- 24 Aralık 2015
- 4.073
- 4.603
- 63
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Anaaaam cok tatliymis masallah
Ayyyy guzellik yaa
Sularını devirmesinler birşey olmaz. İstersen kaplarını çift taraflı bant veya patafixle yere sabitle. Ama seni özlerler. Kavga ederler mi ki?
Anaaaam cok tatliymis masallah
1,5 gun yalniz kalabilirler bence
Ayyyy guzellik yaa
benim van kedim vardı 3 yıl baktım memlekete gitmiştim 4 gün ona mama ve su koydum bolca öyle evde bırakmıştım evde başka kimse yoktu 3gün yalnız kaldı döndüğümde çok sevinmişti üstüme atladı ama biraz zarar yapmıştı evde ve kendini kötü hissetti galiba hemen kapıyı açınca çok sevinmişti bişey olmaz yani ama sonradan hasta oldu öldüArkadaşlar bir süre konum dursun ne olur akıl almaya ihtiyacım var. Üç kedimiz var günde 12-13 saat bıraktığımız oldu ama bu haftasonu 1,5 gün şehir dışına gideceğiz ve korkuyorum geldiğimde kötü şekilde bulursam diyeVeterinerimize bırakacaktık ama o gerek yok kısa bir süre bol su ve mama ile evde kalabilirler dedi. Yarın sabah 7'de çıkıp Pazar 'da 22.00 gibi döneceğiz. Ekstra mama kapları aldım bol mama ve su bırakacağım, üç tane tuvaletleri var zaten, evdeki kırılıp dökülecek şeyleri kaldırdım yeterli midir ?
Forumlarda üç güne kadar bıraktıklarını okudum hatta abartıp bir hafta bırakan var ama kıyamam benEşim bir şey olacaksa biz evden gün içinde çıkınca da olur diyor ama süre uzayınca sıkılıp saçmalıyorlar biliyorum.
Kediler dengeli ve esnek hayvanlar olduklarından düşme falan olmaz ama korkuyorum gene de abartıyor muyum ?
benim van kedim vardı 3 yıl baktım memlekete gitmiştim 4 gün ona mama ve su koydum bolca öyle evde bırakmıştım evde başka kimse yoktu 3gün yalnız kaldı döndüğümde çok sevinmişti üstüme atladı ama biraz zarar yapmıştı evde ve kendini kötü hissetti galiba hemen kapıyı açınca çok sevinmişti bişey olmaz yani ama sonradan hasta oldu öldü
Belli zaten masallah yaaaTeşekkür ederiz. Bu kızım Melahat. Babası verdi bu ismi çünkü çok meraklı, evde tamirat mı var o başımızda, kar mı yağdı hop en önde pencerede
veterinere götürdüm ama ayakları tutmuyordu kusuyordu kalkamıyordu o halde zehirlenmiş dedi önceki gün sapasağlam kızım ertesi gün bu hale geldi ben işteyken camdan sokağa kaçmış 1 saat sonra eve geri gelmiş ne yedi bilmiyorum çok kızmıştım ona bidaha kaçma dedim ama olan olmuş sağolunKıyamamüzüntüsü çok fena oluyor başınız sağolsun
O kadar süre yalnız kalabilir, hatta mutlu bile olur bizimki, gittigimizde kafasını dinliyor, hissediyorum
Sizin 3 taneymis, hiçbir sorun olmaz mamasını, suyunu bol koyduktan sonra. Kendinizi bir şey sanmayın, bizler onların yemeğini, suyunu veren ve b.klarini temizleyen insanlarız sadece
yeterli mama ve su, olmazsa olmaz bol kumlu tuvaletleri bıraktıktan sonra 1.5 gün evde bırakabilirsiniz sorun yok.2 kedimiz var bu arada
Offfff kaçan kızıma Nasıl da benziyor
Offfff kaçan kızıma Nasıl da benziyormaşallah ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?