- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Canım benim 1 kedim var 2 gün bıraktığım oluyordu değişik yerlere mama ve tavuk su koyuyordum ve bir odaninda ışığını açık birakiyordum. Dondugumuzde sıkılmış oluyordu ama senin 3 tane sikilmaz
Zaten günün çoğunluğunda uyuyan hayvanlar bunlar. Boşuna aklınız kalmasın, bol mama ve su bırakın gerisini onlar halleder zaten ☺
Maşallah
Olmaz bişey 1.5 gün sadece.Bayılırlar zaten yalnızlığa.Var bende de 2 tane bilirim.Korkma hiç,içini ferah tut.
Köpek olsa bırakılmaz ama kediler yalnız kalabilir. Zaten 3 tanelermiş oynarlar sıkılmazlar. Oyuncakları varsa cesitli yerlere bırakın. Sularını sımarırken devirebilecekleri için 2 ayrı kaba koyun.
Endişelenmenize gerek yok içiniz rahat olsun. Eviniz onlara emanet:)
Valla dört su kabı koyacağım devirme ihtimaline karşı. Biraz kuduruklar daSizin de var sanırım iki tane Allah bağışlasın
Küçükler mi? Küçükken cok sımarık oluyorlar benim az tabaklarım mumluklarım kırılmadıEvet 2 taneler bende de, sizinkilerin de cok guzel mutlu ömürleri olsun inşallah:)
Benim 3-4 gün bıraktığım oldu, arkadaşıma anahtar veriyorum gelip kontrol ediyor, daha uzun bıraktığımda da evde kalacak birini ayarladım hep. evi değiştiği zaman depresyona girip günlerce yemek yemediği için hiçbir yere yanımda götüremiyorum. kediler evlerine bağlanırlar, köpek gibi her yere götüremezsiniz alışmanız lazım buna. bol bol yemek ve su kabı koyun, sıkılıp yaramazlık yapıp suyunu dökebilir, mamasının ve tuvaletinin olduğu odanın kapısını kapatabilir, bunların önlemini alın yeter.
Ben boyle durumlarda arkadasima birakiyordum. Hic yalniz birakmadim.Arkadaşlar bir süre konum dursun ne olur akıl almaya ihtiyacım var. Üç kedimiz var günde 12-13 saat bıraktığımız oldu ama bu haftasonu 1,5 gün şehir dışına gideceğiz ve korkuyorum geldiğimde kötü şekilde bulursam diyeVeterinerimize bırakacaktık ama o gerek yok kısa bir süre bol su ve mama ile evde kalabilirler dedi. Yarın sabah 7'de çıkıp Pazar 'da 22.00 gibi döneceğiz. Ekstra mama kapları aldım bol mama ve su bırakacağım, üç tane tuvaletleri var zaten, evdeki kırılıp dökülecek şeyleri kaldırdım yeterli midir ?
Forumlarda üç güne kadar bıraktıklarını okudum hatta abartıp bir hafta bırakan var ama kıyamam benEşim bir şey olacaksa biz evden gün içinde çıkınca da olur diyor ama süre uzayınca sıkılıp saçmalıyorlar biliyorum.
Kediler dengeli ve esnek hayvanlar olduklarından düşme falan olmaz ama korkuyorum gene de abartıyor muyum ?
Benim 3-4 gün bıraktığım oldu, arkadaşıma anahtar veriyorum gelip kontrol ediyor, daha uzun bıraktığımda da evde kalacak birini ayarladım hep. evi değiştiği zaman depresyona girip günlerce yemek yemediği için hiçbir yere yanımda götüremiyorum. kediler evlerine bağlanırlar, köpek gibi her yere götüremezsiniz alışmanız lazım buna. bol bol yemek ve su kabı koyun, sıkılıp yaramazlık yapıp suyunu dökebilir, mamasının ve tuvaletinin olduğu odanın kapısını kapatabilir, bunların önlemini alın yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?