kedim cennette yanımda olurmu

kedim cennette ahirette yanımda olurmu

• olur

• olmaz

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
canım başın sağolsun
benim küçüklüğümden beri duyduğum bakıp yardım ettiğiniz kediler sizi sırat köprüsünde kuyruğunu uzatıp kurtaracakmış büyüklerim hep anlatırdı bize
Allah bilir yinede duyduğumu söylüyorum bende ..

Bu konudaki otorite kimmis?
Oteki tarafla kirmizi telefon mu varmis?
Insanligin gelismesine bayagi var onu anladim.

Kimsenin seni bu fikrinden dolayı yargılama hakkı yok kaba yorumları kınıyorum..
Cennet ve cehennemin bir ödül, ceza sonucu olduğunu düşün.. Sen neden ödüllendirilir veya cezalandırılırsın?
Bilincinle, kendi iradenle yaptığın şeylerden dolayı. Hayvanın böyle bir yetisi yok.. Cezalandırılmaz veya ödüllendirilmezler.
Benim çok derin bilgim yok bu konularda ama Allah isterse, istediğini verir. Bu inanca sahip olursan neden olmasın..
Acının hafiflemesi dileğiyle,

Ne kadar acımasız yorumlar var bu fikir insanın umudu herseye kırmadan yorum yapilabiliyosa buna da oyle yorum yapilabilir. Can candir kedi kopek kus olmasi bisey degistirmiyo. Kaybedince onları canın çok çok acıyo. Hayvan beslemeyen,onlarla bişeyler paylasmayan insanlar anlamazlar bu duygu sacma gelebilir ama hayatında ki bi varlık o senin. Bende çok kısa aralarla kedi ve köpeğimi kaybettim. Kedim 5 kopegim 4 yaşındaydı. O kadar üzüldüm ki anksiyete bozukluğu oluştu. Benin temennim bu yönde. Hic bi varlık insanın hayatına öylesine girmez. Evet onlarda cennet cehennem kavramı yok ama illaki beraber oldukları bi yer vardır. Yüce Rabbimin yarattıkları onlarda. Senin,benim gibi. Sadece onlar kötü düşünceli degiller. Ama ben her insanın cennetinin ayrı olduğunu düşünüyorum. Ve inanıyorum onlar bizim yanımızda olcak. Cennete mi cehenneme mi gitcegimizi bilemeyiz tabiki ama "önce sen bi gitde cennete " gibi yorumlar saçma. İnanan herkesin dilediği bu değil mi ? Kimse ben cehenneme gitcem diyip onu hayal etmez heralde. Başın sağolsun, Allah sabrini versin inşallah. Cok iyi anlıyorum seni ama o acı geçiyo yerine sadece özlem kalıyo. Gün geliyo o özlem gözlerini dolduruyo ama kötü şekilde gelmiyo aklina. En iyiside onun yerine başka bi can sahiplenmek. Hele şimdi kışın tam zamanı. İnan acin çok daha çabuk geçiyo

Hemen yeni bir yavru kedi edin sokaktan, belki acın biraz olsun hafifler.

Kedileri bilmiyorum ama yakışıklı kaslı Nuriler varsa yaşadık offff offff....

Neden bu kadar kirici oluyorsunuz temiz yurekli hayvan sever bir insana karsi?
Iciniz kararmis KK uyeleri.
Kime neyi yakıştırıp genelliyorsunuz. İki ucu açık bi soru var ortada. Evet olur yavrum sen iyilikler yap, denilecek 5-6 yaşlarında çocukmu bu?
Herkes bilgi paylaşıyo.
Ki zaten cenneti hak eden herşeyi hak eder. Kedisini istemesi olmayacak birşey değildir.

Bu konudaki otorite kimmis?
Oteki tarafla kirmizi telefon mu varmis?
Insanligin gelismesine bayagi var onu anladim.
Arkadaşım sen neden inanca bu kadar kinle bu kadar sert bakıyosun?
Otorite kimmiş ne demek?
Cennet cehennem otoritesi kim olabilir?
İnanmıyorsan saygı duy!

Mesaj yazdığın yerden sende koy gülen yüz smileyine tikla üstteki bu kadar basit şekerim

ah canım sağ ol ama sen pro üyesin belki ondan direk görüyor olabilir misin ya da ben eski sürüm bi android telefondan giriyorum ondan göremiyor olabilir miyim smiley ikonunu?

Bu arada konunu baltaladigim için özür dilerim konu sahibi. Başın sağ olsun. Ben de bundan 5 yıl önce muhabbet kusum için daha ölmeden böyle üzüntülere kapılmıştım acaba cennette de yanımda olacak mi diye. Babam "kızım sen kendini kurtar önce" demişti. Hey gidi. Küçük de değildim 22 yaşındaydim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…