arkadaslar merhaba, buraya ilk kez yaziyorum. 5 yasinda bir iran kedim var. fakat buyuk bir sorunumuz var. nerdeyse bir senedir cisini kumuna yapmiyor, hali, koltuk, banyo paspasi gibi yerleri tercih ediyo. ne yapicagimizi sasirdik. sprey kullandik kumun markasini degistirdik olmadi. sizin bana onerebileceginiz birsey varmi? simdiden tesekkurler.
biraz once cevap yazdim neden cikmadi ama?? neyse tekrar yazarim.. oncelikle ilgilendigin icin cok tesekkur ederim canim. gercekten buyuk bir sorun bu bizim icin.
bizim kedimiz bir iran erkegi. cokmu cok guzel, cok seviyoruz onu, ama o bizi uzuyor malesef.
5 sene once baska bir sehirde ogrenciyken, yavru aldim ona, bir sene ikimiz yasadik, bu surede bir sorun yoktu. sonra ailemin evine donduk cok cabuk alisti, tatillerde gidip geliyoduk cunku. yine sorun yoktu fakat bazen kumunu bulamayinca halinin kosesine yapiyodu cisini. ama birbucuk sene falan once basladi koltuk uzerlerine yapmaya. sil sil yika yika yinede kokusu kaliyo diye koltuklarin sungerlerini strec filmlerle sardik. ama yine olmadi en azindan sadece kiliflarini yikiyoduk.sonra ben evlendim onu annemde biraktim, o ara ara devam ediyodu oraya buraya isemeye, fakat hicbirzaman kakasini kabindan disari biryere yapmadi. cok uzun oldu cok ayrintili yazdim gibime geliyor, sikmadiysam seni devamini yazarim.
Kızlar bende danışmak istiyorum sizlere.Ben İstanbul'da yalnız yaşıyorum.Sabah 8'den akşam 19.00'a kadar dışardayım. Bi tane siyam kedisi almak istiyorum.Bana arkadaş olsun :) Fakat evde yalnız sıkılır mı bilemiyorum.Birde ben yokken tuvalet işi ne olacak onu bilmiyorum.Birde acaba evi çok dağıtır mı? Mobilyalarımı tırmalar, perdelerimi yırtar mı?[/I]
yanında bir arkadaşı da olursa onun için daha iyi olur çünkü canı sıkılabilir. gündüz kediler genelde uyurlar ama arada uyanıp koşturup oynadıkları da oluyor :)kaydirigubbakcemile2Kızlar bende danışmak istiyorum sizlere.Ben İstanbul'da yalnız yaşıyorum.Sabah 8'den akşam 19.00'a kadar dışardayım. Bi tane siyam kedisi almak istiyorum.Bana arkadaş olsun :) Fakat evde yalnız sıkılır mı bilemiyorum.Birde ben yokken tuvalet işi ne olacak onu bilmiyorum.Birde acaba evi çok dağıtır mı? Mobilyalarımı tırmalar, perdelerimi yırtar mı?[/I]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?