kedim cennette yanımda olurmu

kedim cennette ahirette yanımda olurmu

• olur

• olmaz

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok şekersin ya. Kızlar siz de hemen kızmayın, keşke açılan her konu bunun kadar masum olabilse.
Kız kedi öldü diye üzülmüş, bazıları da bırakın kediyi bir insanı öldürmeyi dilediklerini dile getiriyorlar. İlginç ya, hayat...

Cehenneme mi gidiyormuş aklı şuuru olmayan varlıklar ?
Bildiğim kadarıyla hayır. Tanrı insana can veriyor, bu cana ruh da deniyor. Bundan geri kalanı maddi aleme ait, beden vb. Yani ahirete yalnızca ruh taşınıyor. Bundan hareketle, kedi, dağ, taş,ova gibi şeyler de burada kalıyor olabilir. Neticede sınanan insan, neden bir kedi cehenneme gitsin, ya da cennete. Bunun ortası olan bir yer vardır, sanırım araf diyorlardı. Öyle bir yere gidebilir. Bilen varsa cevaplasın, benden bu kadar.

ben de bu konuyu merak edip araştırmıştım
hatta işin ehli kimselere de sormuştum
cennetlik kullar, cennette ne isterse ona kavuşurmuş
cennetlik bir kul 'allahım ben dünyadayken beslediğim kedimin yanımda olmasını istiyorum dersen allah onu sana verirmiş'
geçen gün nihat hatipoğluna da sordular o da bu şekilde cvp verdi

cennet ehli olursan ne istersen senin oluyor ..başın sağolsun canım..bende çok duygusalım bu yüzden hayvan besleyemiyorum

Cennete gidecek bazı hayvanlar var bildiğim kadarıyla. Belki yenileri eklenir belli mi olur :)

sana kıyamam ya benimde öldü geçen hafta :/ aynı srouyu kendime sordum internette araştırdım ama hayvanlar cennette olmuyormus belirli 7 hayvan giriyor diye biliyorum genel olarak bize sınav olarak geldikleri için görevlerini tamamlamıs olup ebediyete kdr yok oluyorlar

bu sarı olan öldüüü çok tatlıydıı çok uyanıktı

Eklentiler

• 10426793_10203945577151888_1210255788523907537_n.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 232
Cennet cehennem kavramları bir sınav sonucu verilen ödül ve cezalardir.hayvanlarda içgüdüsel davranırlar iyi ya da kötü yönde iradeleri yoktur haliyle sınavdan muaftir.
Sınava muaf bir canlının odullendirilmesi ya da cezalandirilmasi olamaz .
Ancak siz cennete hak kazanirsaniz, Orda her dileğimiz gerceklesecegine göre onu yanınızda görmeyi dilememeniz için bir engel yok bence .
Iş ki cenneti kazanmak

Evet olur. Cunku sen hayvanlara iyilik gosteren,kalbi sevgi dolu bir insansin. Cenneti sen dunyada yaratmissin. Onlarin sevgisiyle saf ve guzel bir dunyayi korumussun. Onlar sadece cennet degil, ebediyyen seninle yasayacaklar, hep onlarin guzelliklerini hatirlarsan, onlar sana yol gosterici olacaklar. Onlara baktigin icin tesekkur ederim.
Kalbini ferah tut!

ben cennte gitcem demedimki sonuçta her insan cehenneme girecek günahını cehennemde çektikten sonra cennete gececek ben onu kastettim siz öle anlıyorsanız ben napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…