- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.387
- 798
Hahahahahaha çok tatlısın yaİlk yorumumda traş makinesiyle alsın dedim, kimse ciddiye almamış.
Jilet gibi sıfır, kaymaktan bahsetmiyorum.
Eşim kol ve bacakları makinayla inceltme yani seyretlme uyguluyor, tshirt bölgesinin yukarısından itibaren sırt, göğüs, bel vs ne varsa Allah ne vesirdiyse girişiyorum, o da sonra aynı şekilde özel gölgelerine, koyun kırpar gibi kırpıyorum adamı.
Vücudunda birçok iz bulduk mesela haberi olmayan
Pandemide saçını da kazımıştım, kafası delikmiş adamın, bana kakalamışlar.
Ütün adamları, görün gerçeği
Alezden süpürgeyle çıkmıyorNicole Kidman'ın Kürk diye bir filmi var.
İzlemediyseniz mutlaka izleyin.
Belki bakış açınız değişebilir.
Benim eşim spor yaparken lazer, ağda gibi birçok şey denemiş. En sonunda bırakmış.
Vücudunda bu kadar kıl olmasına rağmen kellikle sınanıyor garibim.
Evlendiğimizin ilk zamanları çarşafı kaldırıp aleze yapışan kılları görünce süpürme işine giriştim. Başarılı olamayınca alezi attım mecburen.
En azından süpürünce temizleniyormuş. Bu da bir şey.
Benimki sakal için gitti lazere.Hahahahahaha çok tatlısın yaen güzeli lazer aslında ama onu da çoğu erkek gibi kabul etmiyor tabi. Aslında bizim sorunumuz eşimin durumu kabullenmemesi
Evlenecek kadınlara diyorum zaten kıllı olur erkek diyen kadınlara özellikle tüysüz olsun ya kız gibi olsun valla olsun ne olcak. Temizlemektense köşe olsun hattaBenimki sakal için gitti lazere.
Gitmek istiyor da cihaz yanar üstüme kalır diye gitmiyorz
Ev tipi alacağım, bitiririm ben onun atışını diyor.
Ay hiç sevmem kıl tüy, kırpıyorum gerçekten dayanamam
Epilasyon ?Merhaba güzel kadınlar,
Size çok komik gelecek ama beni sinirden ağlatacak derecede kıl döken bir eşim var. 7 aylık hamileyim hergün evi süpürüp siliyorum. Abartmıyorum 1 fayans başına 10 tane kılı dökülüyor. Ev erkek berberi gibi. Olurda 2 gün süpürmezsem sanki 1 aydır süpürülmemiş gibi. Kan değerlerinde bir şey yok. Ne yapmam lazım bilmiyorum beni aşırı aşırı geriyor bu durum.
Haftada bir süpürenler var1 gün süpürmesem ikinci gün durum aynı..
Kabul edilmedi maalesefEpilasyon ?
Ne yapalım bak ülkenin kanayan yarası buLütfen şu konuyu artık hortlatmayalım, bu gidişle aseksüel olacağım
Ben tüy dökücğ kremde buldum çözümü. Sıtına göğsüne göbeğine komple yapıyorum min 4 ay kafam rahat...Merhaba güzel kadınlar,
Size çok komik gelecek ama beni sinirden ağlatacak derecede kıl döken bir eşim var. 7 aylık hamileyim hergün evi süpürüp siliyorum. Abartmıyorum 1 fayans başına 10 tane kılı dökülüyor. Ev erkek berberi gibi. Olurda 2 gün süpürmezsem sanki 1 aydır süpürülmemiş gibi. Kan değerlerinde bir şey yok. Ne yapmam lazım bilmiyorum beni aşırı aşırı geriyor bu durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?