Kediiiiii

Hayvana dokunsanızda dokunmasanız da kıl yüy vesaire şeyler ciğerinize yapışabilir.Çünkü temas hali ile alakası yoktur hava yoluyla bulaşır.Sizin mantığınıza göre hamile kalmak isteyen sokağa çıkmamalı.Ayrıca eşiniz veya cocuğunuz da bağırsak kurdu olsa hijyen açısından evden gönderir misiniz?

bı veterınere sorsaydınız keske
ıran kedılerı nasılda tatlı oluır

bıde bebeklerın cocukların bagısıklık sıstemını guclendırıyor kedıler

Aşıları tamdı ve kadın doğum doktoruma sordum.. Küçükken sokakta kedilerle çok haşır neşir oldun mu diye sordu evet deyince test yaptırmaya gerek yok bağışıklığın vardır toksoplazmaya dedi.
Hiç bir şeyimiz olmadı çok şükür. Sadece hastanede alttan muayenede suyumu patlattıklarından erken doğum yaptım.

toksoplazma hayvanlara özel hastalık...hiçbir hayvan çocuğumdan değerli değildir...

toksoplazma hayvanlara özel hastalık...hiçbir hayvan çocuğumdan değerli değildir...

bu sadece hayvanla alakalı degıl toksoplazmaya hassasıyetın varsa sebzelerıde ıkı kat yıkaman gerekıyor
kımse cocugumuzdan daha degerlı demedı zaten

ayneenn katılıyorum

Canım internette satılıyor bulgaristana kargo yapan büyük satış siteleri var. Mutlaka bulursun . Allah yaşadığın acının tekrarını yaşatmasın inşallah. Birde clearblue dijital çift hormon göstergeli ovulasyon testi kullandım ben onunla kaldım. İnşallah en kısa sürede hamile kalırsın . Birde yazın biz kedilerimizin tüylerini tıraş yaptırıyoruz veterinere. Hem hayvanlar sıcaktan bunalmıyor hemde evde hiç tüy olmuyor aklında olsun :)

saka gıbı
evde 20 kedı beslesen 20sıde senı tırmalasa o camasır suyu kadar zarar vermezdı
ahhh su ınsanlar
elınızde ınternet var bı arastırın kardesım ya
bunca hayvancılıkla ugrasan onca veterıner ınsan hamıleyken geberıyo zaar

Toksoplazma abartıldığı kadar ciddi bir şey değil ki.. Zaten kedilerle haşır neşir olan biri bunu geçirmiştir çoktan..
kedıye gelene kadar neler var dıkkat edılmesı gereken
camasır suyu gıbı

Lütfen bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın.Hadi oldunuz diyelim kimseyi yanlış yönlendirmeyin.Çünkü fikriniz yanlış.Ayrıca herkesin cocugu da hayvanı da kendine değerlidir.Aman sevmeyin cocugunuza da sevdirmeyin,malum tüy kaçar kist yapar.

bu sadece hayvanla alakalı degıl toksoplazmaya hassasıyetın varsa sebzelerıde ıkı kat yıkaman gerekıyor
kımse cocugumuzdan daha degerlı demedı zaten
çiğ et ve hayvanlar..asıl sebebi sebzeler eğer güzel ortamda yetişirse birşey olmaz..zaten 2 kat yıkanması gerekli

annemlerde kedi var ve kızım hayvanlara aşık..ve ikincisi ise hamilelerde böyle bir risk var ve ben bu riski alamam alana mani olmam...bunu fransız olan gebelik takibimi yapan doktorum söyledi...

annemlerde kedi var ve kızım hayvanlara aşık..ve ikincisi ise hamilelerde böyle bir risk var ve ben bu riski alamam alana mani olmam...bunu fransız olan gebelik takibimi yapan doktorum söyledi...
Hiç kedi beslememisse ve kumunu değiştirmek zorunda kalıyorsa risk var.Hamileliğinden önce kedisi var ise zaten vucut bağışıklık kazanmış oluyor.O risk sokaca çıktığınızda da oluyor.Ayrıca fransız olmasının bir ekstrası da yok.

çok fazla fark var bizzat yaşadım türk doktorlarından çok bilinçli...çok farklı bir doktordu..bana hiç folik asit mv tarzı şeyler almamamı önermişti ayrıca hiçbirzaman kendini kısıtla gibi cümleler kurması her görüşmemeiz ayrı bir ders niteliğindeydi çok bilinçli bir hamillik geçirdim

tamam DRNNFRYSMN ve bilumum butun harfler
herkes senı memnun etmek ıcın elındekı butun hayvanları dısarı salacak
bızımde fransız bı doktorumuz olsaydı bızde bılırdık
aydınlattıgın ıcın tesekkurler

senın bı lafın bu forumdakı hayvanlarla ılgılı tum olumlu msjların hepsını sıler atar haklısın

azcık bı oku ya
doktorun dedıgı sadece sana mahsus olabılır mı acaba

kucuk bır dıpnotcuk: bızde bılınclı bır hamılelık gecırıyoruz

Ayyyyyy pek güzelll benim de böyle bi kedim vardı adı peynir di :))
Biz küçükken aşı maşı bilmezdik yavruyken eve alır besler büyütür sokağa salardıkk :))

ben bu zamana kadar 5 kedı besledım hepsı sokak kedısıydı
yer ıcer sokaga cıkar gerı gelır evde yatardı
sokakta dolanırdı ne ası ne bısey sonrada yatagımda yatardı
ustelık ben astım hastasıydım resmen ıyılesmemde fayda sagladı
buda veterınerın elındeydı rahim kanserıydı ölmek uzereydı
aldık amelıyat yaptırdık ölur dedıler en fazla 2 ay yasar dedıler suan 8 yasında sevgımızle ıyılestırdık

sımdı ben bunu hamıle kaldım dıye bırakırsam allahda karnımdakı cocugu benden alırsa
kulakları duymuyor bı gozude kör
cok sevıyorum ellerınden oper ablası :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…