- 8 Kasım 2019
- 252
- 183
- 18
- 43
- Konu Sahibi Beril sevin
-
Öyle arayışım yok. Yavruyken eve alıp yetiştirmek istiyorumBu senin kararın, bir İran kedisi bir siyam kedisi istiyorsan sokakta bulman zor.
Ben gözleri hasta bir yavru kedi buldum tedavi ettirdim eve aldım şimdi 1 yaşına girecek kedi yaşıyla kaç bilmiyorum eşek kadar oldu
15 sene yaşıyorlar, tavsiye ederim, ailenin bir üyesi oluyor, aile fotoğrafımız bile var, benim oğlum o, hayvan sevgisi bambaşkaÖyle arayışım yok. Yavruyken eve alıp yetiştirmek istiyorum
Cinsi fark etmez, tek istediğim evde bi ses bi nefes, çocukların sevgisiyle bizle yaşasın istiyorum
Cins kedi almanız bakımı ve onların mutluluğu açısından farkediyor. Şöyle ki shorthair diye geçen birkaç cins; british shorthair, exotic shorthair bunlar ev kedisi. Dışarıda yaşayamazlar. Evde sakin ve zararsızlar. Çıkmak istemiyorlar. Ama tekir veya sarman kedi aldınız diyelim dışarı çıkmak isteyebilir evde mutsuz olabilir. Saldırgan eşyalara zararlı olabilir. Besleyenler söyleyebilir ben tecrübe etmedim.Öyle arayışım yok. Yavruyken eve alıp yetiştirmek istiyorum
Cinsi fark etmez, tek istediğim evde bi ses bi nefes, çocukların sevgisiyle bizle yaşasın istiyorum
Öncelikle merhaba
2 küçük çocuğum var, onlar kedileri çok seviyorlar ve kedi ile aynı evde yaşarlarsa daha merhametli daha vicdanlı büyürler diye düşünüyorum. Sorumluluk sahibi de olurlar, en azından evde tatlı mı tatlı dostları olur.
Evimiz kira, ev sahibi konusunda sanırım kedıyi söylemem, sorun çıkarabilir.
Benim size sorum kediyi petshop dan satın mı almalıyım yoksa minik sokak kedisi bulup aşısını vs yaptırıp sahiplenmeli miyim? (mahallede çok kedi var besliyorum ama ben evimde bizimle uyuyan, çocuklarımla oynamasını istiyorum)
Oğlum çok hareketli bi çocuk, günde evi 2 kez süpürüyorum, evimde az ve öz eşya var ama titizim kendime göre.Tabi ki sokak kedisi alın
Ama önce emin olun yarın öbür gün sokağa atmak zorunda kalacak mısınız ?
Maddi imkanlarınız bakmaya yeteli mi ?
Çocuklarınız kaç yaşında, birbirlerine zarar verme olasılıkları var mı ?
Kıl, tüy takıntınız var mı ?
Kedi de bir çocuk olacak evin içinde bakma sabrınız var mı ?
Eşyaya zarar vermesi size sorun olur mu ?
O da huyu suyu olan bir canlı mesela hırçın dönemlerinde çocuğumu ısırdı, tırmaladı yok ben istemem deme durumunuz var mı ?
Ülkemizde hayvan sağlığı çok çok pahalı mesela kalıcı bir hastalığı olsa altından kalkabilir misiniz ?
Bu gibi soruları düşünüp öyle alın, bu uzun vadeli bir iş ablamın kedisi şu an 21 yaşında mesela , uzun yıllar yaşayabilir bir kedi, genelde çocuklar bakımını üstlenemez siz bakmak durumunda olacaksınız buna hazır mısınız ?
Alerji olduğunu sanmıyorum, dışarıda çok seviyorlar, olsa belli olurdu sanırım.Kesinlikle sokaktan sahiplenin, ama yavru kediler çok hareketli ve yaramaz oluyor bunlarıda göze alın lütfen, en önemliside çocuklarınızda alerji olmadığından emin olun lütfen alerjim var diye sokağa bırakılan okadar çok kedi varki çok üzülüyorum bu konuda.
Teşekkür ederimsokaktan bir yavruyu kurtarın.
bu arada çok güzel düşünceli bir annesiniz.
patili kardeşle büyüyen çocuklar, merhametli, vicdanlı ve empatik pırıl pırıl evlatlar oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?