Kedilerimiz Hakkinda Sorular ve Cevaplar

Yazmamışım evet ay olarak. Zaten pusuya yatıp yakalamaları saklambaç oynalamalarına bayılıyorum. Ben yoruluyorum onlar yorulmuyor:asigim:

kestirin tüyleri tam zamanı havalar çok sıcak kedilere işkence gibi uzun tüyler.
nevbahar bu kedi her gün dahada büyüyor yakında seni yer demedi deme..

kestirin tüyleri tam zamanı havalar çok sıcak kedilere işkence gibi uzun tüyler.
nevbahar bu kedi her gün dahada büyüyor yakında seni yer demedi deme..

Sormayın ya 6 kilo oldu ne olacak bilemiyorum sağlığı için ilerisi içinde endişe ediyorum ama:1no2:

Son düzenleme:
kedilerin tuy dokumu icin ilaci var bizim burda ama turkiyede varmi bilmiyorum ..hap gunde iki kere veriliyor..veterinere sorun bence yada oyle seyler sata dukkana ..birde kediler hem mevsimsel hemde stres yasarsa cok tuy dokuyorlar ..bizim kedi simdi turkiyede teyzemde ..

Son düzenleme:
tüyleri sıcaktan dökülüyor, benim kedim de çok tüy döküyordu, deri besleyici mamalar aldık, aşılar yapıldı, hiç fayda etmedi..

a.s.Nevbahar Benimkide 1 Yaşinda 5 Kilo Ama Tombul çok Tatli Oluyolar Mamayi çok Seviyo Ne Kadar Versem Yer Yakinda Bizide Yicek Bunlar Ben Dikkat Etmeye çalişiyorum Yoksa Obez Olacak Bide Dietiyle Uğraş Bence Sende Dikkat Et Zaten Yemek Yemeği Seviolar Bide Kesince Mutsuz Olurlar Ilerisi Için Diorum .sevgili Yeliz Kestiririm Belki Ya Bakalim Gidişat Ne Gösterecek:1hug:

SANMIYORUM BURDA YOK HERALDE NE DEDİLERSE YAPTIK OLMADI BENİMKİ HEP BÖYLE TÜĞ DÖKECEK GİBİ NEREYE KADAR BİLMEM ARTIK MAMALARLADA ÇOK ALAKASI YOK GALBA ÇOK İYİ MAMA DENEYİP TÜĞ DÖKÜMÜ DURAN VARMI Kİ:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

kızlar, benim iş yerinin bahçesine bundan 1,5 -2 ay öncesi 3 yavru kedi bırakmışlar. biri çok alıştı bana diğerleri biraz yabani. bizim iş yerinin yanında da maliye var. ordakiler de çok ilgileniyo ciğerler sütler falan. bu bana yakın olan kediyi çok seviyorum kucağımdan inmiyo peşimden falan geliyo. çok seviyorum onu. fakat bi sorunda var bu pisicik elimi kolumu yalıyo nedeni ne olabilir. acaba tuz eksikliği mi var. bu konu hakkında bilgisi olan varsa bi yazsın ya garipsedim valla :uhm:

kedilerin sevgilerini ifade etme biçimi yalamadır yani sana sevgisini gösteriyor canım

Sevgisini gösterme biçimidir bu.

Tavşanlarda genelde tuz eksikliğinden olur.

Sevginizi eksik etmeyin.

bi ara resimlerinide eklicem.
çok sevimliler. ama sanki başka bi ihtiyaçtan dolayı yalıyomuş gibi geliyo.

Parmak mı yalamaya çalışıyor.

Anne sütü alacağını sanıyordur belki:çok üzgünüm:

yok sadece parmağımı değil. kolumu bileğimi, hatta bugün t-shirtümü bile. şaşırtıyo beni. çok seviyorum. bide pire tasması alayım diyorum ama nasıl olur bilmiyorum

Hayır artık pire tasması filan kullanılmıyor.

Veterinere götürün enseden damla yapacaklar. O damla 2 ay kadar koruma sağlıyor.

Tamamen size olan sevgisi ve güveninden kaynaklanıyor...kedileri davranışlarının çeşitli anlamalrı vardır yalama davranışınında öyle ...
bi kaç örnek vereyim...

Hızla ve Sürekli yalanma: Offf çok sıktın ama...
Kısa ve kesik yalanma: İdare ediyoruz işte ama bu kadar...
Devamlı ve ağır yalanma: Canım sıkıldı, birşeyler yapsak.
Sizi yalıyorsa: Hiç birşey düşünmeden bu anın keyfini çıkarın!
kaydirigubbakcemile5

kıslar 3 kedimden sadece 1 tane kaldı. senağlama
2 gün önce birini çaldılar o beni yalayanı. insana en yakın olanı. 3 kadınmış görenler söylüyo.
birnide dün gece kapının önünde araba ezmiş. sabah gördüm içim gitti senağlama o kadar üzüldüm ki aklımdan çıkmıyo.
sadece 1 tane kaldı ona dikkat ediyorum senağlama

Çok üzüldüm yaaa....kıyamam yavrucaga...senağlama

Arkadaşlar gülsemmi ağlasammı diye bir durumla karşı karşıyayım. kedimin ismi ayaz :)))
konu şu. ayaz benle yaşamaya başladığında ben evimde yanlız yaşayan bir bayandım :)))
dolayısıyla tuvaletin kapısını kapatmaya ihtiyaç duymuyordum
ben tuvale gittiğim zaman ayaz peşimden (pıtı pıtı) geliyordu. ve hemen küvetin içine girip (küvet yere gömülüydü yani alçaktı) tuvaletini yapıyordu :))) dediğim konu bu işte gülsemmi ağlasammı. ne yaptıysam onu kendi kumuna alıştıramadım. bir yandan da kendi hijyenim için endişeliyım .
sizce ne yapmam gerekiyor. ki bir yandanda onun inadını ve asla kumuna yapmayacağını biliyorum. fikir verin kızlar yaw:Saruboceq:

Benim kızım Cindy'de geldiği günden beri kuma yapmadı.

Banyoya yapıyor. Sanıyorum alışmaz benim ki 6 ay bitti hala devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…