Kedilerimiz Hakkinda Sorular ve Cevaplar

Canım, 1,5 aylık bir kedinin biberonla beslenmeye ihtiyacı yoktur şu anda kuru mama ve yaş mama yiyebilir :)

Tüy için özel bir vitamin var sarımsaklı maya tableti olarak geçer, bu tüy dökümünü çok büyük ölçüde azaltıyor, aynı zamanda eczanede satılan gabiotan isimli bir ilaç var o da aynı işe yarıyor fakat ben ilaç yerine maya tabletini tavsiye ederim.Tabii şu anda kediciği yanında tutmaya kararlıysan maya tabletini 6 aylıktan itibaren kullanmanı tavsiye ederim...

selam arkadaşlarbenim kedim bir yaşını geçti .ama ya yavruları olsun istiyorum .ama olmuyor .hamile olduğunu nasıl anlarız bilen varmı .

Çiftleştirdikten 2-2,5 hafta sonra karnına dokunduğunda anlarsın canım, eline normalde olmayan bazı sertlikler gelir ama çok yumuşakça bak, muayene eder gibi bakarsan canı acır.

merhaba kızlar
bende evımde kedi bakmaya basladım
ılk defa bakıyorum ve bu yuzden cok tedırgınım
gercı pambıgım evıne alıstı yeme ıcme tuvalet yonundende bı sıkıntımız yok cok sukur
dun veterınerımıze gıdıp parazıt asısınıda yaptırdık ıc parazıt ıcın surupta verdı
ama bugun bı arkadasım bit pire olusmasın dıye jelde surmelerı gerekıyodu felan dedı ama oyle bısey surmedı
sızce gereklımı:uhm:

selam arkadaşlar pisinurum 3 gündür yemek yemiyor.inliyor.elleyince hırlıyor.hiç hali yok karnıyla popsuna elletmiyor ölecek diye korkuyorum. yardııım?

Merhabalar, benim 12 yıllık kedim çok hasta Akciğerinde kist olduğundan şüpheleniyor, yemek yemiyor ama bol bol su içiyor.Ağzına zorla şırınga ile sulu mama veriyoruz.Çok iştahlı bir kediydi, hatta şişko kedim diye dalga geçerdim o da bana ters ters bakardı.Şimdi ise hiç hali yok, kilosu sürekli düşüyor..İnsanlar pek ciddiye almıyorlar kedi diye ben de o zaman çok kızıyorum.Evcil hayvanı olan anlar, insanla arasında nasıl bir bağ oluştuğunu.Aile bireylerinden biri o da.Neyse dua edin de bu dönemi atlatsın:1no2:

2.5 senedir 2 kedi besliyorum hiç jel diye bişey duymadım.ilk başta şurup içiriyolar sonraki parazit aşıları enseye damlatılan hem iç hem dış paraziti engelleyen damlalar oluyor..

damla jel gibi dğeişik bir şey belki onu demiştir sprey olanlarıda var

2.5 senedir 2 kedi besliyorum hiç jel diye bişey duymadım.ilk başta şurup içiriyolar sonraki parazit aşıları enseye damlatılan hem iç hem dış paraziti engelleyen damlalar oluyor..

ılk surup verdi zaten bundan sonrakinde damla vericektir ozaman tesekkur ederım canım bilgilendirdiğin icinopuyorumnanaktan
damla jel gibi dğeişik bir şey belki onu demiştir sprey olanlarıda var

olabılır canım belkı onu kastedmistir

bide kızlar pambıgımın mama tabagı hep dolu ama öyle cok fazla yemıyor
acaba sevmedıgındenmı yoksa doydugundanmı anlayamıyorum
3aylık daha yavru aradada biraz balık yogurt peynır verıyorum onları severek yıyor

çok seviyorum bütün hayvanları hepsi çocuklarım benim bazen deli sanıyorlar hepsiyle konuşurum severim ama böyleyim 10 yaşında 1 dişi kedim var FATOŞ kuşum balıklarım varr tavşan horoz ördek kaplumbağa keklik kanaryalar fare besledim arada yavru kedileri alıp biberonla bebek maması içiririm son lokmam kalsın onlara veririm hastalara ilaç alırım yıkarım bu ara köpek istiyorum belediyeler hayvanları zehirliyor hastalarla ilgilenmiyor hastaysa öldürüyorlar elimizden geleni yapalım arkadaşlar hayvanlara eziyet edenler varsa hadlerini bildirelim yaralıları doktora götürelim bakmayan veterinerleri şikayet edelim derneklere ruhsatları alınıyormuş tren istasyonunda bir önceki trenin çarptığıı yeni ölmüş kocaman bir kediyi hiç tiksinmeden aldım millet ne kadar garip bakıyordu sanki iğrençmiş gibi sonrasımı diğerleri yanıma gelip tebrik etti ne iyi bir insansınız bu yetmiyor alkışalamak yerine keşke onlarda insan olabilse vijdan sahibi olsalardı
alıp evime getirdim bir bahçe bulup gömdüm orda kalsa uyku tutmazdı beni inanın içim çok rahat

sevgılı kedı dostlarım acıl yardımınıza ıhtıyacım var iki gün önce sokakta buldugm bı yavru kedıyı evımde mısafır edıyorm
annesı yok meydanda sanırım cocuklar urkutmus terkı dıyar eylemıs
kardeslerı varmıs onlar da kayıp ne yazık kı
eve aldıgımda gözlerı kapalıydı sanırım ıltıhap gıbı capak falan olmus
eve getırdım sıcak su torbasına havlu sardım yanına koydum
gözlerine ılık suyla temızledım
bıberonla mama vermeyı denedm ama daha tam kavrayamıyor beceremıyor ve az yıyor
sırıngayla da beceremedık bıde emme refleksı zayıf onun ıcın bıberona alıstırmayı denıyoruz
kedı bakımı hakkında bılgım yok konu actım yardım ıcın ama cevap alamadım buraya da yazaym dedm
saat bası beslemeye calısıyorm ama az yıyor gıbı gelıyor cok da hareketlı zorla da yedıremıyorum
tuvaletını yaptırmak ıcın karnını hafıf ov dedıler ama yaptıramadım bıturlü
acıkcası napmam gerektıgı konusunda yardım ıstıyorm daha cok kucuk cunku
kendı basının caresıne bakana dek onu ayaga kaldırmak benm görevım bana yardım edın nolur

Benim kedim bugün öldü.En sevdiği ağacın altına gömdük.Çok üzgünüm, çok ağladım:gitme:

benm de kusum ölmüştü akciğer iflasından bilirim acısını:
ne desem boş canım Allah sabır versın ınsallah yerını doldurmaz ama avutacak baska bı mınık alabılırsın belkı zamanla

benm de kusum ölmüştü akciğer iflasından bilirim acısını:
ne desem boş canım Allah sabır versın ınsallah yerını doldurmaz ama avutacak baska bı mınık alabılırsın belkı zamanla

şu an yeni bir kedi düşünemiyorum ama belli de olmaz.benim de kuşlarım vardı tek tek öldüler.vetler bir yerden sonra çaresiz kalıyorlar.

Burda kediye hasret kaldim valla.2 bebegim var oyuzden besleyemiyorum neyseki arkadasimin varda ona gittikce seviyrduk 5 aydir turkiyede kedisi burda yanliz klmasin diye onuda yaninda goturdu.
Hayvan dersin gecer ya bazi insanalr inanin herseyin fakindalar hele icgudleri cok fazla 6 aylik hamileydim ikizlerime arkadasa gitmistim geldi yanima karnimi kokladi kucagima yatti kafasinida karnima koydu ikizlerim birden tekmelemeye basladi inanirmisiniz kafayi kaldirdi sonra tekrar yatti 1 saat oyle kucagimda uyumustu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…