Kedim evden atılıyor

grideniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2012
176
48
53
Hepinizin bayramı kutlu olsun arkadaşlar kedim 1 yaşında hayvan hastanesinde doğmuştu arkadaşım bana hediye etmişti o zamandan beri bizim evde o benim bebeğim gibi tuvalete alıştı kum derdi yok kuru mamasını yer bi köşeye oturur kimseyle uğraşmaz bi tane oyuncağı var onla oynar uyur kimseye bi zararı yok ama babam, annem ve benim tüm yalvarmalarımıza rağmen onu atıcağını söyledi poşete koyup camdan atarken elinden aldım tamam çarşamba arkadaşıma vericem dedim ama bana hediye eden arkadaşım pazar günü dönüceğini şehir dışında olduğunu söyledi babama söyledim bağırdı beni kandıramazsın yalan söylüyosunuz dedi annemle ben napıcamızı bilmiyoruz kedim hiç sokak yüzü görmedi dayanamaz ölür çok sakin kimseye bi zararı yok nolur bana bi akılverin şimdi huzurlu huzurlu içini çekip uyuyor ama 2 gün sonra sokakta belkide bi araba alında kalıp can vericek allah korusun napıcam bilmiyorum

İnternetten satış yapılan sitelere başvurabilirsiniz. (Türkiye de var mı bilmiyorum ama tahminimce vardır) bu şekilde kedi satın alan çok arkadaşım oldu. Kedime güvenilir ve sıcak bir yuva arıyorum yazın ilgilenen mutlaka çıkar.

buradan birileri sahiplenebilir kediciği: (

İstanbul fatihteyim ya nolur bi yuvası olsun valla ben uyuyamam çok huzursuzum gerçekten kedim çok iyidir kimseyi üzmez

hey allahım ya,babana mı sövsem..

hayvan hedıye eden arkadasına mı..

sakın sokağa bırakma,cevrendeki veterınerlere sor,belkı sahıplenmek ısteyen bırılerı vardır..

petarkadaş.com dan sahıplenecek bırılerını bulabılırsın ama zamanın kısıtlı nasıl guvenılır bırını bulacaksın bılmıyorum..

yazık yaa!

Bikac gunlugune birakabileceginiz kimse yok mu? Facebookta gruplar var kedi manyaklari mesela, ya da minikpati.com a ilan verebilirsiniz sahiplendirme icin o zaman kadar da odanizdan cikarmayin ki babaniz birden atmaya kalkmasin yine
Icim eridi ya, nasil bir insan posete koyup atar bir canliyi

hemen dediklerinizi yapıcam arkadaşlar kedi ddeyip geçiyorlar ama o gerçekten bir insan gibi herşeyi anlıyor çok mutsuz mamasını bile çekinerek yiyor

Hayvanlara eziyet edenleri görünce yolasım geliyor

Poşete koyulmuş görseydim çıngar çıkarırdım kesin

Ben İzmirdeyim sahiplenirdim geçici yuva olurdum ama

Facebooka yazar mısın hayvan sahiplendirme istanbul diye mutlaka çıkar talibi geçici kalıcı bulursunuz

Söylersin 2 günü var acil diye

Allahım çok üzüldüm Sahiplendirmeye uğraşın olmazsa sakın sokağa bırakmayın barınağa verebilirsiniz belki pek bilgim yok ama orda daha güvende olur

neden öle birşey yaptı. kusura bakma da babanı poşete koyup atacam camdan aşağıya.

birde hayvanlar hediyelik eşya mı ya...

Soğuk duşa girip kurulanmadan geceliğimi giyip öyle yatıyorum, en azından uykuya dalana kadar idare ediyor. Son bikaç gündür geceleri çok sıcak olmuyor ama sanki. Ya da ben dağ başındayım onun etkisi var.

sephora şu kediciğe bi el atsak yuva bulsak mı?

keşke okumasaydım konunu..babana çok kızdım, küçücük kedi , bebek gibi onlar, 1 senedir evde bakıyormuşsunuz, nasıl atılır ya. Diren ağla , ne bilim elinden ne geliyorsa yap

miniğin resimlerini bilgilerini yazın sayfalara paylaşalım. Çok üzüldüm babanızın kediyle empati kuramamasına.

bence biz kk cı kızlar gidelim o adamı poşete koyup pencereden atalım . nasıl bir duygu bunu bilsin savunmasız bir canlıya bu yapılırmı yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…