kedim gözüme tırnak attı

DenizYildizi

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2008
633
32
643
merhaba kedimi kucağıımda yatırmak için aldım birden gözümü tırnaklarıyla tuttu anlaamadım neye sinirlendi sonuç olarak kalem çekerizya o bölümde alt göz kapağımın içi çizildi napabilirim kırmızı yatay şeklide dışardan gözükmüyor sadece acı ve hafif şişlik var ilerde bir sorun olurmu acaba doktora gidemem şuan öneriniz varmıı=?:18:

teyzemin kedisi aynı olayı yaptı bana, gözümün içinde hissettim resmen baya yandı acıdı, görüntüde bişi yoktu,ertesi gün uyandığımda hiçibişi yoktu ama bir doktora görün derim

şu an evde ne yapabilirsin aklıma bişi gelmiyor ben gözümü kapalı tutmuştum hiç açmadım bir süre, yarın müsait olursan doktora git bence canım

Gözünüzün ic kisminda ise muhtemelen yarin gözünüzde bir batma hissedeceksiniz.... Evde kaldiginiz sürede gözünüzü bir yara bezi ve bandi ile kapatip gözünüzü dinlendirmenizi tavsiye ederim... Eger kafa agrisi , sirt agrisi ,bas dönmesi, kirginlik gibi bir durmunuz varsa doktora görünmelisiniz... debre mollaret sydromu olabilir..

çok tşkler damla vardı evde damlattım iç kısmı pek bişeyde yapamadım ya kolonya sürmeye çalıştım birde buna şükür diyorum:31:

Back
X