evet bi psikoloğa görünsün dimi:))Çok asırı bı davranıs bozuklugu yok bence.
Son günlerde kendını yalnız hıssedebılır sizden ayrılmak istemeyişi ondandır
Bol bol ilgilenin gezdirin
Hala aynı devam ederse
Pedagoga götürün
Hahahhaa güldürdünüz yaÇok asırı bı davranıs bozuklugu yok bence.
Son günlerde kendını yalnız hıssedebılır sizden ayrılmak istemeyişi ondandır
Bol bol ilgilenin gezdirin
Hala aynı devam ederse
Pedagoga götürün
:))) ilgi bekliyor sankiTuhaf bir dert...
Hem evde hem dışarda takılan bir kedim var fakat sorun şu ki evden biri dışarı çıkınca onu takip ediyor.
Yoldayken, eve git, gelme diyoruz, vazgeçirmeye çalışıyoruz ama yok nuh diyor peygamber demiyor.
Kafasına esince duruyor ve giden kişi gelene kadar orada bekliyor...
Annemler sabah doktora gitti, öbür sokağa kadar takip etmiş, demin almaya gittim çünkü o tarafta fazla araba geçiyor. Baktım, oturmuş annemleri bekliyor.
Bir diğer sorun da şu, dışarıda da takılıyor demiştim ya. Sabah 6-8 saatleri arasında eve alalım diye miyavlıyor kapıda.
Balkondan doğru içeri gelebilir ama illa evin kapısından içeri girecek. Tabi olay bununla da bitmiyor, yemek yerken yanında olmamızı ve onay vermemizi istiyor yoksa yemiyor. Sonra da ilgilenmemizi, onunla uyumamızı filan istiyor.
Kısırlaştırdıktan sonra çok değişti... Bu huyları değişmez değil mi? Bu arada hani kediler bireysel takılmayı severdi?
Doğru diyorsun ama dışarda beklerken aklım onda kalıyor bir yere gidince... Arabalar filan çok dikkatsiz, bir şey olur diye çok korkuyorum.ahaha çok tatlı:)) bu hali güzel değil mi, bırak böyle kalsın başına buyruk olmasındansa:)
bu ne ki. bizim müstakil evimizin damında beslediğimiz horozumuz vardı. her sabah aynı saatte kapımıza iner öterdi içeri alalım diye:))
babamın kedisi de böyleTuhaf bir dert...
Hem evde hem dışarda takılan bir kedim var fakat sorun şu ki evden biri dışarı çıkınca onu takip ediyor.
Yoldayken, eve git, gelme diyoruz, vazgeçirmeye çalışıyoruz ama yok nuh diyor peygamber demiyor.
Annemler sabah doktora gitti, öbür sokağa kadar takip etmiş, demin almaya gittim çünkü o tarafta fazla araba geçiyor. Baktım, oturmuş annemleri bekliyor.
Bir diğer sorun da şu, dışarıda da takılıyor demiştim ya. Sabah 6-8 saatleri arasında eve alalım diye miyavlıyor kapıda.
Balkondan doğru içeri gelebilir ama illa evin kapısından içeri girecek. Tabi olay bununla da bitmiyor, yemek yerken yanında olmamızı ve onay vermemizi istiyor yoksa yemiyor. Sonra da ilgilenmemizi, onunla uyumamızı filan istiyor.
Kısırlaştırdıktan sonra çok değişti... Bu huyları değişmez değil mi? Bu arada hani kediler bireysel takılmayı severdi?
Hep ilgileniyoruz onunla, evin küçük çocuğu gibi. Hatta bilgisayarla oynarken yanıma yatırıyorum. Bir elimle bilgisayarla uğraşıyorum diğer elimle onun göbeğini, başını filan seviyorum.:))) ilgi bekliyor sanki
dışarıya bırakmamaya çalışın yada künye takın boynuna isterseniz. üzerinde tel. adres falan olsun.Doğru diyorsun ama dışarda beklerken aklım onda kalıyor bir yere gidince... Arabalar filan çok dikkatsiz, bir şey olur diye çok korkuyorum.
Horoz da sizi çok benimsemiş.
Tuhaf bir dert...
Bir de kediler nankör olur derler, alakası yok bence...babamın kedisi de böyle
onu takip ediyor sokakta
bir de oyuncağını atınca geri getirip tekrar atsın diye babama veriyor
ilginç yaratıklar bunlar
Bir de kediler nankör olur derler, alakası yok bence...
1 yaşında... Biz hep evde dursun istiyoruz ama ev müstakil, kapı kapalı olsa da cam ya da balkon açık oluyor bir şekilde çıkıyor dışarı. Anca kışın tam anlamıyla evde tutabiliriz.Kaç yaşında kediniz ?
Davranışlarını değiştiren kısırlaştırma değil, kısırlaştırma sırasında yaşadığı travma
Kediler yabancı ortamlardan çok korkar, doktora gitmek, ayıldığında çektiği ağrı sancı onları depresyona sokabiliyor
Madem kısırlaştırdınız evde tutmanızı öneririm, içeri dışarı dolaşan hayvanların dışarıdan hastalık kapma riski yüksek zaten, arabalarda cabası. Ev içinde ilgi gösterin, kendisini güvende hissetmesini sağlayın.
Benimkide ayni. Gerci bizimkisi disari cikamiyor ama kopek saniyor kendini. Corabi yumak yapip atiyorum kosup geri getiriyo tekrar atayim diyeTuhaf bir dert...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?