Ya günde 2 kere duş alan biri aslında aşırı aşırı kıllı da değil kıllarını almaya da ikna edemedimDüzgün keselense her gün o kadar dökülmez yere bence. Çünkü benimki de tüy yönünden bereketli Anadolu toprağı mübarek ama eve sizinki kadar saçılmıyor. Duşta bırakıyor çok şükür
Yazık ya cidden çok zor çok sinir bozucu bi durumAy benim kuzende öyleymiș yazık teyzem her gün süpürür dururdu avuç avuç resmen
Ya günde 2 kere duş alan biri aslında aşırı aşırı kıllı da değil kıllarını almaya da ikna edemedimama dediğim gibi evim adeta erkek berberi
Aslında benimde aklıma robotlar geldi işimi görür sanırım. Çünkü gerçekten çok sinirlendiriyor bu durum beni aşırı titiz bir insan da değilim aslında yani titizlik hastaları olur ya öyle de değilim ama kıllara dayanamıyorumAcaba lif, kese yapıyor mu? Kan değerleri de normal demişsiniz. Bence size akıllı süpürge lazım. 2 3 bin fiyatı var evet yüksek ama ileride bebek olunca habire yerde gezecek,ne bulsa ağzına atacak vs. Sürekli adam tıraş olamaz e siz de ev süpüremezsiniz aklıma başka çözüm gelmedi.
ben bile gidemedim adam gitmiş valla bravoo yengeyle sanaOffff benim abimde öyle yaa..her taraf kıvrık kıl oluyordu,hele banyoda..artık çığlık atasım geliyordu..baktık olmuyor yengemle bir olup buna cephe aldık lazere gitti
iyi de kadın çalışmıyorsa evi kedi mi geçindirecek?Bosanip kedi sahiplenin
Aaa kedi icin calisiliriyi de kadın çalışmıyorsa evi kedi mi geçindirecek?
Evde az çekmedi bizden valla mecbur kaldı diyelimben bile gidemedim adam gitmiş valla bravoo yengeyle sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?