- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.156
- 298
- Konu Sahibi sevil deniz
-
Bildiğim kadarıyla hayır. Tanrı insana can veriyor, bu cana ruh da deniyor. Bundan geri kalanı maddi aleme ait, beden vb. Yani ahirete yalnızca ruh taşınıyor. Bundan hareketle, kedi, dağ, taş,ova gibi şeyler de burada kalıyor olabilir. Neticede sınanan insan, neden bir kedi cehenneme gitsin, ya da cennete. Bunun ortası olan bir yer vardır, sanırım araf diyorlardı. Öyle bir yere gidebilir. Bilen varsa cevaplasın, benden bu kadar.Cehenneme mi gidiyormuş aklı şuuru olmayan varlıklar ?
islam dinine göre hayvanlar cennete gitmiyolarmış
ama eğer ki cennet varsa sen de gitmeyi hakedersen Allah'tan dilediğinde olur herhalde.
başın sağolsun, sende hatıraları yaşadığı sürece kedin ölmeyecek...
sana kıyamam ya benimde öldü geçen hafta :/ aynı srouyu kendime sordum internette araştırdım ama hayvanlar cennette olmuyormus belirli 7 hayvan giriyor diye biliyorum genel olarak bize sınav olarak geldikleri için görevlerini tamamlamıs olup ebediyete kdr yok oluyorlarmrb arkadaşlar kedim öldü çok üzüldüm kediler ölünce cennete gidermi yani onlarda ahirette yanımızda olcakmı öğrenebilirmiyim çok istiyorum onların ahirette yanımda olmasını çok istiyorum şimdiden teşekkür ederim kedilerimde bunlardı..
Tövbe bu resim ne
msj tekrarıben cennte gitcem demedimki sonuçta her insan cehenneme girecek günahını cehennemde çektikten sonra cennete gececek ben onu kastettim siz öle anlıyorsanız ben napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?