- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.195
- 78
- 32
- Konu Sahibi Gulenay4040
-
Tel taktırmak zaten yapmanız gereken bir şey.Oradan nasıl görünüyorum bilemedim ama yazımı iyice okumamışsın kedi eve gelmeden tüm camları tel ile kapattırdık zaten balkonlarım kapalı onun güvenliği için yaptık ve evde bi kapı kapalı olunca ruhum daralıyor panik atağım ben evet panik atak hastaları bu tarz hayvan beslemeli bu açıdan söylüyorsanız haklısınız ama evde bi canlı olmadan olmuyor eşimde bende seviyoruz bunu bu kedi köpek balık kuş farketmiyor
valla benimki tezgaha çıkıyor bir zararını görmedim. kullanmadan temizleyin.Arkadaşlar slm..eşim ve ben hayvan delisiyiz evleneli 4 yılı aşkın zaman oldu evimizde kanarya papağan 3 adet akvaryum vardı kanaryamızı annem istedi ona verdik papağan çok huysuzdu ısırıyordu korktum eşim iş yerine götürdü şuan sadece akvaryumlarımız var 1 sene önce minik bi köpek aldık köpek kalp hastasıymış bi gece aniden öldü bir daha asla evde hayvan beslemem dedim çünkü ölünce insan çok üzülüyor gecen hafta eşim kedi aldı.çok şirin çok tatlı bişey çok sevdik sessiz kendi halinde hmn bağımlılık yaptı bizde lakin bi sıkıntım var panik atak hastasıyım ben kapılar kapalı olunca ruhum daralıyor mutfak kapısını tezgaha çıkmasın diye kapatıyoruz ama bu seferde ben huzursuzum varmı bunun bi çözümü evinde kedi besleyip te tezgaha çıkmasını engelleyen kişiler yada bi yöntem bu arada düşmesin diyede camlara korkuluk yaptırdık mevsim yaz camlar açık ama kışın nasıl olacak bu iş sıkıntıdan patlıyorum ruhum daralıyor bu tezgaha çıkma mevzusuna bi çözüm bulmam lazım benim tek aklıma gelen muftah kapısını tel örgülü sürgülü yaptırmak
ay acaba yazsam mı yazmasam mı sakin olayım falan diye yazamadığım her şeyi yazmışsınız.Ben kedilere mutfağı açmış biriyim. Tezgahta çok dolaşmayı sevmezler ayakları ıslanıyor diye. Tezgahı ara basamak yapıp buzdolabına oradan da mutfak dolaplarının üzerine çıkıyorlar. Genelde günün 2 saatini orada geçirip uyurlar. Tezgahı kullanmadan önce temizliyorum olup bitiyor. Çok zor değil.
Bu arada siz kendinizi ne kadar hayvansever olarak nitelendirsenizde ben sizi öyle göremedim. Eve alınan hayvanları aile bireyi gibi görüp sorumluluk almaktır esas mesele. Kanaryamızı istediler verdik ne demektir? Benim küçük oğlanı kv çok sever, istedi, verdik diyen; ortanca çocuk saldırgandı evde yaşamaya korktum valla eşim dükkanda yemeğini suyunu veriyor şimdi diyen biri sonrada biz çok çocuk severiz şimdi bi tane daha yaptık dese ne düşünürsünüz? Bence bu kedinin de bi falsosu çıkacaktır size göre. Bence eve hayvan getirmeyi bırakın.
Ya çok tatlıÇıkınca bağırıp, elimizi mutfak dolaplarına vuruyorduk oraya çıkmaması gerektiğini biliyordu. Tabii bizim yanımızda. Biz başka odadayken yine çıkıyordu mutfağa gittiğimizde de ayak sesimizden anlayıp hemen iniyordu. Şam şeytanı
Kedi hiç bir zaman tezgaha çıkmamayı öğrenemezse ben zaten ilk başta yazdım benim tercihim tel veya camdan sürgülü kapı yaptırmak başka bi çözüm yolu bilen yada bulan varmı dedim siz neden yorumları düzgün okumayıp sürekli bi saldırı modundasınız ilk baştada yazmıştım bunu kendim.onu düşün yada bunu düşündünmü ?...diye geliyorsun bana soruya soru ile cvp verilmez üslubun çok yanlış şimdi bu müne yine beni bamlayacak yasak koyacak ama dengesizmisin sen sorunlumusun soruya soru ile cvp ver yada saldırı modundasın sürekli her yorumunda saldır g... Zekalımısın idrak edemedin mi konuyu ebeee aklı kıt ohhhhh rahatladımTel taktırmak zaten yapmanız gereken bir şey.
Kedi hiçbir zaman tezgaha çıkmamayı öğrenemezse ne yapacaksınız? Ben panik atağım kapı kapalı durmasın kedi gitsin mi diyeceksiniz yoksa kapıyı kapatabilecek misiniz?
Bunları düşündünüz mü almadan önce?
Hayvanlara olan üslubunuzdan dolayı öyle bir cevap yazdım. Görüyorum ki hak ediyormuşsunuz zaten.Kedi hiç bir zaman tezgaha çıkmamayı öğrenemezse ben zaten ilk başta yazdım benim tercihim tel veya camdan sürgülü kapı yaptırmak başka bi çözüm yolu bilen yada bulan varmı dedim siz neden yorumları düzgün okumayıp sürekli bi saldırı modundasınız ilk baştada yazmıştım bunu kendim.onu düşün yada bunu düşündünmü ?...diye geliyorsun bana soruya soru ile cvp verilmez üslubun çok yanlış şimdi bu müne yine beni bamlayacak yasak koyacak ama dengesizmisin sen sorunlumusun soruya soru ile cvp ver yada saldırı modundasın sürekli her yorumunda saldır g... Zekalımısın idrak edemedin mi konuyu ebeee aklı kıt ohhhhh rahatladım
Kedi hiç bir zaman tezgaha çıkmamayı öğrenemezse ben zaten ilk başta yazdım benim tercihim tel veya camdan sürgülü kapı yaptırmak başka bi çözüm yolu bilen yada bulan varmı dedim siz neden yorumları düzgün okumayıp sürekli bi saldırı modundasınız ilk baştada yazmıştım bunu kendim.onu düşün yada bunu düşündünmü ?...diye geliyorsun bana soruya soru ile cvp verilmez üslubun çok yanlış şimdi bu müne yine beni bamlayacak yasak koyacak ama dengesizmisin sen sorunlumusun soruya soru ile cvp ver yada saldırı modundasın sürekli her yorumunda saldır g... Zekalımısın idrak edemedin mi konuyu ebeee aklı kıt ohhhhh rahatladım
Ona balkonlu ev bulsanız?arkadaşlar şuan tamamen ne yapacağımı bilmediğim için sizlere de danışmak istedim, günlerdir araştırma yapıyorum sonuç alamadım, veterinerlerde çözüm olarak sakinleştirici sprey yada macun satma derdinde, sprey aldım işe yaramadıbenim henüz 3 yaşında tekir cinsi bir oğlum var ve aşırı düşkünüm. 1,5 ay önce evimizden taşındık evde 3 balkonumuz vardı dışarı bakmayı seven kedim ordan oraya balkonlarda aşağıda olup bitenleri izlerdi keyfi çok yerindeydi, ancak yeni evimiz de balkon duvarımız 2,5 metre uzunluğunda ve dışarıyı malesef görüş imkansız, karşı daireyi görüyor, sitede arada kalan bir daire, kedim ilk günlerde alışma sürecinde olduğunda böyle ağlamadı, ancak yaklasık 1 haftadır acayip şekilde ağlıyor, içeride dolaşırken, kapının önünde durarak gece yarısı , sabahın körü sürekli ağlamaklı miyavlama (aralıksız rahatsız edici)dışarı çıkmak istiyor, 2 gecedir artık bende uyuyamıyorum benimde bu durum psikolojimi bozdu ona işkence ediyormuşuz doğal hayatından ayırmışız gibi düşünüp dün gece artık bende dayanamayıp ağladım. Bu durumu yaşayanlardan çözümünüz varsa paylaşmanızı rica ediyorum. Ne yapmalıyım, oğlumu nasıl sakinleştirip ortamı sevdirebilirim
Siz ayrı bir konu açsanız daha iyi olur.arkadaşlar şuan tamamen ne yapacağımı bilmediğim için sizlere de danışmak istedim, günlerdir araştırma yapıyorum sonuç alamadım, veterinerlerde çözüm olarak sakinleştirici sprey yada macun satma derdinde, sprey aldım işe yaramadıbenim henüz 3 yaşında tekir cinsi bir oğlum var ve aşırı düşkünüm. 1,5 ay önce evimizden taşındık evde 3 balkonumuz vardı dışarı bakmayı seven kedim ordan oraya balkonlarda aşağıda olup bitenleri izlerdi keyfi çok yerindeydi, ancak yeni evimiz de balkon duvarımız 2,5 metre uzunluğunda ve dışarıyı malesef görüş imkansız, karşı daireyi görüyor, sitede arada kalan bir daire, kedim ilk günlerde alışma sürecinde olduğunda böyle ağlamadı, ancak yaklasık 1 haftadır acayip şekilde ağlıyor, içeride dolaşırken, kapının önünde durarak gece yarısı , sabahın körü sürekli ağlamaklı miyavlama (aralıksız rahatsız edici)dışarı çıkmak istiyor, 2 gecedir artık bende uyuyamıyorum benimde bu durum psikolojimi bozdu ona işkence ediyormuşuz doğal hayatından ayırmışız gibi düşünüp dün gece artık bende dayanamayıp ağladım. Bu durumu yaşayanlardan çözümünüz varsa paylaşmanızı rica ediyorum. Ne yapmalıyım, oğlumu nasıl sakinleştirip ortamı sevdirebilirim
bende düşündüm, ancak evimize yeni taşındık ve çok fazla masraf yaptı eşim, tekrar taşınalım talebime olumlu bakmadı ki,Ona balkonlu ev bulsanız?
özür dilerim ilk defa yorum yaptım böyle olmuyo sanırım konu açmaya çalışıyımSiz ayrı bir konu açsanız daha iyi olur.☺
Estağfirullah, ne özürü. Açmışsınız konuyu. Bilen arkadaşlar yardımcı olur mutlakaözür dilerim ilk defa yorum yaptım böyle olmuyo sanırım konu açmaya çalışıyım
O evin penceresi yok mu oraya çıkarın birlikte izleyin dışarıyı böylelikle düşmez hembende düşündüm, ancak evimize yeni taşındık ve çok fazla masraf yaptı eşim, tekrar taşınalım talebime olumlu bakmadı ki,
Hayal gücün çok kuvvetli yada iftira tarafların kitap oku müzik dinle doğayla buluş arada bi ayakların çime bassın çok tv dizisi izleme...sen kimsinde hakkımda bu kadar ön yargılısın....eyyyy absolit miii absollliiiittt miiiiHayvanlara olan üslubunuzdan dolayı öyle bir cevap yazdım. Görüyorum ki hak ediyormuşsunuz zaten.
Oyuncak gibi görüp alıp isteyene vermeler. İlerisini düşünmeden kedi bakmaya çalışmak gibi şeyleri kendi sözlerinizden çıkarttım uydurmadım yani.
Mutfak kapısına tel yaptırınca kedi yırtarsa ne yapacaksınız? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?