Kediler

fakatmuzeyyen

tomorrow the world would be the same as yesterday
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2017
287
276
103
Merhabalaar. Çok vaktinizi almadan, hemen konuya gireceğim.
Evin önündeki kömürlüğe kedi yavrulamış. Böyle sevimli mi sevimli 3 tane yavru gördüm sabah kalktığımda. Rahat rahat çıkabilsinler diye çöpün kapağını kapatıp giriş çıkış yerlerinin önüne koydum, çöpün üstüne de bir kaba süt diğer kaba su koyup bıraktım. Buraya kadar her şey tamam. Kediciklerde arada bir yemeklerini yiyip oyun oynamaya çıkıyorlar falan.
Gelelim asıl probleme..
Ya inanamazsınız gelen geçen herkes bu kedilere bulaşıyor. Sabahtan beri görebildiğim kadarıyla 3 kişiyi uyardım. Bir tanesi vermiş torunun eline sopayı, torunu da kedilere vuruyor. Diğeri kızıyla gelmiş kızının elinde balon kedilere vurmaya çalışıyor o balonla. Diğeri ufak bir çocuk kedileri çağırıp vuruyor yine. Ben gördüğümü uyarıyorum ama yarın okula gideceğim. Ve hafta içi her gün 8'den 4'e kadar okulda oluyorum. Benden başka bir abla var kedilerle ilgilenen, sanırım onunda işi var. Düşünüyorum düşünüyorum aklıma bir şey gelmiyor. Ben okuldayken bu kedilere zarar gelmesini engellemek için yapabileceğim bir şey var mı?

Oofff çok zor soru bu yaa. Eve almaktan başka çare yok ama bu da kişisel bir karar. Daha kapalı nereye alınabilir ki? İllaki çıkacak bu hayvanlar

O kesilerin başında beklesiniz gördüklerinizi uyarsanızda sorun çözülmez dışarda çok kedi ve onlardan çok insanlığını kaybetmiş insan var.

3 kedi için çözüm eve almak

Bi uyarı yazısı falan mı koysan ne yapsan?
Kamerayla izleniyor ya da artık yasalaştı hayvana zarar verenlere hapis cezası,onun bir çıktısı falan,
Off içim acıdı ya.
Daha korunaklı falan bir yer yok mu taşıyabileceğin?

Insan olun diye yazi as onu anlamayan sizide anlamaz basinda dursanizda yapacagini yapar.
Yazı asmayı düşündüm ama evet, şimdi bile uyardığımda -çocuğu vururken görmeme ve sopa hala elinde olmasına rağmen- 'vurmuyor o vurmuyor' diye ters ters cevaplar alıyorum...

Annem asla eve sokmaz.. Teşekkürler cevabınız için..

Balkonunuz var mı ? Koyun oraya ona da karşı çıkmaz heralde
Bende şuan 4 yavru var üstelik alerjimde var bahçede yaşıyolarda anneleri ölünce aldım ağzımı yüzümü kapatıp besliyorum
2 tanesine yuva buldum ama biraz büyüsünler verebilir miyim bilmiyorum

Yazı asmayı düşündüm ama evet, şimdi bile uyardığımda -çocuğu vururken görmeme ve sopa hala elinde olmasına rağmen- 'vurmuyor o vurmuyor' diye ters ters cevaplar alıyorum...

Seviyor o zaman sopayla siz yanlış görmüşsünüzdür iftira büyük günah.

Çok gıcık değil mi ya ? Bu hayvanların bi canı olduğunu Şu insanlar ne zaman anlayacaklar ? Ulan bu dünya bizim değil beee sana bu hakkı kim tanıdı
Çok haklısınız.. kimseye zararları yok, kendi hallerinde oynuyorlar ne diye bulaşıyor bu insanlar anlayamadım..

Evet bende düşündüm ama kendim uyarınca bile sanki haklılarmış gibi çemkirmeye başlıyorlar. Mesela balonla vuran çocuğu uyardığımda annesi 'balon ya acıtmaz zaten' falan dedi... kömürlükten başka koyabileceğim başka bir yer yok maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…