Kedi yüzünden ailem evime gelmiyor

Evde 4 kedim ve " başlarında ağlayasın" diyen bir annem var. Kaldı ki kendi de sokaktaki kedilere düzenli bakan bir insan... en son saygı çerçevesinde ciddi bir konuşma yaptım. Söylediği şey yaşandığında ne kadar üzüleceğimi bu söyleminin beni ne kadar kırdığını ve en önemlisi bana bir şey olursa kedilerime onun bakacağını ve bu cümlesinin onu çok üzüceğini anlattım. " ama abin evine gelmiyor " dedi. Gelmesin önemli değil kapım açık ama ben 5 yıldır annelik yaptığım candan asla vazgeçmem dedim. Artık rahatım. Yaşadığınız psikolojik şiddeti dibine kadar yaşadım. Baktılar vazgeçmiyorum alıştılar alışmak zorunda kaldılar yetmedi yeğenim sokakta gözünü kaybetmek üzere bulduğu yavru kediyi sahiplendi 3 yıldır ablamda da kedi var mecburen herkes alıştı...

Fobisi olanlarla derdiniz ne?

Gelmesinler, ne düşünebiliriz ki. Evlenip gitmiş kızının hayatına bile saygı duymuyor. Aglayarak günlüğüne yazabilir.

İki kedim var
öyle ki ailem ile de çok sıkı bağımız , annem de temizlik hastası
Burası benim evim yılda 1 kere gelecekler diye atamam ya , kılı tüyü sorun ediyorlarsa gelmesinler napayım . Her geldiklerinde bi ton laf duyuyorum ama artık alıştılar , yerinecyatmışssın anne kalk diyorum , haklısın biz gidicez o kalacak diyo . Haklısın diyorum napayım , kırmızı çizgim kedim.

Pisiciğe yapılacak bir yok, evin üyelerinden biri artık. Anneniz kendini değiştirmeli.
Sizin evinize müdahale etmesi, eve gelmemekle tehdit etmesi, bir de üstüne ağlaması yersiz.
Siz onlara gidiverirsiniz.

Ben de gurbetteyim bana da gelmiyorlar dı 3 kedi aldım siz yılda 1 geleceksiniz diye çocuklarımdan ayrılamam dedim ilk kedim 13 yıl yaşadı benimle 2 ay önce malesef ayrıldı bu süreöte annem alıltı artık geliyor ama gereksiz misafirdende kurtuldum evimi otel yapmışlardı ama annem babam kızkardeşlerim alıştı alışırlar kimse için bebişinden vazgeçme

Soldakine bayıldımmmmmmm. Yerüm o suratı.
Ömürleri uzun olsun.

Amaaan gelmesinler. Alışmışlar sizi parmaklarında oynatmaya, bağımsız bir insan olduğunuzu evinizin olduğunu kabul etmiyorlar. Ayrı bir ev olmanıza rağmen baskı kurmaya çalışıyorlar. Hiç geri adım atmayın. Anne babaların da duracakları yeri bilmesi gerekiyor.

Fobimi beğenmemişsiniz galiba. Yoruma beğenmedim atmışsınız ki bu umurumda değil ama neyi
" beğenmedim" demek en doğal hakkım açıklamak zorunda değilim zaten umurunuzda da değilmiş ama yine de merak etmişsiniz açıklayayım o zaman; beğenmedim zira konu sahibi ailesinin sinirlendiğinden annesinin iki gündür ağladığından bahsediyor bir fobi durumu söz konusu değil dolayısıyla iki tarafta haklı denilebilecek bir durum yok...

Siz kendi tercihinizle kedi sahiplenmişsiniz anneniz de kendi tercihiyle size gelmemeye karar vermiş.
Yapacak bir şey yok herkes kendi tercihinin sonuçlarına katlanır.

Benim kız kardeşim de senin görümce gibi aklını oynatiyor beti benzi atıyor.

Annen manipüle etmeye çalışıyor bunun için ağlanir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…