Peki uzun mu sürüyor bu dönem?
Evet canım inşallah :) Daha önce 2 defa sokak kedisi besledim ama bahçeli bir evimiz olduğu için hem içeride hem de kafalarına göre dışarıda duruyorlardı. En sonunda terkedip gittilerAaa bende suan kedin var sanmıstım yenimi sahipleniyorsun
yavru kedilerde daha çok göz problemi olabiliyor.bizim 3 yaşında ki kedimizin bile arasıra gözü yaşarır.genta göz damlası alıp damlatın 1er damla iyi gelir.yavru kedilerde gözde çapak da olur anne olmadığı için temizleyemezler böle bi durumda da ılık su ve pamukla temizleyebilirsiniz.Bi sorum olacaktı ama yeni kedi aldık biz daha 1 aylık ancak bi iki sabahtir gözünden yaş akıyor acaba nedendir .yardımcı olabilir misiniz
Bu dediklerinizin hepsini yaptım lakin artık gözünün durumu ne iyiye ne kötüye gidiyor sadece tek fark kanamayada başladı ne yapacağımı şaşırdım o kadar cok ta bağlandım ki korkuyorum bişey olacak diye..ılık su çay ne varsa sildim veterinerun verdiği ilaçta bir ise yaramadı ..çok teşekkür ederimyavru kedilerde daha çok göz problemi olabiliyor.bizim 3 yaşında ki kedimizin bile arasıra gözü yaşarır.genta göz damlası alıp damlatın 1er damla iyi gelir.yavru kedilerde gözde çapak da olur anne olmadığı için temizleyemezler böle bi durumda da ılık su ve pamukla temizleyebilirsiniz.
veterinere götürdünüz mü başka bir problem olabilir ?Bu dediklerinizin hepsini yaptım lakin artık gözünün durumu ne iyiye ne kötüye gidiyor sadece tek fark kanamayada başladı ne yapacağımı şaşırdım o kadar cok ta bağlandım ki korkuyorum bişey olacak diye..ılık su çay ne varsa sildim veterinerun verdiği ilaçta bir ise yaramadı ..çok teşekkür ederim
Götürdüm gözü iltihaplanmis dedi ilaç verdi ama onun veridgi ilaç hiçbir ise yaramadı sizin dediğiniz ilaç ve yanında terramcyn aldım..şimdi daha iyi ama hala gözü biraz küçük ve akıyor yasarıyor .İnşallah düzelirveterinere götürdünüz mü başka bir problem olabilir ?
resimde de gördüm şimdi bir gözü kısık gibi,bizim veterinerimiz göz kızarıklığı için kedimize onadron sımple damla vermişti kullandık hemen geçti isterseniz onu da deneyin 1 er damla olarak.Götürdüm gözü iltihaplanmis dedi ilaç verdi ama onun veridgi ilaç hiçbir ise yaramadı sizin dediğiniz ilaç ve yanında terramcyn aldım..şimdi daha iyi ama hala gözü biraz küçük ve akıyor yasarıyor .İnşallah düzelir
Teşekkür ederim... birden onu deneyelim bakalım faydası olacak mi ..inşallah iylesir kuzumresimde de gördüm şimdi bir gözü kısık gibi,bizim veterinerimiz göz kızarıklığı için kedimize onadron sımple damla vermişti kullandık hemen geçti isterseniz onu da deneyin 1 er damla olarak.
Klozete mi yapmasını istiyorsunuz? Onun için kademeli aparatlar oluyor.Merhana arkadaslar,
benimde bir kedim var proflimde resmi var adı Leo.bizim sorunumuz yumusak kumasların üsütüne cisini yapması nasıl vazgecırebılırım yardımcı olursanız sevınırım.birde tuvalete nasıl alıstırablırım ? kumuna yapıyor ama ben ıstıyorum kı bır cok kedı gıbı tuvalete yapsın.tesekkürler.
***evet klozete yapmasını istiyorum.biraz daha acarmısınız
İran kedisi değil benimki ama gözleri iltihaplanmişti, veteriner bir solüsyon vermişti temizlemek için, memnun kaldım. Eve gidince adını yazarım.İran kedisi sahibi olan var mı kızlar? Hangi göz temizleme solisyonunu kullanıyorsunuz?
İran kedisi sahibi olan var mı kızlar? Hangi göz temizleme solisyonunu kullanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?