Kedi ve Köpeklerde Tüy Dökülmesi

kızlar albüm yapamadım yapıcam ama dayanamadım benim koca kafalımı koyayım buraya dedim malum adı çok geçti) bu arada barıştık oğluşumla aramızdan su sızmıyor

köpeğiniz çok tatlı maşallah.. ben de bayılıyorum sibirya kurtlarına ama evimizde kapasite dolduğu için alamayız.:)
benim kı<zlarımın albümü var isteyen bakabilir profilimi tıklayıp. her köpek ayrı bir dünya.

canım albümlere bayıldımmmm allah sana bağışlasın paticiklerini... hele o ağzında ekmek ve kokoş haliyle poz veren yok mu

6 senedir var mıymış, ben yeni keşfettim baya eksik kalmışım Tüy döküm döneminde göreceğiz bakalım.

Köpeğiniz çok güzelmiş umarım hiç ayrılmazsınız. Ek olarak; sibirya kurdu gibi çift katlı kürk yapısına sahip köpekler asla ve asla traş edilmemeli. "Ben traş ettirdim, bir şey olmaz" demeyin. Zararları ileride görülür, deri hastalıklarına yakalanabilir. Genellikle tüyleri ömür boyu uzayan teriyer gibi ırklar traş edilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…