Kedilerimiz Hakkinda Sorular ve Cevaplar

canım kedinin yaşı kaç ve kilosu ne kadar...... çok kilolu kedilere diet mamalar var....

6 yasında, kılosunu bılmıyorum aslında fazla kılolu degıl ama karın bolgesı bıraz belırgınlesti o kadar ..acaba yanlısmı beslıyoruz dıye dusundum de..

ben veterinerden profesyonel mamalardan alıyorum. biraz fiyat açısından tuzlu 40 ytl ama ölen kedime pet shop mamalarından alırdım ondan kilo aldı. şimdi diyorum parası önemli değil önemli olan sağlıklı beslenmesi :asigim:

uzun bi sure veterinerin onerdıgı senınde soyledıgın gıbı tuzlu olan mamadan kullandık bayada sevdi ama sımdı bıttı whiskas veriyoruz ..

canım whiskası pek önermiyorlar... royal canon, hills, proplan verebilirsin... ben royal canon veriyorum...

uzun bi sure veterinerin onerdıgı senınde soyledıgın gıbı tuzlu olan mamadan kullandık bayada sevdi ama sımdı bıttı whiskas veriyoruz ..

whiskas özellikle erkek kedilerde idrar yollarında taş yapıyor canım. daha kötüsünü ver ama ne olur whiskas verme :tomato:

cok tesekkur ederim okypete bende vermıyım o zaman ..soyledıgın mamayıda en kısa surede alıyım..

afiyet olsun okypete...
dıptıstıptıs alıntı yapmayı bılmedıgım ıcın dırek yazıyım demek erkeklerde idrar yollarını etkılıyo benımde kedim erkek..allah korusun saolun walla ıyı oldu bunu ogrendıgım..

canım aman haaaaa. sakın whiskas marka hiçbirşeyi kullanma. eğer pisiciğin sağlıklı olsun istiyorsan biraz daha fazla ödeyip profesyonel mamalardan alacaksın :icecream: ben zamanında bilemedim yaptım bu hatayı ve bedelini pisiciğim ödedi kaybettik :mymeka:

cok uzuldum kedine ..haklısın walla benim kedimde benim icin o kadar degerlı kı anlatamam ne bılıyım seviyo dıye maması bıtınce whiskas veriyoduk ama artık bidaha vermem ..

YA ARKADAŞLAR BENİM KEDİM PELUŞ ÇOK TÜĞ DÖKUYO Bİ TÜRLÜ ÖNÜNÜ ALAMADIM MAMAYI DEĞİÇTİRDİM VİTAMİN TABLET GENEDE İ ŞE YARAMADI BUNUN ÖNLEMİ YOKMU Kİ BANA YARDIMCI OLUUUN.:sm_cool:

Mevsimseldir. Cins kedi mi uzun mu tüyleri. Eğer tavuk filan yediriyorsanız bu dönem vermeyin. Tabi bir de traş ettirebilirsiniz.a.s.

Ya sanmıyorum nevbaharcım 8 aydır bizle hep döküyo zaten yapılabilecek herşeyi yaptık zaten bilmiyorum artık tavuk vermiyorum zaten cins değil normal tekir ama tüğler biraz uzun pofuduk yani Traş nasıl yani 0 amı çirkin olmazmı ya hiç görmedim öle kedi.İşe yararmı ki.

Canım normalde sıfır yapıyorlar ama bentüyleri düzden alın dedim. Ozaman 1 cm filan tüylü kalıyor 1 haftada biraz daha uzuyor sonrada çok rahat edersin. Bak ben Badem'imin resmini göstereyim size tıraştan sonraki hali.

http://www.kadinlarkulubu.com/showpost.php?p=2517964&postcount=14

Burada canım bakarsan tüylü ve tüysüz halini görebilirsin. Şimdi çok tatlı oldu ama tüy sorunumuz yoka.s.

Valla sana kızgın görünüyo gibi biraz kestirdin diye Çok şeker ya .Peki kestirdiğin zaman dökülmüyomu tüyleri

Hayır tüyleri kısa olduğu için çok rahatız. Veteriner de 6-7 ay tüy sorunu yaşamazsınız dedia.s.

Son düzenleme:
:1hug:Tabi yalayamıyoda ondandır byefendi yada hanfendi benimki zaten agresif peluş sevgisini ısırarak gösteriyo bikere ellemeye gör hemen başlıyo ısırmaya yada pusu kurup beni tenhada kıstırıyo üstüme atlayıp ısırıyo ama çok tatlı ya ben onun her halini seviyorum zaten sevilmese bu kadar sıkıntısı çekilmez. Bu arada 6 7 haftamı aymı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…