- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.639
- 823
o ne kine sırnaşık şey
Dur canım, sanada davet göndereyim, bütün hayvanseverlerin üye olması gereken bir yer :)
inşallah, kızım da sevinir sonunda :)
tamam canim bekliorum ama anca yarina uye olabilirim, simdi gozler kapanio benim :))
o zaman yavru bir sokak kedisi tavsiye ederim sırnaşık şey saka bir yana eger bakabilirseniz iranlar bence en guzelleri, en duygusallari ve en zararsizlari (ankara ve siyam bakmadim hic)
benim 2 tane iranim var, bugune kadar bize zarar verecek herhangi bir hareketleri olmadi ama bakarken canimdan beziyorum bazen
bence oyuncu ve sevecen bi kedi alin, soguk bir hayvandan kiziniz cekinebilir, korkabilir
İranlar böyle mi ki:bbo:
Yani her görüdüğüm İran, oyuncu ve aktif. Benimkileri saymıyorum onlar İranların yüz karası 24 saat aktif oldukları içinopuyorumnanaktan
Sende kaç tane var canım?
4 tane. Anne-Baba ve 2 yavrusu beraberiz.
Maşalllah canım sana,yavrular kaç aylıklar?
Yavrularımız 5 aylık oldular dolu doluYavruluk kalmadı pek tabi:)
Ya inanması zor geliyor doğduklarında avucumun yarısı kadarlardı, şimdi 10 katı:)
Bizimkiler de çok yiyor aksine ya babaları gibi iri olacaklar bu gidişle. Yavru oldukları için kısıtlama da yapmıyoruz bakalım hayırlısı:)
Dostlarımın köşesinde konu açsanız da kedişleri görsek çok isterim :gitme:
Ya evet farkettim bende sildim şimdi:)))
Bizim anne ve baba obeze doğru ilerliyor veteriner uyardı bizde light veriyoruz ama gidip yavruların mamadan aşırıyolar:)
:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?