Ağzını açmıyor ki su sürdüm yalamadı allahımm nefes alamıyorum nolur bir çey olmasın :'(Benimde kedim dişi. Eve geldikten 4-5 saat sonra mama ver demisti hekim oyle yaptim once yaş mama verdim yedi, suyunu içti ilk gun kuru mama yemedi 2. Gun az az kuru mama yedi. Ilk 2 gün genelde yatti ama ayaga kalkinca düsmuyordu 3. Gun oyun oynamaya basladi. Hemen 1 gunde hareketlenmez ama yiyip icmemesi durumu sıkıntılı o pek normal gelmedi bana.
Ağzını açmıyor ki su sürdüm yalamadı allahımm nefes alamıyorum nolur bir çey olmasın :'(
Allahın belası bi yerde yaşıyorum bu saatte veteriner bulmam çok zor ama şimdi herkesi tek tek arayacağım :'(Endiselendirmek istemem ama baska bir hekime gosterin bence. Hayvanin yiyip icmeden kesilmesi hic normal seylerin habercisi gibi degil. En azindan serum filan verirler belki
Allahın belası bi yerde yaşıyorum bu saatte veteriner bulmam çok zor ama şimdi herkesi tek tek arayacağım :'(
Teşekkür ederim ben de kendimde değilim şuan çok üzgünümKucuk yerdeyseniz secenek pek olmaz. Dogru durust guvenilir hekim bulmakta cok zor, ben buyuk sehirde olmama rağmen ve zibilyon tane veteriner olmasina ragmen cok arastirdim bu ameliyat icin. Insallah sansiniza daha duzgun bir hekim denk gelir.
Teşekkür ederim ben de kendimde değilim şuan çok üzgünüm
Klinikte yaptıAmeliyati nerden yapti hekim ve kesisi buyuk mu?
YandanAmeliyat detayı verir misiniz? Yandan mı yoksa karından mı?
Klinikte yaptı
Kesi çok büyük değil 3 dikişi var
Sol yandanYok karindan mi yandan mi ameliyat etti diye sormustum yandanmiş. Bizde tek dikiş vardi.
Merak etmeyin, yandan yapılan ameliyat diğeri kadar tehlike içermez. Yalpalayarak yürümesi verilen narkozdan kaynaklı.. Mamasını ve suyunu hazır bulundurun o kendini iyi hissedince zaten kendisi gidip yer içer. Zorla verirseniz kusar. Kendi yedikten sonra da kusabilir, çok normal, öyle bir durumda panik yapmayın. Benim kedim de sabah ameliyat olmuştu akşamına yedi ama direkt çıkardı yediklerini de.. Kendini bilmiyordu. Mutfak dolaplarının üstlerine bile çıktı o dikişli halde, alamadık da.. Canı isteyince indi :) Eğer içiniz rahat edecekse şırınga yardımı ile su verebilirsiniz.Yandan
Bence rahat olun. Ben sayisiz disi kedi kisirlastirdim. Ameliyat gunu veteriner bana vermedi hic. Hatta kendi kizlarimizi esimle gormek icin yalvardik suan olmaz yarin gorursunuz yoksa paniklersiniz demisti. Ikinci gun anca yemek yemeye basliyorlar. O da yas mama falan. Ilk gun bu saydiklariniz bana cok normal geldi. Bekleyin, yarin aksama kadar da yemezse veterineri ararsiniz. Gecmis olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?