Şimdi eve döndüm ve çok gerginim arkadaşlar
Bahçeliğe gitmek için çıktım evden dediğiniz gibi..
Ama kedi geri gelmiş sokağa ve çocuklar öldü dedi.Komşu teyze kediye iki tekme atmış ve hayvancağız yere yatmış.Şok geçirdim,kediye bi bakayım dedim yavrucak ölmemiş.Dairemizin önüne,evimize büyükçe bir kolinin içine koydum.Bir kapta azıcık su verdim içti şimdi süt alıp onuda vericem.Yarın da göz damlasını damlatırım inşAllah.
Ama arkadaşlar tuvaletini yaptıramam inanın yaptıramam.Ben nasıl dokunduğuma hayret ediyorum inanın şuan elim ayağım titriyor asla yapamam dediğimi yaptım.Şuana kadar yanlış birşey yapıyor muyum.Benim yüzümden kediciıe bir zarar gelsin istemem.
Şimdi eve döndüm ve çok gerginim arkadaşlar
Bahçeliğe gitmek için çıktım evden dediğiniz gibi..
Ama kedi geri gelmiş sokağa ve çocuklar öldü dedi.Komşu teyze kediye iki tekme atmış ve hayvancağız yere yatmış.Şok geçirdim,kediye bi bakayım dedim yavrucak ölmemiş.Dairemizin önüne,evimize büyükçe bir kolinin içine koydum.Bir kapta azıcık su verdim içti şimdi süt alıp onuda vericem.Yarın da göz damlasını damlatırım inşAllah.
Ama arkadaşlar tuvaletini yaptıramam inanın yaptıramam.Ben nasıl dokunduğuma hayret ediyorum inanın şuan elim ayağım titriyor asla yapamam dediğimi yaptım.Şuana kadar yanlış birşey yapıyor muyum.Benim yüzümden kediciıe bir zarar gelsin istemem.
Tekrar merhaba arkadaşlar.Hepinizden Allah razı olsun desteğiniz çok mutlu etti beni.Şuan kolinin içinde merdivende uyuyor.Aslında minicik yavrucağı çok seviyorum ama temas kuramıyorum.Beni yanlış anlamayın ama gerçekten çok zor tutup ve hemen koliye koyduğum halde şuan vücudum saç telimden ayağıma kadar kaşınıyor ve yer yer kızarık.Pire değil sanırım alerji
Dediğiniz gibi sütle suyu karıştırıp verdim azıcık içti galiba.
Yarın dediğiniz mamayı yapıcam ama şırıngayla veremem ya gerçekten yazarken bile bir hoş oluyorum.Hele çişini yaptırmak.Üstelik evde de tekim yanımda biri olsa ona yaptırrım
Birde arkadaşlar yarın akşam 5'e kadar evde olmıcam.Süt ve su bıraksam olur mu?
Siz nasıl anlatsam bilmiyorum.Allahın yarattıgı korunmaya muhtac bir varlık olarak seviyorum ama temaasa geçemiyorum.Allah beni affetsin ama napıyım
Sizlere de çok teşekkür ederim teker teker..
Cepten girdiğim için alıntı yapamadım ama tek tek okuyup fikir aldım siz olmasanız belki geri bırakırdım
Komşu teyzeyede Allah affetsin demekten başka çarem yok.Ama o anı görseydim çığlığı basardım.Bizim buralarda hayvan sevgisi sıfır.Geçmiş yıllarda bahçelikten gelen kirpiye sıcak su dökmüşlerdi Allah bildiği gibi yapsın
Tekrar teşekkür ederim arkadaşlar.
Canım yüksek ihtimalle enfeksiyon kapmış o kedicik Terramycin diye bir merhem var hiç bir zararı yok ondan sürebilirsin. Ben çok yavru kedi baktım besledim sokakta biliyorum :) Annemin rahatsızlığı olmasa evi kedilerle doldururum herhalde. :)
gece sinirim zıpladı kirpiye sıcak su dökmek nedemek yaa üzerine kaynak su dökülmüş köpek resimleri görüyorum ama içimden bir ses hep yok belki dökmemiştir kimse belki başka bir şey başına gelmiştir diyordum çünkü beynim almıyor bunu normal bir insan nasıl bunu yapar yapmaya nasıl akıl eder amacı nedır
Bahsettiğiniz şey krem sanırım yani sürmem gereken birşey ama ben süremem ki
Ama arkadaş damladan bahsetti yarın o damladan alıp damlatabilirim.Sizin adınıza ne güzel dokunup,besleyebiliyorsunuz ama ben
Merhaba hanımlar dün o kadar tedirgin uyumuşum ki rüyamda kediciğin üzerine üşümesin diye poşet serdiğimi sonra bir anda kedinin poşetin içinde bağlı olduğunu gördüm.Bir hışımla poşeti yırtıp kediyi çıkarttım rüyamda..
Şimdi evden çıkmam lazım biraz süt ve su koyucam ben gelene kadar idare eder değil mi akşama kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?