Kedi yüzünden ailem evime gelmiyor

Geçenlerde liseden bir arkadaşım emrivaki yaptı size gelelim 2 gün boşumuz var diye. İki tane canavar gibi çocuğu var, yalan olmasın hiç istemiyordum gelmelerini. Zaten hamileyim, kimseye hizmet edecek halim de yok. Biz kediden korkarız biz varken odaya kapatırsınız değil mi diye sormasın mı! Kusura bakma arkadaşım lütfen gelmeyin, bizim de düzenimizi bozmayın dedim. Herhalde küstü. Cehenneme kadar yolu var

He şunu da söyleyim akıllı insan işi değil die net konuşmayın lütfen . Benım gorumcelerım terapi aldılar yetmedi biz ve kaynım evlerimize kedi aldık hatta yavruladılar alışırlar mı falan die ama korku var yapamıyorlar otobüse dolmusa binemezler inseler biri karşılayacak her yere taksi kullanırlar kapıda kedi olsa eve saatlerce giremezler ağlarlar bu öyle bisey değil bazı insanlar için .hatta yeri gelir evlenmek bile istemezler çocuklarımızı parka nası çıkarcaz die . Yani şu kadar söyleyim kedi terapisi için onların döktüğü paraları bazı insanlar önemseyip kendı psikoloji sağlığı ıcın dökmüyor. çünkü tahmin edebilecegınızden daha fazla hayatları etkileniyor ablamın birisi iş yemegınde kedi geldı die masa üstüne çıkıp bütün şirkete rezil olmuştu üstelik üst düzey yönetici kendısı ne kadar üzülüp aglamıstı yılların kariyeri böyle olmamalıydı die .
Öteki evlenecegı adam tarafından terkedildi parkta iki dk oturamadı kamelya tepelerine çıktı kediden kaçtı , çocukla dışarı çıkamaz benle pikniğe gidemez die . Yani insanların korkularını basitsemek kolay önemli olan empati yapabilmek bende horozdan çok korkarım küçükken Benı ısırdı asla asla horoz olan evin yanından falan geçmem saatlerce beklerim ama o kapıdan içeri giremem . MissCherryBlossom

Var böyle malesef fobisi olanlar onlar için Bızım gördüğümüz gibi el kadar olmuyor malesef o minnaqlar .

Kedi var diye gelemeyiz diyenlere bizim kapımız açık siz bilirsiniz deyip geçiyorum. Kediyi odaya kapat diyenlere sizi balkona kapatayım diyorum.

Koskoca kadınsınız aileniz hayatınıza bu kadar müdahil olmamalı.
Şu odaya kapatır mısın cümlesi benim için top nokta resmen. Bunu duyunca bana bir sinir yükleniyor.

Ufacik kedinin ne pisligi olacak, eskiler cok titiz oldugu icin hayvana temkinli oluyorlar ama alisiyirlar. Annem de oyleydi, eve sokak kedisi girmis diye yerleri klorakla silmisti, sanki kedi vebali, simdi kendi kedisi var.

Göbek bağınızı kesin!

Ben de burda panikle konu açmıştım emanet kedi diye ama herkes hayırlı olsun demişti ama benimkisi damdan düşer gibi gelmişti sahipsiz kaldı diye.

Bahçede kediler vardı ama evin içinde yoktu birden kedim oldu, arkasından bir kediyi daha kurtardık iki kedim oldu.

Veee bir sürpriz daha yaptılar kedim doğurmak üzere Sayı artacak bu durumda.

Geldiler mi gidemiyorlar, değişik bir sevgisi var. Hatta artacak olmalarına ayrı bir mutlu olduk Bahçedekiler, evdekiler derken artık kabile halinde yaşarız.

Biz ev sahibi falan değiliz destuuuur! Ağam, paşam kediler izin verirse sığışırız bir kenara

Herkesi boşverin kedili ev, huzurlu ve merhametli evdir

Bir de gözlemlediğim şöyle bir şey var ailede herkes kedi seviyorsa o ailenin huzurlu, sakin, sevgi dolu, merhametli bir yapısı oluyor.

Gerçek bir sevgi ile kedi besleyipte evinde mutsuz olanı görmedim. Çünkü inek, dana gibi bir menfaat olmadan (et, süt) bir cana kucak açan insanların kimseye zararı olmuyor.

Anneniz bir de bayılsın. Yapacak birşey yok siz onlara gider orada buluşursunuz. Anneniz de tedavi olsun. Bu hastalıktakilerde bı kibir var herkes pis en temizi benim modları var etraf da onların standardına uysun diye bekliyorlar. Halbuki kendisi tedavi olmalı.

Kediyle bacak biçen insanlar ailenizde olsa gelmesin zaten. Anneniz kendi evinde takıntılarına göre yaşayabilir, orası sizin eviniz, bunun için ağlamak falan çok abartı tepkiler belli ki gelmemeleri daha hayırlı. Kedi candır, evlattır ayrılık olmaz zaten, rahatınıza bakın onunla geçirdiğiniz her günün tadını çıkarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…