Kedim evden atılıyor

Siskooanne ilgine teşekkür ederim gerçekten melek gibi bir kalbin var inşallah bir yuva bulunurda senide zor durumda bırakmak zorunda kalmam o kadar zor bir durum ki o benim canım ama kapana sıkıştım çıkamıyorum

imza kısmında düğün gününüze 8 ay olduğunu okudum. acaba nişanlınız kediye bakamaz mı 8 ay kadar? sonra evlenince kendi evinize alırsınız, ayrılmamış olursunuz hem.

canım erkek arkadaşım kendisi tek yaşasa bakar ama erkek kardeşi astım hastasıymış ona anlattım durumu erkek kardeşim hasta tüyden etkileniyor birde tiksiniyor istemiyor diyor ailesi köyde kendisi erkek kardeşiyle yaşıyor

tüh o zaman en güzeli arkadaşların da dediği gibi bir an önce sahiplendirmek

Evet canım facebooktaki gruplar dönüş yapıyor ama sürekli resim istiyorlar farklı bende çekip veriyorum inşallah merhamet sahibi bir insan alır kedimi

Üzüldüm kediciğe, içimden bir ses güzel bir tuva bulacağını söylüyor.

O nasil bi vicdan merhamet ki posete koyup camdan atmak!! Allah islah etsin

Hayvanseveler acil gurubuna geçici yuva arıyor diye yazın arkadaşınız yurtdışından dönüşte kesin alırım diyorsa...

Ne kadar zamandır sizde kalıyor?

bende bir seneden beri kalıyor o alsa bi bahçeye bırakıcakmış öyle söyledi

çıkıyorum arkadaşlar babam ışık açık diye kızıyor dua edicem hepinize çok sağolun

1 senedir nasıl babanızdan korudunuz kediyi ?
Bahçesinde korunaklı yeri var mı ki kedi için?
Sahiplendirmelerde de seçici olmak lazım sokata çok cins kedi buluyoruz geçici olursa arkadaşın tanıdık olduğu için takibini yapabilirsin diye sormustum

Son durumu ne ? Bir de kedi manyakları diye bir grup var orası bayağı yoğun orayı da deneyebilirsiniz.

çıkıyorum arkadaşlar babam ışık açık diye kızıyor dua edicem hepinize çok sağolun
Online değilsin ama yazayım yine de. Yeni gördüm konuyu, keşke daha erken görseydim.
İzmire gönderebilirsen yuva bulabileceğimi umuyorum. Geçici istersen geçici yuva buluruz. Hatta @justholdmetight hazır bu konuda sanırım. Evlenince geri alırsın. Yok ben tamamen sahiplendirmek isterim dersen ona da bişeyler ayarlarız. Ama istanbula kadar elim uzanmaz. Bişeyler yapmaya çalışırız da çok zor, zaman alır. Bi şekilde izmire ulaştırabilirsen en kötü ihtimal ben bakarım pisiye.

sephora çok teşekkür ederim ilgine tamamen bir yuvası olursa çok mutlu olurum çünkü erkek arkadaşımda arada laf sokuyordu kirada oturucaz ev sahibiyle uğraşamayız falan diyodu izmire otobüsle getirebilirsem sahiplenebilirmisin gerçekten sizide zor durumda bıraktığım için çok üzgünüm ama elim kolum bağlı rüyamda elimde kedimle sokak sokak geziyodum inan cumartesi nişanım var hiç bişey yapmadım tek derdim kedim

Canım facebookta dediğiniz bütün gruplara yazdım diğer sitelerede üye olup ilan verdim ama şu ana kadar tık yok gerçekten çok zor durumdayım sabah kalktığımda yuvası olucak diye düşünmüştüm sağolsun sephora arkadaşımız bakarım demiş çok mutlu oldum 1 sene nasıl geçti birde bana sor gene kovalardı onu ama bu kadar değildi bir kere çatıya attı yükseklik korkuma rağmen çıkıp o yükseklikten aldım ama yine aynı şeyi yapıyor atıcam diye tutturdu

Allahtan korkmaz insanlar..isi gucu rastgitmez adamin ya...en kotu bi veterinere gecici birakin haysev de ilan yayinlasin sizin icin para toplayalim gecici veterinerde yasasin..ama bebegin psikolojisi ne olur bilemem

Keske ailene sormadan almasaydin. Ben de hoslanmam evde hayvan beslemekten. Ama babanin tavri hic hos degil. Konusarak halletmeliydi. O da bir can.

Son durum ne evine burdaki bir üyemiz mi alacak ? Eğer olmadıysa özelden link atın biz de paylaşalım sosyal medyada

Peygamber Efendimiz bile ne demiş ?
Yerdekilere merhamet etmeyene , merhamet edilmez.
Yazık çok yazık .
Bizim de bi kedimiz var şimdi , sokakta bulduk ..
Evimizde kuşlarımız olmasına rağmen vermeyi düşünmüyoruz.
Çok çok üzüldüm..
Müstakbel eşine versen ? Bir 9 ay o baksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…