- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.639
- 823
selam arkadaşlar
bende kediciyim ama burda evcil hayvanlar bölüğmü olduğundan haberim yoktu şimdi oldu
ben giriş katta oturuyorum ve balkonumun baktığı sokak full kedi dolu bende bütün pencerelerimin önüne kırlentlerimi attım orda uyuyolar dün gece eşimle dışarı dolaşmaya çıktık aman bide ne görelim bitane bebek kedi en fazla 1.5 aylık aldık onu eve getirdik şimdi gittim biberon aldım okadar tatlı bişeyki sabaha kadar onunla ilgilendim [
ya var heralde onun bir ilacı benim arkadaşımın evinde tam 4 tane kedi var cinsini bilmiyorum ama tekir iran değil tüyleri upuzun bide kızın bebeği var ben sordum ona bebeğin var dökülmüyomu tüyleri dedim ilacı var demişti bende bir yavru buldum yolda evime aldım onun tüyleride uzun uzun çok tatlı bişey
merhaba kızlar
bende evımde kedi bakmaya basladım
ılk defa bakıyorum ve bu yuzden cok tedırgınım
gercı pambıgım evıne alıstı yeme ıcme tuvalet yonundende bı sıkıntımız yok cok sukur
dun veterınerımıze gıdıp parazıt asısınıda yaptırdık ıc parazıt ıcın surupta verdı
ama bugun bı arkadasım bit pire olusmasın dıye jelde surmelerı gerekıyodu felan dedı ama oyle bısey surmedı
sızce gereklımı:uhm:
2.5 senedir 2 kedi besliyorum hiç jel diye bişey duymadım.ilk başta şurup içiriyolar sonraki parazit aşıları enseye damlatılan hem iç hem dış paraziti engelleyen damlalar oluyor..
damla jel gibi dğeişik bir şey belki onu demiştir sprey olanlarıda var
çok üzüldüm başınız saolsun
benm de kusum ölmüştü akciğer iflasından bilirim acısını:
ne desem boş canım Allah sabır versın ınsallah yerını doldurmaz ama avutacak baska bı mınık alabılırsın belkı zamanla
Benim kedim bugün öldü.En sevdiği ağacın altına gömdük.Çok üzgünüm, çok ağladım:gitme:
Başın saolsun Canım. Bunun acısını bilirim senağlama :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?