Kedilerimiz Hakkinda Sorular ve Cevaplar

tamam canim bekliorum ama anca yarina uye olabilirim, simdi gozler kapanio benim :))

Olsun şekerim , ben çok seviyorum orayı tam bir aile gibi olduk artık, gerçi kavgamız gürültümüz eksik olmuyor ama hehe

İranlar böyle mi ki:bbo:

Yani her görüdüğüm İran, oyuncu ve aktif. Benimkileri saymıyorum onlar İranların yüz karası 24 saat aktif oldukları içinopuyorumnanaktan

Yavrularımız 5 aylık oldular dolu doluYavruluk kalmadı pek tabi:)

Benim kızlar haftaya 6 aylık oluyorlar, benimkilerdede yavruluk kalmadı, geldiklerinde ne pofidikdiler, şimdi boyna boyuna uzuyorlar, enden gelişme yok, yakında pompayla şişireceğim :)

Ya inanması zor geliyor doğduklarında avucumun yarısı kadarlardı, şimdi 10 katı:)
Bizimkiler de çok yiyor aksine ya babaları gibi iri olacaklar bu gidişle. Yavru oldukları için kısıtlama da yapmıyoruz bakalım hayırlısı:)

Dostlarımın köşesinde konu açsanız da kedişleri görsek çok isterim :gitme:

Benimkiler çok nane molla, zorla yemek yediriyorum, keşke yeseler biraz kilo alsalar ama yok, mama beğendiremedik aylardır, sonunda royal canin exigenti beğendiler ama o da yaşlarına uygun değil

Bu arada posta kutun doldu :)

Ya evet farkettim bende sildim şimdi:)))

Bizim anne ve baba obeze doğru ilerliyor veteriner uyardı bizde light veriyoruz ama gidip yavruların mamadan aşırıyolar:)

Ya evet farkettim bende sildim şimdi:)))

Bizim anne ve baba obeze doğru ilerliyor veteriner uyardı bizde light veriyoruz ama gidip yavruların mamadan aşırıyolar:)

Kedi milleti işte, yalnız ben kedilerin kan şekerinin çok çabuk düştüğünü ve bu yüzden sık yemek zorunda olduklarını öğrendiğimde içim bir tuhaf olmuştu, halbuki oğlum sürekli yemek istiyor diye çok kızıyordum Resimleri buraya eklemiyorum ama zaten kabul etmişsin ve yorumda yapmışsın :) Seninkilerde çok tatlı maşallah hele mercan 'a bittim :)

Son düzenleme:
kızlarr ..sonunda kedi derdinden kurtuldum.eşim bugün süpriz yapmış ve iran cinsi kedi almışş : ))

selam arkadaşlar
bende kediciyim ama burda evcil hayvanlar bölüğmü olduğundan haberim yoktu şimdi oldu
ben giriş katta oturuyorum ve balkonumun baktığı sokak full kedi dolu bende bütün pencerelerimin önüne kırlentlerimi attım orda uyuyolar dün gece eşimle dışarı dolaşmaya çıktık aman bide ne görelim bitane bebek kedi en fazla 1.5 aylık aldık onu eve getirdik şimdi gittim biberon aldım okadar tatlı bişeyki sabaha kadar onunla ilgilendim [

ya var heralde onun bir ilacı benim arkadaşımın evinde tam 4 tane kedi var cinsini bilmiyorum ama tekir iran değil tüyleri upuzun bide kızın bebeği var ben sordum ona bebeğin var dökülmüyomu tüyleri dedim ilacı var demişti bende bir yavru buldum yolda evime aldım onun tüyleride uzun uzun çok tatlı bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…