Kediden daha çok kıl döken kocam

EECK

Guru
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2012
140
227
303
32
İstanbul
Merhaba güzel kadınlar,
Size çok komik gelecek ama beni sinirden ağlatacak derecede kıl döken bir eşim var. 7 aylık hamileyim hergün evi süpürüp siliyorum. Abartmıyorum 1 fayans başına 10 tane kılı dökülüyor. Ev erkek berberi gibi. Olurda 2 gün süpürmezsem sanki 1 aydır süpürülmemiş gibi. Kan değerlerinde bir şey yok. Ne yapmam lazım bilmiyorum beni aşırı aşırı geriyor bu durum.

Düzgün keselense her gün o kadar dökülmez yere bence. Çünkü benimki de tüy yönünden bereketli Anadolu toprağı mübarek ama eve sizinki kadar saçılmıyor. Duşta bırakıyor çok şükür
Ya günde 2 kere duş alan biri aslında aşırı aşırı kıllı da değil kıllarını almaya da ikna edemedim ama dediğim gibi evim adeta erkek berberi

Ya günde 2 kere duş alan biri aslında aşırı aşırı kıllı da değil kıllarını almaya da ikna edemedim ama dediğim gibi evim adeta erkek berberi

Acaba lif, kese yapıyor mu? Kan değerleri de normal demişsiniz. Bence size akıllı süpürge lazım. 2 3 bin fiyatı var evet yüksek ama ileride bebek olunca habire yerde gezecek,ne bulsa ağzına atacak vs. Sürekli adam tıraş olamaz e siz de ev süpüremezsiniz aklıma başka çözüm gelmedi.

Aslında benimde aklıma robotlar geldi işimi görür sanırım. Çünkü gerçekten çok sinirlendiriyor bu durum beni aşırı titiz bir insan da değilim aslında yani titizlik hastaları olur ya öyle de değilim ama kıllara dayanamıyorum

Haklisiniz sinir bozucu ama napabilir ki adam? Kendinizi onun yerine koyun.

Sadece onerim temizlige yardim etmesi.

iyi de kadın çalışmıyorsa evi kedi mi geçindirecek?
Aaa kedi icin calisilir

konu sahibi arkadasim bence esinizi acilen lazere ikna edin, kabul etmezse duzenli trasa, olmazsa da evi kendi temizlesin.
Sozun ozu olumu gosterip sitmaya razi etmeniz gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…