Kedileri evde yalnız bırakmak!

Ayyyy maşallah yaaa şunların tatlılığa bak!!!!! Üstteki hele keçi sakalı gibi siyah tutamı! Tarzınızı seveyim sizin

3 taneymisler. bisey olmaz bence. Benim de bi tane. gun icinde yalniz biraktigim icin ben de uzuluyorum. Acilen kizima bir kardes ariyoruz :))

Çok tatlılar
Bir şey olmaz merak etmeyin, pencereleri sıkı kapatın.. Kapılar kapansa dahi içeride su mama kalacak şekilde odalara mama koyun ... Ben öyle yapıyordum. 1.5 gün çok kısa bir süre..
Benimki ortalığı dağıtıyordu :)

Kediler evde durabilen bir cins. Köpek ona nazaran daha cok sıkılır ancak kedi uysaldir. 1,5 günden bir şey olmaz.
Işıkların 1 tanesi açık kalsın ama. Korkmasınlar.

Kediciklerin çok tatlılar ben de çok özendim kedi ben de istiyorum

köpek olsa asla bırakılmıyor da kediyi bir süre bol mama ve bol su temin etmek şartıyla bırakabilirsiniz...veterinerde aynı şeyi söylemiş.benim bir tanıdığım her yere mama ve su koyarak bir hafta bırakmış.gerçi ben bırakamam o kadar.aklım kalır.ama kısa süre için bırakılabilir.çok aklınız takılıyorsa güvendiğiniz bir arkadaşınıza rica edebilirsiniz gelip kontrol eder.

Bizim üst komşunun maymunu vardı,2 gün bırakıp gitmek zorunda kaldı,adam evde yoktu ama evden takır tukur şangır şungur sesler geliyordu dedik herhalde dibi köşeyi kurcalıyor.Adam gelince maymunu vermek zorunda kaldı.Yapmadığı kalmamış.Tarakla taranmış,ruj sürmüş koku sıkmış
Kediler bunları yapmaz en azından:)

Kediler evde durabilen bir cins. Köpek ona nazaran daha cok sıkılır ancak kedi uysaldir. 1,5 günden bir şey olmaz.

Kedi troll bir canlıdır, korkmaz o küçük şeytanlar. Işık açık kalmasa bile onların gece görüşü bizimkinden kat kat iyi. Karanlıkta hiç yollarını şaşırmıyorlar ama içiniz rahat etsin diyorsanı antrenin ya da banyonun ışığı açık kalabilir...

Ayyyy maşallah yaaa şunların tatlılığa bak!!!!! Üstteki hele keçi sakalı gibi siyah tutamı! Tarzınızı seveyim sizin

3 taneymisler. bisey olmaz bence. Benim de bi tane. gun icinde yalniz biraktigim icin ben de uzuluyorum. Acilen kizima bir kardes ariyoruz :))

Ay kedilerin çok tatli yaaaa masallahhhhhhhh

Kediciklerin çok tatlılar ben de çok özendim kedi ben de istiyorum

Arkadaşlar cevaplar için çok teşekkür ederim Hazırlığımı yaptım bol su bol mama ve bol kumlu tuvalet ile bırakıcam bizim yaramazları. Kedi bir kere bulaştın mı asla durmayan bir aşk. Köpekleri de çok seviyorum ama apartman dairesindeyiz balkonumuz bile yok köpek çok zor olur bizim için. Ben de gittim barınaktan büyük oğlumu aldım. Ardıdan kızımı ilandan aldık , keçi sakallı oğlum da binanın beşinci katına çıkmış düştü düşecekti itfaiye ile indirdim kıyamadım salmaya sokağa o da bonusumuz oldu. Çocuklarım gibiler evlatlarım diye seviyorum, büyük olan böbrek hastasıydı şimdi iyi Hill's mama alıyoruz diyetimiz var Kedi dünyanın en huzur verici hayvanı belki de.

Cevaplar için tekrar teşekkürler, sevgiler .

Evet dün okudum daha inanılmaz bir göz var kedilerde. Yani iyi olduğunu biliyordum ama bu kadar da iyi olduğunu bilmezdim. Evimiz zaten çok ışık alıyor, büyük geniş pencerelerimiz var sonuna dek de açtım perdeleri sanmıyorum ürkeceklerini. Epey bir dağıtacaklar ona eminim ama :)

Allahuekber... Gözümde canlandıramadım korkunç bir tablo sanki..korku filmi sahnesi gibi...
Bu ne ya korkunç bence, maymunların zeka seviyesi çok yüksekmiş ve evde bakıldıklarında psikolojileri bozuluyormuş...

böbrek hastalığının bakımı zordur,özel mama ile beslenecek hep.benim ölen köpeğim de böbrek hastasıydı bende özel mama ile besliyordum.hem yemiyordu suyla rondodan geçirip şırıngayla yediriyordum.üre miktarını baya düşürmüştük.

Benim kedim bana küsmüştü :) Normal insana affettirmeye çalışır gibi iki gün uğraştım onunla :) Tatile çıkmıştım ama ananem evdeydi ona rağmen eve geldiğimde yüzüme bile bakmadı.. Resmen trip attı bana, o yattığı zaman yanına gidip ben de kıvrılıyordum kafasını kaldırıp ters ters bakıp yer değiştiriyordu İnanın bana baktığını görüyordum ama ben bakınca başını çeviriyordu :) İki gün sonunda barıştık, barıştıktan sonra 1 hafta boyunca kucağımdan inmemişti :) Bence insanı hayata bağlayan nadir şeylerden biridir evde bir hayvan beslemek.. Eminim sizin kedileriniz de yalnız kalabilir, hatta yaramazlık yapmaya fırsat olarak görüp eğlenirler bile belki hiç korkmayın

Aynen benimkinin de üresi yükseliyor. Aldığımızdan beri iki kez yükseldi ama bende de hata vardı çok yaş mama vermiştim kıyamıyordum kuru yemiyordu. Bir kere de idrar yolları iltihabı oldu kanlı yaptı hep çişini çok üzüldüm Ama şimdi iyi maşallah, proteini az veriyorum diyet mama yiyor inşallah uzun seneler yaşayacak bizimle.

Aynen katılıyorum söylediklerinize. Onların karşılıksız sevgisi çok güzel bir mutluluk. Kötülük nedir bilmiyor hayvanlar çok masumlar.

Tüm bu güzel hayvansever kadınları görünce çok duygulandım gözlerim doldu Harikasınız hepiniz

Evet ışık iyi bir fikir. Ben de tüm perdeleri açık bırakıcam evimiz çok aydınlık oluyor. Küsmezler bana inşallah canavarlar
bence her odanın ışığını açma bence bir tanesini kapat ki en azından yatacak yer olsun karanlıkta rahat

Bazen daha küçük olan kedim de ilgilenmeyince küsüp bir triplere giriyor.Çok değişik canlılar kediler. Hiçbir şeyi unutmuyorlar. Benim kedilerim de eve eşim dışında başka bir erkek gelince korkup saldırganlaşıyorlar o kişiye karşı. Ama bayansa gelip kuruluyorlar yanına. Kedilerim dişi bu arada. Bir kez tamirci gelmişti tıslaya tıslaya yanından geçip saklanmışlardı..Ne hissediyorlar kim bilir bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…