Teşekkür ederim ilginize bende sitelerde mesaj atıyorum dediklerinizi yaptım resimlerini çekmeye gittim odaya ama ağladım yapamadım kameranın önünde durmuyor hemen gelip kucama saklanıyor önceki resimlerini koyucamminiğin resimlerini bilgilerini yazın sayfalara paylaşalım. Çok üzüldüm babanızın kediyle empati kuramamasına.
keşke okumasaydım konunu..babana çok kızdım, küçücük kedi , bebek gibi onlar, 1 senedir evde bakıyormuşsunuz, nasıl atılır ya. Diren ağla , ne bilim elinden ne geliyorsa yap
link vermek yasak mı bilmiyorum ama silinene kadar dursun burda en azından:
http://www.dha.com.tr/dhaalbumdetay.asp?kat=52286&page_number=10
Yok estağfurullah ne özürü.. Bir an önce yuva bulunsun inşallah bizleride haberdar et merakta bırakma..mail attım canım ben her gün ağlıyorum şu an bile habersiz oyuncağıyla oynuyor ağladımı görmesin diye saçımı açıyorum ama anlıyor işte sizleride üzdüm özür dilerim
Yok hayir yapma oyle sende.bak bana mutlaka yaz iki gun icinde yer bulunmazsa.babamı evden atayım erkek kardeşim beni öldürsün sizce uygun birşey mi bu ve benim gücüm kocaman adama nasıl yeticek ben ev tutup kedimide alıp gidicektim annem önüme atladı eve acil ekip geldi tansiyon şeker hastası arkamda bırakamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?