Kedim 6. Kattan Düştü

gizzemksk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
886
86
123
İzmir
Kedim şuanda veterinerde akşama kadar orada kalacak. Kırığı çıkığı yok ama iç kanama ya da beyin kanaması için 72 saat verdi veteriner. Şu mübarek günde kedim içinde dua eder misiniz?

Kedim şuanda veterinerde akşama kadar orada kalacak. Kırığı çıkığı yok ama iç kanama ya da beyin kanaması için 72 saat verdi veteriner. Şu mübarek günde kedim içinde dua eder misiniz?

Oyyy kıyamam
İnşallah iyileşir

Ah canim ya...
Allah iyilesmesini nasip etsin inşaallah.
Kiyamam...

Bana Allah yeter...

Çok geçmiş olsun benimkisi de 5.kattan düşmüştü ön patisinde kırık vardı ve iç kanama riski için falan tuttular kızımı 72 saat hiçbir şeycik olmadı. 4 yıl sonra kanserden öldü zillim (

Geçmiş olsun canım. Panik yapma bişeyciği yoktur. Yüksek katlardan düşünce bişey olmuyor pisilere. Kırığı çıkığı yoksa mesele yok. Benim kedim de altıncı kattan onlarca kez uçtu aşağıya. Biraz kafasız oluyor kedi milleti.

Çok geçmiş olsun inşallah bişey yoktur.benim de bi kızım var yatağımızın kenarında bile yürürken düştüğü oluyor o yüzden hiç balkon pencere açık bırakmıyorum çünkü kuş falan görünce ya da kelebek atlıyorlar aşağıya bakmadan yaramazlar

ayy bebeğim kıyamam ben ona :2: inşallah iyileşir benim ablamın kedisi düşmüştü 7. kattan aa iyileşti kalçası kırılmıştı kurtuldu inşallah iyileşir tatlım

Teşekkür ederim arkadaşlar. Baygın baygın durmuyor. Bakınıyor çenesini vurmuş biraz kanamış. Şu üç günü bir atlatsak hayırlısıyla. Son zamanlarda sıkıntılı rüyalar görüyordum hep bebeğemi bir şey olacak diye endişeleniyordum. Kedime çıktı rüyalar.

Kıyamam miniğime kendini süperman falan mı sanmış, umarım sorun çıkmadan atlatır çok geçmiş olsun

Oyyyy kıyamam Rabbim kısa zamanda sağlığına kavuştursun inşallah

ayy kıyamam ben ona
benim kedimde 1.kattan düşmüştü ama bişi olmamıştı çok şükür
sadece 1 gün yemek yiemedi o kadar
inş sizin kediciğinizde iyileşir hemencecik

​Geçmiş olsun,nasıl düştü.

Canım benim çok geçmiş olsun bende yeni evliyam ve 4 tane kedimiz var canımız gibi seviyoruz ondan senin hassasiyetini çok iyi anlıyorum dualarım minik pisiciğine

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

geçmiş olsun o minnacığa,Allah şifa verir evinize dönersiniz inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oy kiyamam ben ona.Allah bagislasin insallah bebecigini.Iyi bisey olmamis kirigi cikigi..Benim kedim cok yasli..Koltugun tepesinden dusse gidecek ayaklari o kadar gucsuz..Hepsine uzunnn omur versin Allah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…