Kedileri evde yalnız bırakmak!

meredithgrey

2013-2022’de vivelamour ve 2022’deki felidaee’yim.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
14.758
36.006
598
Arkadaşlar bir süre konum dursun ne olur akıl almaya ihtiyacım var. Üç kedimiz var günde 12-13 saat bıraktığımız oldu ama bu haftasonu 1,5 gün şehir dışına gideceğiz ve korkuyorum geldiğimde kötü şekilde bulursam diye Veterinerimize bırakacaktık ama o gerek yok kısa bir süre bol su ve mama ile evde kalabilirler dedi. Yarın sabah 7'de çıkıp Pazar 'da 22.00 gibi döneceğiz. Ekstra mama kapları aldım bol mama ve su bırakacağım, üç tane tuvaletleri var zaten, evdeki kırılıp dökülecek şeyleri kaldırdım yeterli midir ?

Forumlarda üç güne kadar bıraktıklarını okudum hatta abartıp bir hafta bırakan var ama kıyamam ben Eşim bir şey olacaksa biz evden gün içinde çıkınca da olur diyor ama süre uzayınca sıkılıp saçmalıyorlar biliyorum.

Kediler dengeli ve esnek hayvanlar olduklarından düşme falan olmaz ama korkuyorum gene de abartıyor muyum ?

Canım benim 1 kedim var 2 gün bıraktığım oluyordu değişik yerlere mama ve tavuk su koyuyordum ve bir odaninda ışığını açık birakiyordum. Dondugumuzde sıkılmış oluyordu ama senin 3 tane sikilmaz

Evet ışık iyi bir fikir. Ben de tüm perdeleri açık bırakıcam evimiz çok aydınlık oluyor. Küsmezler bana inşallah canavarlar

Zaten günün çoğunluğunda uyuyan hayvanlar bunlar. Boşuna aklınız kalmasın, bol mama ve su bırakın gerisini onlar halleder zaten ☺

Günün yarısı uyuyor, kalan yarısı da yiyor bizimliler Çok teşekkür ederim cevaplar için

Köpek olsa bırakılmaz ama kediler yalnız kalabilir. Zaten 3 tanelermiş oynarlar sıkılmazlar. Oyuncakları varsa cesitli yerlere bırakın. Sularını sımarırken devirebilecekleri için 2 ayrı kaba koyun.
Endişelenmenize gerek yok içiniz rahat olsun. Eviniz onlara emanet:)

Valla dört su kabı koyacağım devirme ihtimaline karşı. Biraz kuduruklar da Sizin de var sanırım iki tane Allah bağışlasın

Valla dört su kabı koyacağım devirme ihtimaline karşı. Biraz kuduruklar da Sizin de var sanırım iki tane Allah bağışlasın

Küçükler mi? Küçükken cok sımarık oluyorlar benim az tabaklarım mumluklarım kırılmadı Evet 2 taneler bende de, sizinkilerin de cok guzel mutlu ömürleri olsun inşallah:)

Ay bisiy olmaz minnosa hem kardeşleri de varmış. Yemeğini, suyunu koy, onlar da keyif catsinlar biraz evde

Benim 3-4 gün bıraktığım oldu, arkadaşıma anahtar veriyorum gelip kontrol ediyor, daha uzun bıraktığımda da evde kalacak birini ayarladım hep. evi değiştiği zaman depresyona girip günlerce yemek yemediği için hiçbir yere yanımda götüremiyorum. kediler evlerine bağlanırlar, köpek gibi her yere götüremezsiniz alışmanız lazım buna. bol bol yemek ve su kabı koyun, sıkılıp yaramazlık yapıp suyunu dökebilir, mamasının ve tuvaletinin olduğu odanın kapısını kapatabilir, bunların önlemini alın yeter.

Küçükler mi? Küçükken cok sımarık oluyorlar benim az tabaklarım mumluklarım kırılmadı Evet 2 taneler bende de, sizinkilerin de cok guzel mutlu ömürleri olsun inşallah:)

Bir tanesi 2 yaşında diğerleri 9 aylık civarı. Sokaktan bulduğumdan tam tahmin edemiyorum ama özellikle üç numara çok yaramaz. Ama olsun varlıkları yetiyor

Teşekkür ederim öneriler için bunları da düşüneyim geceden evi hazırlarken

Ben boyle durumlarda arkadasima birakiyordum. Hic yalniz birakmadim.

Annem yarım saat bana ama te yazın rica etmiştim gelemem demişti. Maalesef gelip bakacak kimsem yok ama tesellim sürenin kısa olması.

Ben yılbaşı ertesi 3,5 gün yalnız bıraktım ogluşumu, iki mama iki su kabı doldurdum tuvaletini tertemiz komple temizledim... oyuncaklarını evin çeşitli yerlerine koydum... hiç biseycik olmadi:) hiç korkma kediler köpekler gibi insan bağımlısı değiller, kendilerine yetebilir varlıklar ve beni en çok da bu pervasız kendini beğenmiş halleri etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…