Fobisi olanlarla derdiniz ne?Evde 4 kedim ve " başlarında ağlayasın" diyen bir annem var. Kaldı ki kendi de sokaktaki kedilere düzenli bakan bir insan... en son saygı çerçevesinde ciddi bir konuşma yaptım. Söylediği şey yaşandığında ne kadar üzüleceğimi bu söyleminin beni ne kadar kırdığını ve en önemlisi bana bir şey olursa kedilerime onun bakacağını ve bu cümlesinin onu çok üzüceğini anlattım. " ama abin evine gelmiyor " dedi. Gelmesin önemli değil kapım açık ama ben 5 yıldır annelik yaptığım candan asla vazgeçmem dedim. Artık rahatım. Yaşadığınız psikolojik şiddeti dibine kadar yaşadım. Baktılar vazgeçmiyorum alıştılaralışmak zorunda kaldılar yetmedi yeğenim sokakta gözünü kaybetmek üzere bulduğu yavru kediyi sahiplendi 3 yıldır ablamda da kedi var mecburen herkes alıştı...
Bi derdim olduğunu kim söyledi...Fobisi olanlarla derdiniz ne?
Gelmesinler, ne düşünebiliriz ki. Evlenip gitmiş kızının hayatına bile saygı duymuyor. Aglayarak günlüğüne yazabilir.Merhaba iyi günler dilerim
Hanımlar benim bi derdim var
Ben evliyim ve ailemdem uzak yaşıyorum
Ben hep çocukluğumdan beri kedi çok severim ve sahiplenmek istemiştim ama ailem izin vermiyordu.
Ben ve eşim bi kaş gün önce bir yavru kedi sahiplendik , eşimde çok seviyor.
Aileme arayıp haber verdiğimde hemen sinirlendiler ve biz bi daha o eve gelmeyiz dediler.annem temizlik takıntısı var ve dünden beri ağlıyor.halbuki evlerimiz ayrı!!
Ben kedimi kızım gibi seviyorum ve ondan ayrılamam.
Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Fobimi beğenmemişsiniz galiba. Yoruma beğenmedim atmışsınız ki bu umurumda değil ama neyi beğenmediğinizi merak ettim.Bi derdim olduğunu kim söyledi...
Fobisi olanın üzerine kedi mi fırlatmış, elini ayağını bağlayıp üzerine yaş mama sürüp kedileri üzerine mi salmış? Ne yapmış?Fobisi olanlarla derdiniz ne?
anlamadım ki yazdığınızıFobisi olanın üzerine kedi mi fırlatmış, elini ayağını bağlayıp üzerine yaş mama sürüp kedileri üzerine mi salmış? Ne yapmış?
Merhaba iyi günler dilerim
Ben hep çocukluğumdan beri kedi çok severim ve sahiplenmek istemiştim ama ailem izin vermiyordu.
Aileme arayıp haber verdiğimde hemen sinirlendiler ve biz bi daha o eve gelmeyiz dediler.annem temizlik takıntısı var ve dünden beri ağlıyor.halbuki evlerimiz ayrı!!
Ben de gurbetteyim bana da gelmiyorlar dı 3 kedi aldım siz yılda 1 geleceksiniz diye çocuklarımdan ayrılamam dedim ilk kedim 13 yıl yaşadı benimle 2 ay önce malesef ayrıldı bu süreöte annem alıltı artık geliyor ama gereksiz misafirdende kurtuldum evimi otel yapmışlardıMerhaba iyi günler dilerim
Soldakine bayıldımmmmmmm. Yerüm o suratı.Köpek bize bisey yapmıyor biz zaten gecıp bi güzel öpe koklaya sevıyoruz ama oğluma alerji yapıyor yani yoksa ablam nie biz gidelim die ev temızlesın köpüşleri arkaya koyar geçer . Oğlum yaklaşınca yüzünü yaladı gözleri enfeksiyon kaptı çocuğun öyle olunca korkudan tedbir amaçlı . Yani yoksa bunlardan korkulur mu yiyeriz yiyeriz dadlarını duzlarını
Zaten evcil hayvan olan ev ayrımı yapsak eve kedi almayızyanlış anlaşılmış
Amin tüyleri kadar ömrü olsun diyoruzSoldakine bayıldımmmmmmm. Yerüm o suratı.
Ömürleri uzun olsun.
Amaaan gelmesinler. Alışmışlar sizi parmaklarında oynatmaya, bağımsız bir insan olduğunuzu evinizin olduğunu kabul etmiyorlar. Ayrı bir ev olmanıza rağmen baskı kurmaya çalışıyorlar. Hiç geri adım atmayın. Anne babaların da duracakları yeri bilmesi gerekiyor.Merhaba iyi günler dilerim
E kadının takıntısı var yani ne yapsın. Benim de kedi Fobim var, kızkardeşimin kedisi, son gittiğimde kedi üstüme zıpladı bayılacaktım az kalsın, ondan sonra ben de gitmedim. Kediyi at demiyorlar ki gelemeyiz diyorlar. İki taraf da haklı.
" beğenmedim" demek en doğal hakkım açıklamak zorunda değilim zaten umurunuzda da değilmiş ama yine de merak etmişsiniz açıklayayım o zaman; beğenmedim zira konu sahibi ailesinin sinirlendiğinden annesinin iki gündür ağladığından bahsediyor bir fobi durumu söz konusu değil dolayısıyla iki tarafta haklı denilebilecek bir durum yok...Fobimi beğenmemişsiniz galiba. Yoruma beğenmedim atmışsınız ki bu umurumda değil ama neyi
Benim kız kardeşim de senin görümce gibi aklını oynatiyor beti benzi atıyor.He şunu da söyleyim akıllı insan işi değil die net konuşmayın lütfen . Benım gorumcelerım terapi aldılar yetmedi biz ve kaynım evlerimize kedi aldık hatta yavruladılar alışırlar mı falan die ama korku var yapamıyorlar otobüse dolmusa binemezler inseler biri karşılayacak her yere taksi kullanırlar kapıda kedi olsa eve saatlerce giremezler ağlarlar bu öyle bisey değil bazı insanlar için .hatta yeri gelir evlenmek bile istemezler çocuklarımızı parka nası çıkarcaz die . Yani şu kadar söyleyim kedi terapisi için onların döktüğü paraları bazı insanlar önemseyip kendı psikoloji sağlığı ıcın dökmüyor. çünkü tahmin edebilecegınızden daha fazla hayatları etkileniyor ablamın birisi iş yemegınde kedi geldı die masa üstüne çıkıp bütün şirkete rezil olmuştu üstelik üst düzey yönetici kendısı ne kadar üzülüp aglamıstı yılların kariyeri böyle olmamalıydı die .
Öteki evlenecegı adam tarafından terkedildi parkta iki dk oturamadı kamelya tepelerine çıktı kediden kaçtı , çocukla dışarı çıkamaz benle pikniğe gidemez die . Yani insanların korkularını basitsemek kolay önemli olan empati yapabilmek bende horozdan çok korkarım küçükken Benı ısırdı asla asla horoz olan evin yanından falan geçmem saatlerce beklerim ama o kapıdan içeri giremem . @MissCherryBlossom
Var böyle malesef fobisi olanlar onlar için Bızım gördüğümüz gibi el kadar olmuyor malesef o minnaqlar .
Annen manipüle etmeye çalışıyor bunun için ağlanir mi ?Merhaba iyi günler dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?