- 3 Mayıs 2017
- 287
- 276
- 103
- Konu Sahibi fakatmuzeyyen
-
Benim için hava hoş ama, annemin bu konuya pek olumlu yaklaşacağını sanmıyorum..Oofff çok zor soru bu yaa. Eve almaktan başka çare yok ama bu da kişisel bir karar. Daha kapalı nereye alınabilir ki? İllaki çıkacak bu hayvanlar
Annem asla eve sokmaz.. Teşekkürler cevabınız için..O kesilerin başında beklesiniz gördüklerinizi uyarsanızda sorun çözülmez dışarda çok kedi ve onlardan çok insanlığını kaybetmiş insan var.
3 kedi için çözüm eve almak
Çok teşekkür edeceğim, hemen ilan vermeye çalışacağımSosyal medya üzerinden sahiplendirmeye çalışın
Yazı asmayı düşündüm ama evet, şimdi bile uyardığımda -çocuğu vururken görmeme ve sopa hala elinde olmasına rağmen- 'vurmuyor o vurmuyor' diye ters ters cevaplar alıyorum...Insan olun diye yazi as onu anlamayan sizide anlamaz basinda dursanizda yapacagini yapar.
Rica ederim bulunduğunuz il neresi aynı ilde isek yardım etmeye çalışırımÇok teşekkür edeceğim, hemen ilan vermeye çalışacağım
Annem asla eve sokmaz.. Teşekkürler cevabınız için..
İnternete ilan koymaya çalışacağım, o da olmazsa artık son çare barınak olacak. teşekkür ederim..Barınağa götüremez misiniz?
Yazı asmayı düşündüm ama evet, şimdi bile uyardığımda -çocuğu vururken görmeme ve sopa hala elinde olmasına rağmen- 'vurmuyor o vurmuyor' diye ters ters cevaplar alıyorum...
Çok haklısınız.. kimseye zararları yok, kendi hallerinde oynuyorlar ne diye bulaşıyor bu insanlar anlayamadım..Çok gıcık değil mi ya ? Bu hayvanların bi canı olduğunu Şu insanlar ne zaman anlayacaklar ? Ulan bu dünya bizim değil beee sana bu hakkı kim tanıdı
Evet bende düşündüm ama kendim uyarınca bile sanki haklılarmış gibi çemkirmeye başlıyorlar. Mesela balonla vuran çocuğu uyardığımda annesi 'balon ya acıtmaz zaten' falan dedi... kömürlükten başka koyabileceğim başka bir yer yok maalesef..Bi uyarı yazısı falan mı koysan ne yapsan?
Kamerayla izleniyor ya da artık yasalaştı hayvana zarar verenlere hapis cezası,onun bir çıktısı falan,
Off içim acıdı ya.
Daha korunaklı falan bir yer yok mu taşıyabileceğin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?