, gelirse asla bişey yiyemezdim sonra kayınvalidenin yazlığında çok kedi vardı bende gel zaman git zaman alışım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…