- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
ben bu zamana kadar 5 kedı besledım hepsı sokak kedısıydı
buda veterınerın elındeydı rahim kanserıydı ölmek uzereydı
aldık amelıyat yaptırdık ölur dedıler en fazla 2 ay yasar dedıler suan 8 yasında sevgımızle ıyılestırdık
sımdı ben bunu hamıle kaldım dıye bırakırsam allahda karnımdakı cocugu benden alırsa
kulakları duymuyor bı gozude kör
cok sevıyorum ellerınden oper ablası :)
Evvettt :)
Bu gun doktorumu da veterineri de aradim :)
Ikisi de hiiiic korkma dediler.
Veteriner kendi dedi sen tüm aşılarını yaptrıyorsun temiz zaten hic korkma birseynolmaz dedi :)
Hepinize tek tek teşekkür ederim sayenizde bilmedigim seyler ogrendim ve kedicigime aksamda sarılıp rahatca uyudum.
Iyi oldu ama cnm :) ben gibi bilmeyenler aydnlanirhahahah kızım vallahi böyle bi konu açılsın diye bekliyor muşuzz :))
Iyi oldu ama cnm :) ben gibi bilmeyenler aydnlanir
Sayende içimizi döktük valla tatlımIyi oldu ama cnm :) ben gibi bilmeyenler aydnlanir
Ohhh maşallahh yüreği büyük insansınızz..
Bu toplum sizin gibilere aç diyebilirim..
Rabbim de sizin evladınızı iyi insanlarla karşılaştırsın..
Her şeyden önce bir insanın önceligi vicdanlı ve merhametli olmasıdır..
Ondan dolayıdır ki yaratandan ötürü severim yaratılanı..
Yaşadığım sitede köpeğe (hemde engelli bir hayvan) kötü davranan bir site yönetici ile münakaşaya girmek zorunda kaldığımda bana önce insan demişti.. Ben de hayır önce can demiştim.. İnsan diğer bütün canlılardan üstündür ki o yüzden korumak, kollamak ve bakmakla yükümlüdür.. Allahım hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.. Gönül gözlerimizi kapamasın..
Görmeyen gözünden öperimm sevgiler.
ya ama yaa böyle paylaşıyosunuz benim içim gidiyoooo yerim ben onuuuuubuda benım mamuk um
kızım 8 senedır benımle
Eki Görüntüle 1549644
Eki Görüntüle 1549645
Eki Görüntüle 1549646
Eki Görüntüle 1549647
ya ama yaa böyle paylaşıyosunuz benim içim gidiyoooo yerim ben onuuuuu
çocuklarımda çok istiyorlar ama eşim izin vermiyorzarar vermez dışarıda besler ama eve asla kabul etmiyor, kedi olan evde yemek yiyemiyor o derece tuhaf oluyorum diyor tik gibi yani
neeeee benim için böle bişey heralde çok radikal bi değişim olurdu:))))) ve zannedersem sonuçta boşanırdık :))))))) walla sizi kutluyorum erdeminizden dolayı:) dünyadaki bütün canlıların sizin gibi insanlara ihtiyacı var:)kıyamam ya
buyuduklerınde eve alırlar olmazsa
ben ılk okuldayken yavru bı kedıyı buyuk kedının agzından kurtardım eve getırdım
benımle yattıgı ıcın babam kızdı agzında burnunda dısarı kıy dedı
2 ay gızlı besledım mecbur kabul ettı
evde hıc hayvan ıstemeyen babam varken ben bı balkonda 3 tavsan dıger balkında 5 cıvcıvken ibiklerı cıkmıs horoz evde 1 papagan 1 kedı 4 balık besledım hepsını aynı anda
hayvanat bahcesı gıbydı
hepsını mutfak masasına yemek hazırlıyodum
aayyyy bu nee yaaa yerim ben onuuuuu:))))))
buda benim zıpırım pakizem kınalı kuzum :)
Ben de kediciğime tasma takmıyorum, kendim sıkılırım çünkü öyle şeyden, o da rahatsız olur muhtemelen..aayyyy bu nee yaaa yerim ben onuuuuu:))))))
çoook tatlııııı:)
ama ya o boynundaki tasma onu rahatsız etmiyormu, hep merak etmişimdir gördükçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?