• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedim Balcan

Tatszhayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
626
386
103
30
Merhaba herkese, dün 2 aylık yavru bir kedi sahiplendim. İlk sahibinin bir kedisi daha varmış onunla evde oynuyorlarmış birlikte uyurlarmış bazen. Balcanım alıştı bana kaçmıyor artık ama bazen gözlerimin içine bakıp miyavlıyor sanki bir yeri acıyor gibi çok üzülüyorum acaba arkadaşını mı özlüyor ? Bir de bazen çok hırıltı çıkarıyor neden olabilir? Ve gündüz çok uyuyor gece uyumuyor kedi sahibi olanlar sizin de kedileriniz bu şekilde mi ? Son olarak kedi mamasından başka ne verebilirim ?

Yavrunuz evinize huzur bereket getirsin. Gozlerinize bakip miyavlamasi sizinle konusmasi gibi bir davranis diye hatirliyorum. Gurlaması da mutlu oldugunu gösterir. Gunduz uyuyup gece uyumamasi da içgüdüsel olarak sizi korumasi anlamina geliyor. Dogal hayatta gece gelecek tehlikelere karsi uyanık olup sizi koruyor🥺 zamanla sizin biyolojik saatinize uyum sağlayacaktir.

Mama olarak yasina uygun iyi bir mama vermenizi oneririm.
Duzenli olarak tarayın. Haftada 1 2 kere gibi.
Her tarama sonrası kedi maltı yedirin ki yuttugu tüyler kakasında çıksın. 1 nohut tanesi kadar yeterli olur.

Back