Kedim 6. Kattan Düştü

​Geçmiş olsun,nasıl düştü.

Martı kondu demire ona atladı kaşla göz arasında. Bir anda oldu. Aşağıya nasıl indik eşimle hatırlamıyorum. Allah tan eşim bu hafta öğlenciydi tek başıma olsam kafayı yerdim herhalde. Çok hareketli kedim. Daha öncede perdeden sinek yakalacağım diye perdeye asılıp peteğin üstüne düşüp kemiğini kırmıştı.

İnsallah tez zamanda iyilesir kedin canim benimde iki kopegim var senin icin dua edicem hep bugun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dualarım sizinle ve minik pisicikle. Çok üzüldüm umarım atlatır, kediler çok güçlü hayvanlar umudumuzu kaybetmeyelim.

inşl birşeyi yoktur kedi yüksekter düşer birşey olmaz diyen arkadaşlara katılmıyorum çünkü böyle feci şekilde ölen çok kedi oluyor yada sakat kalıyor denge sorunu yaşayıp aylarca kafeste kalması gerekebiliyor.Benim kedim 3. kattan düşmüştü malesef evin hemen bitişiğinde tel çit vardı ve tam üzerine düştü azda olsa teller battı yarası vardı ama bundan ziyade hayvan şoka girmişti bende tabi.Nasıl koştum onu kucağıma nasıl aldım bilmiyorum heryerimi tırmaladı.Vet. uyutuldu dikişleri yapıldı bir gün sç kaldı yerlerde süründü ve bizden saklandı sürekli ölecek zannettik.Bir haftada tamamen iyileşti ve camlara bir daha yaklaşmadı.Bende düşmez, düşsede birşey olmaz sanırdım😞

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kedim şuanda veterinerde akşama kadar orada kalacak. Kırığı çıkığı yok ama iç kanama ya da beyin kanaması için 72 saat verdi veteriner. Şu mübarek günde kedim içinde dua eder misiniz?

tatlım allah yardımcısı olsun kedinin nasıl düştü ya bendede kedi var ama biz 2.kattayız allahtan 6. kat fazla yüksek umarım iyileşir kıymam ben ona

Benim de kedişim var ama biz önce onun güvenliği ön planda tutarız.Camlara sineklik, balkona tel kafes bunlar ucuz ama hayati önlemler.Bir kaç defa düştü diye yazan da olmuş.Yazık günah ya
kedi içgüdüleriyle hareket eder.Kuşun börtü böceğin peşine hop iner aşağıya.Sahipleri olarak bizlerin öngörülü davranıp önlem alması lazım

Geçmiş olsun,camlarınızda sineklik yokmuydu acaba ?
Yalnıs anlamayın beni ama kaçma,düşme riskine karşı lütfen önlem alın bundan sonra.
Bidahakine bu kadar şanslı olmayabilir belki.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geçmiş olsun, benim kuzum da 3. kattan beton zemine düştü, çok şükür bişey olmadı ama çok üzüldüm ve kortktum. Çünkü bu zamana kadar düşmedi, daha da düşmez diyordum. Üstelik camlarımda sineklik vardır önlem açısından. Ama benimki balkona gidip pervazda oturur dışarıyı seyrederdi. Bir gün bir gümbürtüyle aşağı düştü, o zaman anladım ki "kediler düşer"miş. O anki paniğimi anlatamam. Sonra netten okudum 3.-4. kattan düşüp ölen ya da sakat kalan pekçok kedi varmış.

Sizinki de çabucak iyileşir umarım, düşerken çıkıntılı yerlere çarpmadıysa, kırığı çıkığı da yoksa muhtemelen birşeyi yoktur.

Son düzenleme:
oyy kıyamam ben ona. geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşir. benim kedim de düşmüştü 4. kattan. ayak kemiği kırıldı, damağı yarıldı ama iyileşti. kaşla göz arasında nasıl düştü anlamamıştık. şansımıza da sineklik açık unutulmuştu o sırada

Sineklik arka camlarda var. Balkona çıkmıştı sabah balkonada kıyamıyorum izin veriyordum çıkmasına. Yazık canı sıkılıyor bakınıyor diye yatıyordu balkonda bakınıyordu. Bundan sonra onuda yapamayacak ona da izin vermem. Bir saat kadar önce eve getirdik. Veteriner röntgen çekmiş iç organlarında da bir şey yokmuş. Ama yinede kusarsa falan arayın dedi. İç kanama riski sürer 3 gün dedi. Şimdi getirdiğimiz sepette yatıyor arada kalkıp bakınıyor geri yatıyor. Burnu kanamış bebeğimin. Dualarınız iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Balkona tel kafes nasıl oluyor acaba yazabilir misin?

Acil sifalar olsun, insallah bisey olmadan hemencecik iyilesir.
Iyi ki esiniz evdeymis ..
cok gecmis olsun.

benim kedimin ilk kocası da 6. kattan düşmüştü
maşşallahı vardı ama :)
kedilere bişey olmaz,hem kırığı çıkığı da yokmuş
eminim haftaya bu olanları unutmuş,evde perdeleri cırmalıyo olacak :)))

kedinin ilk kocası ayy çok güldümmm

kedinizin 2. veya 3. kattan düşmesindense 6. kattan düştüğü daha iyi olmuş. inş. birşey olmaz kedinize.
benim kedimde 5. kattan düşmüştü, burnu bile kanamadı. yalnız epey bir süre korkuyu üzerilerinden atamıyolar.

Siz sanslisiniz bnm kedim 7. Kattan dustu ve oldu ins iyilesir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim kedim 9. kattan düşmüştü.. iç kanama şüphesiyle bir kaç gün dikkat etmiştik.. iyileşmişti.. çok geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…