Kedi sevenler ve besleyenler bakarmısınız?.?

tüy dökmeyen kedi mi var
benim ki küçük daha şimdilik dökmüyor ama bu konuyu düşünmüyor değilim şimdiden gerçi hergün evi süpürüyorum zaten çok ta sıkıntı olmaz inşallah

tüy dökmeyen kedi mi var
benim ki küçük daha şimdilik dökmüyor ama bu konuyu düşünmüyor değilim şimdiden gerçi hergün evi süpürüyorum zaten çok ta sıkıntı olmaz inşallah
Kullandığınız mamaya, mevsime bağlı olarak her kedi tüy döker. Tarama eldivenine alıştırırsanız küçüklükten en azından topak topak oraya buraya tüy düşürmez ama koltuklarda falan illa tüyler olur.

Islanmak sevmiyorlar ya bi kere kucağınıza alip mutfak lavabosunda ıslatın biraz. Veya veteriner istemediğiniz huylarında mesela isirma vb kızın hafifçe bağırın vazgeçer demisti

Bizimkilere cok denedik cikmamalari icin sonra vzgectik biraktik kendi kendilerine vazgecti onlarda artik cok nadir cikiyorlar.. ama zaten biz hic sorun etmiyoruz... tezgahta is yapmadan once siliyoruz olup bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…