Evet uyarınız için teşekkür ederim.Bir yandan çalışıp bir yandan iki kedinin kovalamacasından öyle olmus:)Yanlış kişiden alıntı yapmışsın canım.
kedi ile köpek nasıl yanyana geliyor aklım almıyor :) sırrı nedir
Bilinenin aksine gayet de güzel anlaşıyorlarkedi ile köpek nasıl yanyana geliyor aklım almıyor :) sırrı nedir
kedi ile köpek nasıl yanyana geliyor aklım almıyor :) sırrı nedir
Bilinenin aksine gayet de güzel anlaşıyorlarmaşallah
Bu sekilde olmalari icin ne yapilmasi gerek ? İkiside bebekken mi yanyana olmalari lazim :) ahh ahh keske sokak kedileride bu kadar anlayisli olsaBilinenin aksine gayet de güzel anlaşıyorlarmaşallah
Fotograflari var miii :)Benim çocuklarda öyle. Hele beraber oyun oynamıyorlar mı bayılıyorum
Fotograflari var miii :)
Tesekkurlerr :)Uygun bir an yakalayıp bir ara eklerim muhakkak...
k kyavru kedimiz var, 2 haftadır.
sürekli kanepenin altına saklanıyor.
ne yapsak alıştıramadık.
yemek yemeye çıkıyor, zorla yakalayıp seviyoruz. sevmeye başlayınca kucağımızda yatıyor ama her gün başa dönüyoruz.
ne yapsak ki?
ödül yemekleri denedik ama olmadı. 24 saat çıkmadı kanepenin altından. en son zorla çıkardık. yoksa aç susuz daha 10 gün dururdu herhalde orada.
Dişi bir kediyi kısırlaştırmazsak olabilecek problemler nelerdir?Kediler mis gibi kokar..
Hiç yıkanmadan tertemiz olan belki de tek canlı.. Tükürüklerinde bakteri öldüren bir nevi antibiyotik içeriği bir madde var ve yalanarak temizlenirler..
Arkadaşlarınızın kastettiği kızgınlık dönemine girdiklerinde 'erkek' kediler idrarla birlikte sperm de çıkarırlar.. Bu sebeple koku oluşabilir..
DOlayısıyla kızgınlık yaşamaması için hem de sağlıklı yaşam sürmesi için erkek kedileri 1 yaşında/dişi kedileri 5 aylıktan itibaren kısırlaştırmakta fayda var.
Dişi bir kediyi kısırlaştırmazsak olabilecek problemler nelerdir?
Evden kaçmak isteyebilir kızgınlık dönemlerinde.Dişi bir kediyi kısırlaştırmazsak olabilecek problemler nelerdir?
Ben pek kısırlaştırmaktan yana değilim hayvanları, bir de dişilerde bu kısırlaştırma işlemi ameliyat gibi oluyor yanlış bilmiyorsam?Büyük ihtimalle bir yolunu bulup evden kaçar tutmak zor oluyor kızgınlıktayken kapıları pencereleri acık tutmamaya calısmak gerek:)
Birde kedinizin karakterine göre 3-4 gun hayatı size zehir edebilir bagırtılarıyla. Onun dısında bir problem olmuyor.
Sağlığı acısından ise kısırlastırmak bazı kanser turlerinin riskini azaltıyormuş mesela meme kanseri gibi.
Ve daha uzun yasadıkları söyleniyor kısırlastırılan kedilerin.
Peki uzun mu sürüyor bu dönem?Evden kaçmak isteyebilir kızgınlık dönemlerinde.
Ciftlesmezse acı çeker.Sabah akşam bağırır acıyla.
Kısırlaştığı taktirde meme,rahim ve yumurtalık kanserinden korunmuş olur.
Ben pek kısırlaştırmaktan yana değilim hayvanları, bir de dişilerde bu kısırlaştırma işlemi ameliyat gibi oluyor yanlış bilmiyorsam?
İşte o kötü ya..Evet.
Aslına bakarsan bende daha önce hiç cesaret edemedim.
Görümcemin kedisi kısırlastırma ameliyatından sonra yarası enfeksiyon kapmıstı. günlerce veterinerde kaldı onu gordukten sonra yaptırmadım
İşte o kötü ya..
Neyse ben kediciğime bir kavuşayım da önce, bunları daha detaylı düşünürüm o zaman :)Evet ama 1 gunde atlatan kedilerde var. Hatta enfeksiyon kapması cok cok dusuk bir ihtimal
Neyse ben kediciğime bir kavuşayım da önce, bunları daha detaylı düşünürüm o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?