Kedi sahiplenme

Benim bildiğine göre ve tecrübelerime göretam tersi şoka kedileri zaten yabani oluyo sevdirmeyi bırak yaklastirmiyo bile :) himalayan cinsi bi kedimiz vardı siyamla iranin kırması kucaktan inmezdi sevdirmek için :) diger baktigimiz cins kedilerde oyle sevdiriyo hep ve cins olduklerindan dolayi uysallar. Ananem tekir bi kedi aldi eve asla durmuyodu herşeyi parçaladı tv nin üstünde yürüdü ordan oraya atlayınca başka kedi sahiplenmek zorunda kaldılar

Tay tüyü koltukları neden tırmalamıyorlar?
Bende yeni evliyim eşyalarım yeni ve oğlum hiç bir eşyama zarar vermedi, kedilerin de bir karakteri var, hepsi bir değil, benim oğlum benim kalkmamı bekler asla uyandırmaz, benim hayır ımı duysun asla yapmaz birşey, kedim smokin kedi siyah beyaz erkek, dişiler daha agrasif oluyor, bu kedi türü baya Zeki ve sakin tavsiye ederim

satın almaya/satmaya kesinlikle karşıyımdır.bu aralar yine bütün kediler azgın ve hamile her taraf bebe dolucak yine.birini sokaktan kurtarabilirsiniz.ben de kendi kepimi sokaktan kapıp gelmiştim.ama çok iyi düşünün.o da bir can ve onu çocuklara oyuncak etmemeniz lazım.çocuk sahibi olup da sonradan evcil hayvan edinip sonra onu atan çok gördüm , sebepler de hep klasik : çocuğumun birden (!) alerjisi çıktı, pislik oldu , masraf oldu, çocuğumu tırmaladı , yatağa çıktı, yoruldum , tüyü döküldü, kumu koktu, kum döküldü vs vs gibi sebepler.çok iyi düşünün.ha çocuğunuzu sokağa bırakmışsınız ha onu.

Satın alma sahiplen.

Ve lütfen bakamayacaksınız almayın .Alıpta günahına girmeyin. Eve alıştırıpta sokağa salmayın.

Ve en önemlisi evlat edinmeden önce evde tüm önlemleri alın sineklik v.s.

Çocuklardan önce sizin sorumluluğunuz çok.

Aşısı ,kısırlaştırması(kişiden kişye değişir) maması,kumu yetebilecek misiniz maddi olarak.

Eşiniz istiyor mu?

Hepsini düşünerek bu işlemi yapın.

Bu arada kedi candır. Mırıltısı yeter. :)

Aaa o zaman sizinki hayırlı evlatmış
Benim koltuklarımı görün perişan
Kapıyı açtırana kadar miyavlıyor bizim küçük olan.
İki erkek bizimkilerde. evde at gibi koşuyolar halı yolluk ne çıkarsa yolda savruluyor sağa sola
Demek ki bizimkiler çete olmuş
Tay tüyüne tırnakları geçmiyor ilmek ilmek çıkıp sökülmüyor
Biz alırken çok yanlış kumaş seçmişiz bilemedik

Bence huy karakter meselesi
Biritish kedimiz gelmez sevdirmez
Tekir olan bizimle uyuyor elimize bacağımıza sarılır yatarken

kesinlikle huyla alakalı birşey bu cinsiyle değil.

Instagramda onlarca sahiplendirme sayfasi var. Insan bakinca ici ciz ediyor o minik masum yureklere. Iclerinden birini sahiplenebilirsiniz. Bir kedinin sevgisi gercekten tarifsiz ve paha bicilmez bir his..

Benimde koltuklarım tay tüyü de ondan sordum, ama bilerek almadım, benim oğlum halılara tırnağını sokar bilemek için o kadar, oda zaten bir zarar vermiyor halıya, 2 kedi mi var sizde? Sormayın ikisi çete olmuştur, smokin kediden çok memnunum daha önce Van kedisi bakmıştım o çok fenaydı

Birde benimkinin diğer bir huyu oluştu eşim alıştırdı suya bayılıyor, her gün mutlaka 3-4 kez miyavlayıp o suyu açtırır musluğun altında yatar, banyo kapısının önünde bekliyor illa suyla oynayacak, bayılıyor suya, dalinle yıkıyorum, bütün stresini atıyor, stresini atsın eşyalara zarar vermez, suya alıştırın gitsinler banyoda suyla oynasınlar göreceksin eşyalarına zararları azalır

öyle bir şey yok kedi kedidir. merak ettikleri için hep dışarıya bakar benimkiler de çıkmazla sokağa alıştırılmazlarsa. ben sokaktan bulduklarımı büyütüyorum hep inanılmaz tatlılar dışarıda bakıma muhtaç o kadar hayvan vaken cins kedi diye tutturmak bencillik.

Zooloji yani hayvan bilimi yalan söylüyor o zaman. Bütün kediler aynı huya yapıya sahip. Bütün köpekler de öyle doberman köpekleri beslemek boşuna yasak zaten diğer köpek cinsleri gibi yumuşak huyludur onlar da. Tabiki alıştırmazsan çıkmak istemez bilmediği bir dünya korkunç gelir. Bana kalırsa da bu bencillik. O tür kediler doğada hayatta kalabilen türler iken alıp eve kapatıp, kuru mamalara mecbur edip, normal gıda veren de var herkes kuru vermiyor biliyorum ciğerle vs besleyen de var, kediye eziyet edildiğini düşünüyorum.
Sizin cevabınızı daha sonra gördüm sizi de şuraya etiketleyeyim. Mikropik

bütün kediler aynı değil ama tüm scottishler ya da tüm tekirler de birbirinin aynısı değil. tekir şöyle iran kedisi böyle diye sınıflandırmak saçma. doğa dediğinizvızır vızır araba geçen sokaklar yalnız. doğa bırakmadık ortada hayvanlar doğal ortamında mutlu eve niye hapsediyoruz gibi bir şey değil bu. türlü şeyler geliyor başlarına sokakta yazık petshoptan mal gibi satılan bi hayvan alınacağına sokaktan bir kediyi kurtarmanın neresi mantıksız?

Sokak kedileri bazen evde terör estiriyor ama
Bende dışarda bulduğum yavru kediye belli bir süre evde baktim arada agresiflesiyordu ama enson yeğenimin yüzünü tirmalayinca güvenli bir bahçeye salmak zorunda kaldım.
Deliriyordu koltuktan koltuga isinlaniyordu sanki kapilari kapatiyoduk bize zarar vermesin diye.
Bence huyunu suyunu bilmediginiz bir hayvan beslemek iki taraf için de riskli.
Sakin mizacli bir kedi olur tabiki ama evde terör estiren bir can a ne kadar tahammül edebilirsiniz ki

Sokaktan alıp sahiplenmek daha iyi oluyor hem o cana da sıcak bir ortam sunmuş olursunuz.O dediginiz cins kediler asla ortada kalmıyor daha fazla talep görüyor ne yazık ki !

Biz sahibinden.com dan yavru kedi sahiplendik. Gerci simdi essek kadar okdu :) Benimde 2 çocuğum var. Koyun koyuna uyuyorlar kedicikle.

Kızım tekir ve üç buçuk yaşında. Kendisi evden çıkmaktan hoşlanmıyor aksine korkuyor.
satın almayın sahiplenin

Kızım tekir ve üç buçuk yaşında. Kendisi evden çıkmaktan hoşlanmıyor aksine korkuyor.
satın almayın sahiplenin
Sokakta yaşamak ve hayatta kalmak üzerine bir fıtratta yaratılmış hayvanın eve hapsedilmesini çok doğru bulmuyorum. Evde mutlu olduklarını sanmıyorum. Çok çok sevmeme rağmen kedi sahiplenmiyorum sokaktan. Sokakta besliyorum. Kısırlaştırmak, eve kapatmak kendi cinslerinden ayırmak doğru gelmiyor.

Zor durumdaki sokak kedisi daha iyidir. Oyuncudurlar cocuklarinizla oynarlar. Kucukten kurallari ogretirseniz rahat edersinix. Disi kediler asiri sahiplenici oluyorlar erkrk olsnlar da rahat. Eger uzun yillar bakabiliriz diyorsaniz sahiplenin sonra eve alistirip terk edilen kediler cok fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…