Kedileri evde yalnız bırakmak!

Sularını devirmesinler birşey olmaz. İstersen kaplarını çift taraflı bant veya patafixle yere sabitle. Ama seni özlerler. Kavga ederler mi ki?

Hiçbir şey olmaz kalırlar yalnız merak etme.

Benim 2 kedimi 1 hafta bıraktığım oldu.

Gelince 1 gün de bıraksan 1 haftada bıraksan naz yaparlar ama olucak o kadar

Sularını devirmesinler birşey olmaz. İstersen kaplarını çift taraflı bant veya patafixle yere sabitle. Ama seni özlerler. Kavga ederler mi ki?

Kavga huyları yok. Büyük kedim biraz haşin oynuyor ama iyi huylu bir kedi diğerlerini de hemen kabullendi zaten. Bir zarar vereceğini sanmam.

benim van kedim vardı 3 yıl baktım memlekete gitmiştim 4 gün ona mama ve su koydum bolca öyle evde bırakmıştım evde başka kimse yoktu 3gün yalnız kaldı döndüğümde çok sevinmişti üstüme atladı ama biraz zarar yapmıştı evde ve kendini kötü hissetti galiba hemen kapıyı açınca çok sevinmişti bişey olmaz yani ama sonradan hasta oldu öldü

İkı kedimiz var. Zaman zaman uzun sure sehir dışına çıkıyoruz. 10-15 gün gibi. yatak odası mutfak ve salonu kapatıyorum. Tehlikeli olabilecek şeyleri kaldırıyorum. Onlar geri kalan odalarda takılıyorlar.Kumlarını ayarlayıp yedek mama ve su kaplarını dolduruyorum.Kedisi olan güvenilir bir iş arkadaşım var ona anahtar bırakıyoruz 3 gunde bir gelip kumlarını temizliyor mama veriyor seviyor ilgileniyor. Hiç sorun yaşamadık. O arkadaşım da bir yere gidecekken bize anahtar bırakıyor biz de 3 güne bir gidip ilgileniyoruz o da sıkıntı yaşamadı hiç. Bir buçuk gün hiç bir şey olmaz zaten 3 kişilermiş.
Ama uzaktayken çok özlüyorum zillilerimi, burnumda tütüyorlar. Eve gidip tüylü yumuşak karınlrına suratımı gömmek için can atıyorum.

Son düzenleme:

Kıyamam üzüntüsü çok fena oluyor başınız sağolsun

Kıyamam üzüntüsü çok fena oluyor başınız sağolsun
veterinere götürdüm ama ayakları tutmuyordu kusuyordu kalkamıyordu o halde zehirlenmiş dedi önceki gün sapasağlam kızım ertesi gün bu hale geldi ben işteyken camdan sokağa kaçmış 1 saat sonra eve geri gelmiş ne yedi bilmiyorum çok kızmıştım ona bidaha kaçma dedim ama olan olmuş sağolun

Benim 2 gün eve gelmedigin oluyordu bir şey olmaz ama mama suyu bol köy bir su kabi koyma oyun için ufak yok tuvaletrenini yapacak yer tamamdir

yeterli mama ve su, olmazsa olmaz bol kumlu tuvaletleri bıraktıktan sonra 1.5 gün evde bırakabilirsiniz sorun yok.2 kedimiz var bu arada

O kadar süre yalnız kalabilir, hatta mutlu bile olur bizimki, gittigimizde kafasını dinliyor, hissediyorum
Sizin 3 taneymis, hiçbir sorun olmaz mamasını, suyunu bol koyduktan sonra. Kendinizi bir şey sanmayın, bizler onların yemeğini, suyunu veren ve b.klarini temizleyen insanlarız sadece

Aynen düşünüyorum da kedi olmak varmış. Yan gel yat, maman önünde, kakan temizleniyor günde iki kere oh

Benim Prenses'im 8 gün tek kalmıştı evde. Etrafa 10 kap mama koydum ve bir o kadar da süt yoğurt tavuk su vs (her gün mama yemiyordu sıkılıyordu) geldiğimizde sıkıntıdan patlamak dışında bişeyi yoktu. Can'ım yavrum geldikten sonra iki gün dibimden ayrılmamıştı ama iki gün sonra "sadece ben istersem sevebilirsiniz, ben seçilmem seçerim " modlarına girmişti bile

Benimki tekti senin iki taneler , çok kesin yorum yapmayayım ama bence bişey olmaz 1-2 günden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…