- 15 Ekim 2012
- 3.292
- 6.919
- 358
- 36
- Konu Sahibi JaneRizzoli
-
Kizlar iyi aksamlar. Bu seferki derdim kedi :) bu aksam ailecek bir yerde misafirlikteyiz. Bir kedi geldi bahceye Cok sevimli ailecek cok sevdik besledik falan. Ama babama yetmedi sahiplenmek istedi. Ben de istiyorum aslında ama endiselerim var.
Biz apartmanda yasiyoruz simdi bu hayvan sokak hayvani alismasi zor olur mu? Hic hayvan beslemedik simdiye kadar yani evde beslemedik :) tecrubeli hatunlardan fikir istiyorum artilari ve eksilerini soyler misiniz?
Daha dogrusu biz buyuk ihtimalle alicaz zaten kediyi daha cabuk alistirmak icin fikir verebilir misiniz?
Bu arada telden yaziyorum hatalarim affola :)
pzt ilk is asilarini yaptirmak olacak zaten. Evde oynamasi icin neler alabiliriz bir de cani sklr mi acaba 4 duvar arasinda nasil oyalayabiliriz onu?size can yoldaşı olacaktır benim de bir oğlum var inanın evlat gibi öyle çok seviyoruz ki.korkmayın kediler temiz hayvanlardır tuvalet kabını kullanacaktır ama olmasa bile birkez onu kaba götürmeniz onun için yeterli olacaktır hemen alışıyorlar.aşılarını da düzenli yaptırırsanız sizin de sağlınız güvende olur onun kide
Kizlar iyi aksamlar. Bu seferki derdim kedi :) bu aksam ailecek bir yerde misafirlikteyiz. Bir kedi geldi bahceye Cok sevimli ailecek cok sevdik besledik falan. Ama babama yetmedi sahiplenmek istedi. Ben de istiyorum aslında ama endiselerim var.
Biz apartmanda yasiyoruz simdi bu hayvan sokak hayvani alismasi zor olur mu? Hic hayvan beslemedik simdiye kadar yani evde beslemedik :) tecrubeli hatunlardan fikir istiyorum artilari ve eksilerini soyler misiniz?
Daha dogrusu biz buyuk ihtimalle alicaz zaten kediyi daha cabuk alistirmak icin fikir verebilir misiniz?
Bu arada telden yaziyorum hatalarim affola :)
Bende bebekten önce beslemistim bambaskadir hayvan sevgisi ama bir okadarda zor evde bakmak bakıma muhtaç değilse doğal ortamından ayirmayin derim yazıktır ayrica senede bir mart ayı varki evi koyup kaçmak istersiniz kisirlastirsaniz ayrı dert vicdan azabı çekersiniz ılla kedi besliycez diyosaniz ev ortamında mutlu olucak evcil kedilerden alın biz sokaktan aldık bikere şimdiki aklim olsa almazdim annemgilde şimdi çok baglandilar ve ömürleri kısa ne yazıkki ölürse diye korkuyorlar bide o yani var ne biliyim kisitlaniyorlar evde 3 yıldır yalnız kedicik insan üzülüyor haline kusirlastirdilar baş edemediler her ay geliyordu kedicige çok zor Evde sokak kedisi beslemek ha yanına arkadas alırsanız belki olabilir :)
pzt ilk is asilarini yaptirmak olacak zaten. Evde oynamasi icin neler alabiliriz bir de cani sklr mi acaba 4 duvar arasinda nasil oyalayabiliriz onu?
kedilerin doğal ortamı gerçekten sokaklar mı acaba? sokaklarda hayvanların başına gelmeyen kalmıyor. Belediyesi ayrı, çocuğu ayrı, sevmeyeni ayrı uğraşıyor hayvancağızlarla. Yiyebildikleri çöp, içebildikleri kirli yağmur suyu. dikkat edin, aynı kediyi kaç mevsim boyunca görebiliyorsunuz sokakta? sokak hayvanlarının ömürleri kısacık. Düzenli besleyenlerin olduğu bir muhit bile olsa mevcut koşullarda sokaklar onlar için ne rahat ne de güvenli malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?