tühcanım erkek arkadaşım kendisi tek yaşasa bakar ama erkek kardeşi astım hastasıymış ona anlattım durumu erkek kardeşim hasta tüyden etkileniyor birde tiksiniyor istemiyor diyor ailesi köyde kendisi erkek kardeşiyle yaşıyor
Yeni geldim eve just. Konudan haberim yok. Bakayım şimdi.sephora şu kediciğe bi el atsak yuva bulsak mı?
Online değilsin ama yazayım yine de. Yeni gördüm konuyu, keşke daha erken görseydim.çıkıyorum arkadaşlar babam ışık açık diye kızıyor dua edicem hepinize çok sağolun
Canım alırken bir sorun yoktu olsaydı bir sene zaten evde kalamazdı herşey benim evlenmek istediğimi söylememle başladı cumartesi nişanım var dokuz ay sonrada kısmetse evlenicem kedimi evimize götürücektim babamı ikna etmeye çalıştım dokuz ay sabretmiyor bide alt katta komşu babama karısının kedisi yüzünden kanser olduğunu söylemiş atın demiş onunda etkisinde kalmış ama asıl neden evlenmem taktı kafaya minicik bebeği kimseye zararı yok evde yok gibi ama batıyo adama anneme o şeytan içinde şeytan var diyormuş allah akıl mı ne veriyosa versin nefret ediyorum artık bıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?