Hayvana dokunsanızda dokunmasanız da kıl yüy vesaire şeyler ciğerinize yapışabilir.Çünkü temas hali ile alakası yoktur hava yoluyla bulaşır.Sizin mantığınıza göre hamile kalmak isteyen sokağa çıkmamalı.Ayrıca eşiniz veya cocuğunuz da bağırsak kurdu olsa hijyen açısından evden gönderir misiniz?kedi ve köpkelerde bir enfeksiyon var dışkılarında buda doğal olaak onlara geçiyor hamile bir insan bu mikropa maruz kalırsa bebeğinin beyinsel sıkıntısı olabilir...bu nendele hiçbir hayvana dokunmamıştım dokjunduysamda elimi abartmıyorum aynı zamnada çiğ etde r,sk faktöründe çamaşır suyuyla yıkadım kesinlikle hamile kalırsanız hijyen açısından kediyi gönderin...
bı veterınere sorsaydınız keske
ıran kedılerı nasılda tatlı oluır
bıde bebeklerın cocukların bagısıklık sıstemını guclendırıyor kedıler
toksoplazma hayvanlara özel hastalık...hiçbir hayvan çocuğumdan değerli değildir...Hayvana dokunsanızda dokunmasanız da kıl yüy vesaire şeyler ciğerinize yapışabilir.Çünkü temas hali ile alakası yoktur hava yoluyla bulaşır.Sizin mantığınıza göre hamile kalmak isteyen sokağa çıkmamalı.Ayrıca eşiniz veya cocuğunuz da bağırsak kurdu olsa hijyen açısından evden gönderir misiniz?
toksoplazma hayvanlara özel hastalık...hiçbir hayvan çocuğumdan değerli değildir...
yaaa ama bu çoook tatlıııııı:))Bu da kızım yeni oyuncağının mutlulugunu yaşarken :)
Hayvana dokunsanızda dokunmasanız da kıl yüy vesaire şeyler ciğerinize yapışabilir.Çünkü temas hali ile alakası yoktur hava yoluyla bulaşır.Sizin mantığınıza göre hamile kalmak isteyen sokağa çıkmamalı.Ayrıca eşiniz veya cocuğunuz da bağırsak kurdu olsa hijyen açısından evden gönderir misiniz?
Canım internette satılıyor bulgaristana kargo yapan büyük satış siteleri var. Mutlaka bulursun . Allah yaşadığın acının tekrarını yaşatmasın inşallah. Birde clearblue dijital çift hormon göstergeli ovulasyon testi kullandım ben onunla kaldım. İnşallah en kısa sürede hamile kalırsın . Birde yazın biz kedilerimizin tüylerini tıraş yaptırıyoruz veterinere. Hem hayvanlar sıcaktan bunalmıyor hemde evde hiç tüy olmuyor aklında olsun :)Selam cnm. Biz 4 aydr istiyoruz.
Daha once hamile kaldim 9 haftada gelisimi durdugu icin aldılar. Kediyi zaten eve ozamn aldik moral verir diye.
kintroperim dvmli yaptririm.
ovulasyon testi de yapiyorum.
ben bulgaristanda yasiyorum. Bu jeli inş bulurum burda.
kedi ve köpkelerde bir enfeksiyon var dışkılarında buda doğal olaak onlara geçiyor hamile bir insan bu mikropa maruz kalırsa bebeğinin beyinsel sıkıntısı olabilir...bu nendele hiçbir hayvana dokunmamıştım dokjunduysamda elimi abartmıyorum aynı zamnada çiğ etde r,sk faktöründe çamaşır suyuyla yıkadım kesinlikle hamile kalırsanız hijyen açısından kediyi gönderin...
kedıye gelene kadar neler var dıkkat edılmesı gerekenToksoplazma abartıldığı kadar ciddi bir şey değil ki.. Zaten kedilerle haşır neşir olan biri bunu geçirmiştir çoktan..
Lütfen bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın.Hadi oldunuz diyelim kimseyi yanlış yönlendirmeyin.Çünkü fikriniz yanlış.Ayrıca herkesin cocugu da hayvanı da kendine değerlidir.Aman sevmeyin cocugunuza da sevdirmeyin,malum tüy kaçar kist yapar.toksoplazma hayvanlara özel hastalık...hiçbir hayvan çocuğumdan değerli değildir...
çiğ et ve hayvanlar..asıl sebebi sebzeler eğer güzel ortamda yetişirse birşey olmaz..zaten 2 kat yıkanması gereklibu sadece hayvanla alakalı degıl toksoplazmaya hassasıyetın varsa sebzelerıde ıkı kat yıkaman gerekıyor
kımse cocugumuzdan daha degerlı demedı zaten
annemlerde kedi var ve kızım hayvanlara aşık..ve ikincisi ise hamilelerde böyle bir risk var ve ben bu riski alamam alana mani olmam...bunu fransız olan gebelik takibimi yapan doktorum söyledi...Lütfen bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın.Hadi oldunuz diyelim kimseyi yanlış yönlendirmeyin.Çünkü fikriniz yanlış.Ayrıca herkesin cocugu da hayvanı da kendine değerlidir.Aman sevmeyin cocugunuza da sevdirmeyin,malum tüy kaçar kist yapar.
yaaa ama bu çoook tatlıııııı:))
buda benım mamuk um
kızım 8 senedır benımle
Eki Görüntüle 1549644
Eki Görüntüle 1549645
Eki Görüntüle 1549646
Eki Görüntüle 1549647
Hiç kedi beslememisse ve kumunu değiştirmek zorunda kalıyorsa risk var.Hamileliğinden önce kedisi var ise zaten vucut bağışıklık kazanmış oluyor.O risk sokaca çıktığınızda da oluyor.Ayrıca fransız olmasının bir ekstrası da yok.annemlerde kedi var ve kızım hayvanlara aşık..ve ikincisi ise hamilelerde böyle bir risk var ve ben bu riski alamam alana mani olmam...bunu fransız olan gebelik takibimi yapan doktorum söyledi...
çok fazla fark var bizzat yaşadım türk doktorlarından çok bilinçli...çok farklı bir doktordu..bana hiç folik asit mv tarzı şeyler almamamı önermişti ayrıca hiçbirzaman kendini kısıtla gibi cümleler kurması her görüşmemeiz ayrı bir ders niteliğindeydi çok bilinçli bir hamillik geçirdimHiç kedi beslememisse ve kumunu değiştirmek zorunda kalıyorsa risk var.Hamileliğinden önce kedisi var ise zaten vucut bağışıklık kazanmış oluyor.O risk sokaca çıktığınızda da oluyor.Ayrıca fransız olmasının bir ekstrası da yok.
Ayyyyyy pek güzelll benim de böyle bi kedim vardı adı peynir di :))
Biz küçükken aşı maşı bilmezdik yavruyken eve alır besler büyütür sokağa salardıkk :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?