Ya manen çok koruyucu biliyormusunuz. Biz inanın (bizim ayıbımız) kedi olan eve bile girmezdik ama bu can ile herşey değişti, evin enerjisi bile değişti. şimdi adam üzgün ben üzgün bekliyoruz. Manen çok koruyucumuz bizim ve onu çok seviyoruz. çokda sevimlidir. Acayip bağlı bize.Çok geçmiş olsuneşimin kardeşinin kedisi 5. kattan otoparktaki arabalardan birinin kaputuna düştü yakın zamanda,
herhangi bir kırığı çıkığı olmadı çok şükür, ilk gün pek bir şey yiyip içmedi sizinki gibi baygın uyudu, ertesi gün normale döndü gayet sağlıklı şu an ,umarım bir an önce sağlığına kavuşur güzellik
bunu sorucam, ayrıntılı bilgi ve iyi niyet temennileriniz için çok teşekkür ederim. şimdi çok mahsun eşim izin aldı işyerinden veterinere geldik yineÇok geçmiş olsun .Toparlanır Allahın izniyle... sadece iç kanama ihtimali için ilk birkaç gün takip gerekir.Sonrasında uzun bir tedavi süreciniz var. Yaz başı benzer bir kazayı yaşayan tanıdığımın kedisi bu ay tam basıyor. 3 ay sürdü iyileşmesi ama atlattı çok şükür... ilk bir hafta antibiyotik yapıldı. Toplamda 5 çift röntgen çekildi.kırığı yoktu ama iç tendomlarda oynama olmuş ama toparladı. Bi ilaç kullanmışlardı (metecam 0.5 mg süspansiyon) çok iyi geldi diye biliyorum. Veteriner hekiminize bi sorun isterseniz... içte bir iltihap,ödem durumunu çözmek için kullanılıyor.
Biz de çok yıpranmıştık o süreçte hepimizin kucağında ayrı ayrı yatıp ağlıyordu çok iyi anlıyorum siziYa manen çok koruyucu biliyormusunuz. Biz inanın (bizim ayıbımız) kedi olan eve bile girmezdik ama bu can ile herşey değişti, evin enerjisi bile değişti. şimdi adam üzgün ben üzgün bekliyoruz. Manen çok koruyucumuz bizim ve onu çok seviyoruz. çokda sevimlidir. Acayip bağlı bize.
O kadar hızlı hareket ediyorlar ki anlamak mümkün değilS sarahconnor ha bugün ha yarın diye diye tartıştım zaten adamlada bugün, oda çok üzüldü. bekliyoruz. Çok haklısın çok. başka türlü olmayacak. Hayır yanımdaydı benle beraber, kaşla göz arasında nereden gitti anlamadım
allah korusun ya cok kotuyenGEnC hava veriyorlar şu an, aşısı yapıldı. topallıyor. Ama çok mahsuın yavrum benim.
Bu arada azda olsa anksiyetem dindi, ayrıntılı mesajın umut oldu bizim içinde, iyi dileklerinle beraber iyiki varsın
O kadar hızlı hareket ediyorlar ki anlamak mümkün değil
Nereye girecekleri nereye saklanacakları ağızlarına ne atacakları gerçekten hiç belli olmuyor
Kolay gibi görünen ama çok büyük sorumluluk isteyen bir durum
Ama o kadar güzeller ki
Yukarda yazdığınız gibi eve huzur bereket sağlık getiriyorlar
Bazen böyle durumlar daha büyük felaketleri önlüyor
Öyle düşünün üzmeyin kendinizi
Dualarımız da sizinle
Bu güzel kuzucuk yarın panter gibi koşturacak inşallah
Hayati tehlikesi yoksa elbet diğer şeylere çözüm bulunurşimdi geldik birdaha veterinerden biraz zaman sonra mr istedi, aksama sürüyor ama kırık yok dedi gördüğüm kadarıyla, ağrı kesicinin etkisi geçsin video çekin bir bakalım olmadı yarın veya sonrasında mr çektiriceğiz dedi.
hayati tehlikesi yokmuş şükür
Bahsettiğim kedininde tendomlarda oynama vardı temmuzda düşmüştü iki ay aksak gezdi şimdi canavar gibiçok şaşırdım, ama çokda umut oldu, canımız sıkıldı baya.yenGEnC tendonlar kopmuş olabilir diyorlar bakalım,
ooo eve geliyorsa birseyi yok demektir şükürmilas1625 sorduk evet çok etkiliymiş, eşim getirtilmesi talimatını verdi.
Bugün yine gittik veteriner şunu ifade etti: tendonlarında sorun var, ameliyat etmeyeceğiz ama evet dediğiniz gibi metecam iyi gelecektir, tüm oyuncaklarını kaldırın evden, atlayıp zıplamak yok dedi.
Yarın başlıyoruz metecama. çok teşekkürler.
çok teşekkürler, daha iyiyiz. yavrum ne babasını ne beni yanından ayırıyor.ooo eve geliyorsa birseyi yok demektir şükür
bak seninkinin tendomlari kopmamis bile. benim bebişimin kopmustu. ona ragmen masallah ona dolap tepelerinde gecirdi tüm gencligini
birkac ay sonra bu gunlerin izi bile kalmayacak insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?