- 25 Kasım 2020
- 3.107
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.430
- 83
Evleriniz ayrıysa anneniz neden ağlıyor? Annenize Allah başka dert vermesin? Çok saçma buldum. Kedi annenizden temizdir de gariplerim tüy döküyorlar işte tek sıkıntıları o.Merhaba iyi günler dilerim
Hanımlar benim bi derdim var
Ben evliyim ve ailemdem uzak yaşıyorum
Ben hep çocukluğumdan beri kedi çok severim ve sahiplenmek istemiştim ama ailem izin vermiyordu.
Ben ve eşim bi kaş gün önce bir yavru kedi sahiplendik , eşimde çok seviyor.
Aileme arayıp haber verdiğimde hemen sinirlendiler ve biz bi daha o eve gelmeyiz dediler.annem temizlik takıntısı var ve dünden beri ağlıyor.halbuki evlerimiz ayrı!!
Ben kedimi kızım gibi seviyorum ve ondan ayrılamam.
Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bende korkarım ve maalesef biraz da temizlik takıntım var bu yüzden evde besleyemem çocuklarımın üçü de hayvanları çok seviyorlar hele kızım kediye bayılıyorMerhaba iyi günler dilerim
Ben hep çocukluğumdan beri kedi çok severim ve sahiplenmek istemiştim ama ailem izin vermiyordu.
Aileme arayıp haber verdiğimde hemen sinirlendiler ve biz bi daha o eve gelmeyiz dediler.annem temizlik takıntısı var ve dünden beri ağlıyor.halbuki evlerimiz ayrı!!
Ev sizin eviniz. İsterseniz kediyle yaşarsınız ama gelmek istemezlerse de onları da anlarım. Herkes kedi sevmek zorunda değil. Ben kedili evde çok zorlanıyorum. Kokusu zaten mahvediyor. Sürekli hapşırıyorum tıkanıyorum. Bende kedili eve gitmek istemiyorumMerhaba iyi günler dilerim
Ben de gidemiyorum. Ayaklarım titriyor elim ayağım boşalıyor. Aşırı korkuyorum hayvanlardan. Ya bir gün köpek görünce çocuğumu unutup kaçmışımGerçekten merak ettiğim için soruyorum, köpek size ne yapıyor da gitmiyorsunuzMax 10kiloluk bir hayvanın size ne zararı var, yiyor mu sizi? Evcil hayvan olan eve gitmemek akıllı insan işi değil asla, hayvan kendi havasında takılıyir nesinden rahatsız oluyorsunuz
Ya korkmak başka bisey korkan insana bisey diyemem kimsenın zaafını yok sayamam ,Benim kız kardeşim de senin görümce gibi aklını oynatiyor beti benzi atıyor.
.annem temizlik takıntısı var ve dünden beri ağlıyor
Evet biliyorum ve benden başkası anlamaz. Lütfen 0.5 gramlık kedi size ne yaptı demeyin korku çok başka… Keşke aşabilsem de bir kedi kucağıma alabilsemBen de gidemiyorum. Ayaklarım titriyor elim ayağım boşalıyor. Aşırı korkuyorum hayvanlardan. Ya bir gün köpek görünce çocuğumu unutup kaçmışımoğlum dedi ki deprem de bile kaçmadın da bizi bırakıp köpeği görünce kaçtın. O günden sonra artık yolda ellerinden tutup yürüyorum çocukların kaçarsam birlikte kaçarız diye. Kedi de aynı durumdayım ben. Yani yaşayan bilir.
Ben de köpek sahiplenmek istiyorum maddi durumum daha elverişli olunca ama tatil bölgesinde yaşıyorum herkes yazın evimi otel gibi kullanıyor uygun değilim desem bile bir anda çıkıp kapının önünde beliriyorlar çok değişik tipler yani ay inşallah bu hayvan sıkıntısı onlarda da işe yararBen de gurbetteyim bana da gelmiyorlar dı 3 kedi aldım siz yılda 1 geleceksiniz diye çocuklarımdan ayrılamam dedim ilk kedim 13 yıl yaşadı benimle 2 ay önce malesef ayrıldı bu süreöte annem alıltı artık geliyor ama gereksiz misafirdende kurtuldum evimi otel yapmışlardıama annem babam kızkardeşlerim alıştı alışırlar kimse için bebişinden vazgeçme
Bedava yazlık yer bulunca hayvan sever bile olabilirler çok umutlanmayınBen de köpek sahiplenmek istiyorum maddi durumum daha elverişli olunca ama tatil bölgesinde yaşıyorum herkes yazın evimi otel gibi kullanıyor uygun değilim desem bile bir anda çıkıp kapının önünde beliriyorlar çok değişik tipler yani ay inşallah bu hayvan sıkıntısı onlarda da işe yarar
Bizim iki kedimiz var. Başta annem sizin anneniz gibi yok pis yok şöyle böyle diye laf yaptı baktı biz de bir hareket yok mecbur kabullendi. Hatta yurtdışı taşınma sürecimizde 2 ay annemlerin evinde kaldılar annemle babam kızım, oğlum diye sesleniyorlardiMerhaba iyi günler dilerim
Yüzde yüz yarıyor ekonomi eskisi gibi değil eskiden eğleniyorduk geziyorduk ama şuan okada misafir bana ağır gelirdi zaten çalışıyprum kedi yi duyan gelmedi önceleri bir yere kapat geleceğiz diyorlardı kapatamam dedim zaten birisi engelli yani yazık değilmi ondan sonra da gelmediler butik otelde kalıyorlar gelinceBen de köpek sahiplenmek istiyorum maddi durumum daha elverişli olunca ama tatil bölgesinde yaşıyorum herkes yazın evimi otel gibi kullanıyor uygun değilim desem bile bir anda çıkıp kapının önünde beliriyorlar çok değişik tipler yani ay inşallah bu hayvan sıkıntısı onlarda da işe yarar
O dini durum da hurafe. İnsanın en yakın arkadaşları kedi köpek. Neden yasak olsun ki çok saçma.Evimde 1 doberman, 2 kedi , 1 öküz (iki ayaklı) ile birlikte yaşıyorum.
Korkana saygım sonsuz, bende minicik böcekten çok korkarım
Ailem aynı şekilde, dini durumlardan ötürü hiç istemediler. Şimdi beni arayıp onları soruyorlar.
Bunu eskilere anlatmak mümkün değil, salıyorsunuz bir süre sonra. He de geç.O dini durum da hurafe. İnsanın en yakın arkadaşları kedi köpek. Neden yasak olsun ki çok saçma.
Linclenecegim belki de banlanacagim ama yazayım köpek caiz değilGerçekten merak ettiğim için soruyorum, köpek size ne yapıyor da gitmiyorsunuzMax 10kiloluk bir hayvanın size ne zararı var, yiyor mu sizi? Evcil hayvan olan eve gitmemek akıllı insan işi değil asla, hayvan kendi havasında takılıyir nesinden rahatsız oluyorsunuz
Linclenecegim belki de banlanacagim ama yazayım köpek caiz değil
Bulunduğu yere melek girmiyor
Bastığı yerde namaz kılınmıyor
Kizkardesimin köpeği var anlaşmamız gereği bana getiremiyor
Bir defa çok mecbur kalip getirdi bastığı halıyı anında yıkamaya verdim koltukları yikattim
Ama kedim var kedi öyle değil zaten efendimizin de kedisi vardı kedi bambaşka bir hayvan
Linç meselesine gelince bu konu ben dedim diye böyle değil böyle olduğu için ben yazdım köpeğe evde cevaz yok burda mühim olan şu her dine saygımız var diyoruz amenna o zaman dinimizin hükümlerine yasaklarına da saygımız olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?