Kedi sevenler ve besleyenler bakarmısınız?.?

kediyi engelleyemezsiniz...
11 kedi besledim...
özgür bir karakterleri var...
kedi beslemek istiyorsanız o sizin sahibiniz olacak kabullenin...

Tel taktırmak zaten yapmanız gereken bir şey.
Kedi hiçbir zaman tezgaha çıkmamayı öğrenemezse ne yapacaksınız? Ben panik atağım kapı kapalı durmasın kedi gitsin mi diyeceksiniz yoksa kapıyı kapatabilecek misiniz?
Bunları düşündünüz mü almadan önce?

valla benimki tezgaha çıkıyor bir zararını görmedim. kullanmadan temizleyin.

Çıkınca bağırıp, elimizi mutfak dolaplarına vuruyorduk oraya çıkmaması gerektiğini biliyordu. Tabii bizim yanımızda. Biz başka odadayken yine çıkıyordu mutfağa gittiğimizde de ayak sesimizden anlayıp hemen iniyordu. Şam şeytanı

ay acaba yazsam mı yazmasam mı sakin olayım falan diye yazamadığım her şeyi yazmışsınız.
kendi adıma size teşekkür ederim.
oh rahatladım valla okuyunca kendim yazmış gibi.

Oyy yavrum benim, fotosu var mı kıyamam. Hayır oğlum dersenız anlar o.
Valla varsın çıksın yaa amaaan atın ölümü arpadan olsun.

Sizi bende uygun görmedim hayvan beslemeye,
Kanaryamı annem istedi verdim papağan elimi ısırdı gönderdim, e ilerde kediyi de bi bahaneyle göndermiyeceğiniz ne malum...

Benim evime giren hayvan ailemden biri olur ben asla göndermem mesela...

Limon esansı kedim istemediğim bir yere geçtiğinde limon esansı damlatiyordum o noktaya. Kesinlikle şeytan görmüş rahip gibi oluyordu narenciye kokusu sevmiyorlar. Oneririm ama genel olarak kedime her yer açıktı özgür bir kediydi. Sadece koltuklarda kullandım tirmalasini istemediğim yerlerde. İşe yarıyor

Kedi hiç bir zaman tezgaha çıkmamayı öğrenemezse ben zaten ilk başta yazdım benim tercihim tel veya camdan sürgülü kapı yaptırmak başka bi çözüm yolu bilen yada bulan varmı dedim siz neden yorumları düzgün okumayıp sürekli bi saldırı modundasınız ilk baştada yazmıştım bunu kendim.onu düşün yada bunu düşündünmü ?...diye geliyorsun bana soruya soru ile cvp verilmez üslubun çok yanlış şimdi bu müne yine beni bamlayacak yasak koyacak ama dengesizmisin sen sorunlumusun soruya soru ile cvp ver yada saldırı modundasın sürekli her yorumunda saldır g... Zekalımısın idrak edemedin mi konuyu ebeee aklı kıt ohhhhh rahatladım

Hayvanlara olan üslubunuzdan dolayı öyle bir cevap yazdım. Görüyorum ki hak ediyormuşsunuz zaten.
Oyuncak gibi görüp alıp isteyene vermeler. İlerisini düşünmeden kedi bakmaya çalışmak gibi şeyleri kendi sözlerinizden çıkarttım uydurmadım yani.

Mutfak kapısına tel yaptırınca kedi yırtarsa ne yapacaksınız? :)

AbsolutPromise , size kötü bir şey dememiş ki hatta son mesajınızdaki üslubunuza rağmen gayet sakin ve saygılı yazmış. Siz neden akıl zeka ölçümüne kalkıştınız?

Daha geçen gün çöp kutusunun yanına poşetle bırakılan ördek ve civciv yavrularını gördü bu gözler. Sizde annem istedi verdim, papağan ısırdı gönderdim vs deyince insanlar acaba dedi ister istemez. Zira ilk daralmada pisi pisiyi kapının önüne koyabilecek gibi duruyorsunuz malesef. Umarım öyle olmaz, uzun yıllar sağlıkla beraber yaşarsınız evcil dostunuzla

Ona balkonlu ev bulsanız?

Siz ayrı bir konu açsanız daha iyi olur.

Hayal gücün çok kuvvetli yada iftira tarafların kitap oku müzik dinle doğayla buluş arada bi ayakların çime bassın çok tv dizisi izleme...sen kimsinde hakkımda bu kadar ön yargılısın....eyyyy absolit miii absollliiiittt miiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…