Kedim haykırıyor

damar yoluyla narkozda çok geç ayılıyor, kusuyor dedikleri için çok tırstım ben, ama seninkinde rahat geçmiş ya ne güzel. bizimki dişi, o yüzden çok koku falan bırakmadı allahtan. ben veterinere o yan meselesini de söyleyeyim, en kolay nasılsa öyle hallolsun bayılacam artık :/

Ay Allah kolaylık versin bende de var iki kız):Benimde biri için veteriner uyanmadı diye aradı nasıl gittiğimi bilemedim.Sesimi duyunca uyandı.Zor tabi ama onun için sahibi için cok zor değil.Onların rahatı ve sağlığı için bunu yapmak durumundayız

Benimki de dişi olmasına rağmen 2. senesinde evde işemedik yer bırakmadı. Hatta güzelim çantalarımdan birindeki idrar kokusu ne yapsam geçmediği için çöpe atmak zorunda kaldım. Yani dişi kediler de idrar bırakabiliyor etrafa dikkatli olun. Yandan ameliyatta tek delikten hallediyorlar, dikişi de küçük oluyor haliyle..

Allaahhımmm yaşadıklarım aklıma geldi
1 hafta uyumadıgımı bılırım .
Birde benım kı erkek . Her yere koku bıraktı heeerryeree . Kısırlaştırdıktan sonra butun halıları değiştirdim .

1 hafta sonunda ççok şükür amelıyat oldu kurtulduk . Amelıyatın tek kötu yanı kedım çook kilo aldı
Ama butun kedıler kilo alcak dıye bıseyde yok . Kızımda kısırlaştırılmış ama o gayet fit

Sizin nöbette en kısa surede geçer umarım . Ameliyatta inşallah sorunsuz çok kolay bır amelıyat olur.

nasıl oluyor kulak çubuğu?
Valla bizim veteriner kulak çubuğunu bizim kediye , pamuklu yere kadar geçirdi Ensesinden tutarak . Başta endişelendik ama bir şey olmaz dedi .sonra kendini yaladı ve sakinleşti .
Ama kedimden soğumuştum yahu gelip geçip Totosunu gösteriyordu . Kedi ilk cinsel deneyimini çubukla yaşadı

O yöntem bana çok iğrenç geliyor. Kedime asla öyle bir şey yapmazdım.

ayy çok şükür kulak çöpü falan demeden bitti dün gece çıt çıkmadı baktım ki gitmiş koltuğunda uyuyor.. adını söyleyince popo havalanıyordu, çağırdım bir iki kere dönüp bakmadı bile.. dedim bir gidip öpeyim, çat deyip burnumu da ısırınca anladım ki normal çatlak kedim geri geldi sağolun kızlar valla yardımcı oldunuz, hemen 15 güne kısırlaştırıp bir daha bu kaosu yaşamayacağım inşallah :)

Çok da sevinmeyin derim.Bizim evdeki çatlak kedimiz, neredeyse her ey aynı durumu yaşıyor

kedimle 3 yıl baş ettiğim durumdur kendisi bir yıl daha beklesem eminim konuşmayı sökecekti
ne hikmetse sınav dönemlerime denk gelirdi uyku nedir bilmiyordum hatta gece uyuya bilmek için yanıma pet şişeye su koyup tepesini delmiştim çok miyavlarsa biraz ona sıkıyordum 30 dk o kendini temizlemekle uğraşırken ben uyuyordum

kısırlaştırdım yıllardır sıkıntı yok ama vet. bana yaşını doldurmasını ve büyümesini tavsiye etmişti hata bir dönem 3 günlük bir hap vermişti kızgınlık döneminde geçmişti tabi bir ay sonra yine aynıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…