- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 613
- 448
benim kedim 9. kattan düşmüştü.. iç kanama şüphesiyle bir kaç gün dikkat etmiştik.. iyileşmişti.. çok geçmiş olsun..
9. kat mıbu kediler mükemmel yaratıklar ya 9. kattan düşmesine rağmen kurtulması gerçekten mucize
Kedim şuanda veterinerde akşama kadar orada kalacak. Kırığı çıkığı yok ama iç kanama ya da beyin kanaması için 72 saat verdi veteriner. Şu mübarek günde kedim içinde dua eder misiniz?
Metre ile satılan teller var.Yüksekliği 1 metreden fazla boyu aynı kumaş rulosu gibi metre ile.Baklava gibi desenli ama bükülebiliyor.Biz balkonumuzu boydan boya içten o telle çevirdik.Balkon demirlerine de naylon kalın iple sıkıca bağladık.Ama en ufak açıklık yok.İsterseniz yarın foto çekerim.
Kedim şuanda veterinerde akşama kadar orada kalacak. Kırığı çıkığı yok ama iç kanama ya da beyin kanaması için 72 saat verdi veteriner. Şu mübarek günde kedim içinde dua eder misiniz?
Eki Görüntüle 1176023
bizim de balkonumuz boydan boya böyle. bauhastan metreyle alınıyor.rengi yeşil ama görüşü ve görünüşü hiç rahatsız etmiyor.demirlerde de kalın olanını kullandık.tavsiye ederim.artık balkonlar açık bizde :)
Gecmis olsun cnm ya cok uzuldumbizimda war kedi ama asla bi yeri acik birakmiyoruz keske kapali tutsaydin heryeri icim parcalaniyo oyle hbrler duyunca ya allahim sifalar wersin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Teşekkür ederim. Bundan sonra asla ama asla açık bırakmam. Evde sıkılıyor balkondan bakınıyor diye kıyamıyordum açık bırakıyordum. Arka camlar hep kapalı hiç açmam ama balkona çıkmasına izin veriyordum. Demire zıpladı yavrum. Demirlerde yuvarlak oradan aşağı düştü.
Simdi nasil sagligi iyimi yawrucak
Sağlığı yerinde çok şükür korktuğum şeyler olmadı iç kanama vs. Ama hala şokta çıkamadı şoktan atamadı korkusunu. Yemek yemiyor su içmiyor. Bebekliğinde kullandığım biberonu vardı. Onun içine sütle su karıştırdım. Zorla veriyorum biraz ama çok kızıyor bana. Yeterlide gelmiyor. Seviyorum konuşuyorum ama sanki bizden rahatsız oluyor bir süre sonra gidiyor. Veteriner birkaç gün daha böyle dene dedi. Olmazsa serum verecek sanırım. Bugün daha iyiydi evde dolandı koltuğun üzerinde oturdu sinek takip etti. Bu halleri bize çok yabancı çünkü aşırı hareketli bir kedi normalde öyleki insanı bezdirecek türde yaramaz. Çok üzülüyorum. Şoktan çıkması için ne yapabilirim bilmiyorum. Kendi halinemi bıraksak yoksa sürekli ilgilensekmi bilemiyorum.
Cnm kendi haline birak mutlaka eski haline doncek kedilerde war bu bizimkide ne zaman asi olsa 3 gun resmen kusuyo oynamaz etmez en ufak bi seste ziplar korkar kosar saklanir filan resmen pskolojisi gidio kii senin kedin cok buyuk bi olay atlatti dusun yani sukurler olsun yasiyo merak etme zamanla duzelir bol bol sew
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?