Ayyyyyy çok şeker bu minnoş yaaaa. Görmeden aşık oldum kediye fotoğrafını atabilir misiniz çok merak ettim :)
3 tane yavrusu oldu 2 tanesi dişi 1 tanesi erkekti. Verdik onları 2.5 aylık olunca... :)Yavrular hala sizinle mi kaç tane yavrusu oldu :)
Yemeklerimizi öyle istemez ama masada bizimle oturduğu oluyor. Sandalyede oturuyor bizi izliyor yemekte...Ay ne tatlı. Benim de kedim var ama dışarı çıkarmıyoruz . Bir de yemek için onay filan beklemiyor dikkat etmesek tabaklarımızdaki yemekleri bile yer
Bence çok akıllı ve sadık bir kediniz var. Benimde kedilerim var. Dışarı çıkmak için merdivenden iniyorlar, ama eve illaki asansörle çıkacaklar. Bekliyorlar asansörün önünde. O yüzden her seferinde inip almak zorundayım.Tuhaf bir dert...
Hem evde hem dışarda takılan bir kedim var fakat sorun şu ki evden biri dışarı çıkınca onu takip ediyor.
Yoldayken, eve git, gelme diyoruz, vazgeçirmeye çalışıyoruz ama yok nuh diyor peygamber demiyor.
Kafasına esince duruyor ve giden kişi gelene kadar orada bekliyor...
Annemler sabah doktora gitti, öbür sokağa kadar takip etmiş, demin almaya gittim çünkü o tarafta fazla araba geçiyor. Baktım, oturmuş annemleri bekliyor.
Bir diğer sorun da şu, dışarıda da takılıyor demiştim ya. Sabah 6-8 saatleri arasında eve alalım diye miyavlıyor kapıda.
Balkondan doğru içeri gelebilir ama illa evin kapısından içeri girecek. Tabi olay bununla da bitmiyor, yemek yerken yanında olmamızı ve onay vermemizi istiyor yoksa yemiyor. Sonra da ilgilenmemizi, onunla uyumamızı filan istiyor.
Kısırlaştırdıktan sonra çok değişti... Bu huyları değişmez değil mi? Bu arada hani kediler bireysel takılmayı severdi?
çok sevimli ya eheh maşallah pisiciğeTuhaf bir dert...
Hem evde hem dışarda takılan bir kedim var fakat sorun şu ki evden biri dışarı çıkınca onu takip ediyor.
Yoldayken, eve git, gelme diyoruz, vazgeçirmeye çalışıyoruz ama yok nuh diyor peygamber demiyor.
Annemler sabah doktora gitti, öbür sokağa kadar takip etmiş, demin almaya gittim çünkü o tarafta fazla araba geçiyor. Baktım, oturmuş annemleri bekliyor.
Bir diğer sorun da şu, dışarıda da takılıyor demiştim ya. Sabah 6-8 saatleri arasında eve alalım diye miyavlıyor kapıda.
Balkondan doğru içeri gelebilir ama illa evin kapısından içeri girecek. Tabi olay bununla da bitmiyor, yemek yerken yanında olmamızı ve onay vermemizi istiyor yoksa yemiyor. Sonra da ilgilenmemizi, onunla uyumamızı filan istiyor.
Kısırlaştırdıktan sonra çok değişti... Bu huyları değişmez değil mi? Bu arada hani kediler bireysel takılmayı severdi?
Ay ben yerim onuuuuu yerimmmmm dombilimTuhaf bir dert...
Sesli güldümÇok asırı bı davranıs bozuklugu yok bence.
Son günlerde kendını yalnız hıssedebılır sizden ayrılmak istemeyişi ondandır
Bol bol ilgilenin gezdirin
Hala aynı devam ederse
Pedagoga götürün
Tam bir kedi gibi davraniyor bence.Tuhaf bir dert...
Biraz konu dışı gibi olacak ama kısırlaştırma üzerine konuşmak istedim.
Aslında daha uzun ömür ve sağlığı açısından öneriliyordu sanırım kısırlaştırma işlemi. Ama ben üzülüyorum ya, hayvanın doğasını bozmak işte. Ne var ki garibimin elinde, ne var başka keyif alacağı? Bi yemesi var bi şeyi yani. Yazık ya.
Yemelere vuruyorlar sonra kendilerini, böyle halleri geliyor, erkekler hele ya kendini temizlemeyi bırakıyor ya da aşırı temizlenme gibi acayip bi hareketlere giriyor..
Mart ayı çılgınlığını almayın ellerinden, bırakın günahlara bulansınlar. :)
Ben de bir zamanlar sizin gibi düşünüyordum ama günah gecesiyle iş bitmiyor ki. Bahçemdeki kedilere de bakıyorum şimdi ve habire doğurup hırpalanan genç yaşta ölen kedileri ve ortalıkta savrulan yavruları gördükçe içim acıyor. Ayrıca kısırlaştırma her kedide şişmanlık ya da hayattan bezginlik yapmaz bunların sebebi kısırlaştırma değildir. Geçen aylarda kaybettiğim 15 yaşındaki kısır kedim hep fit ve hareketliydi bahçede kısıtlaştırdıklarım da gayet mutlu ve fit yaşıyorlar. Mart ayı çılgınlığı iki ay sonra çok trajik sahneler yaratıyor. Bu konuyu tekrar düşünün lütfenBiraz konu dışı gibi olacak ama kısırlaştırma üzerine konuşmak istedim.
Aslında daha uzun ömür ve sağlığı açısından öneriliyordu sanırım kısırlaştırma işlemi. Ama ben üzülüyorum ya, hayvanın doğasını bozmak işte. Ne var ki garibimin elinde, ne var başka keyif alacağı? Bi yemesi var bi şeyi yani. Yazık ya.
Yemelere vuruyorlar sonra kendilerini, böyle halleri geliyor, erkekler hele ya kendini temizlemeyi bırakıyor ya da aşırı temizlenme gibi acayip bi hareketlere giriyor..
Erkek kedi olsaydı sanırım kısırlaştırmazdım ama benimki dişi... Hemen hamile kalıyorlar ve en az 3 tane doğuruyorlar.Biraz konu dışı gibi olacak ama kısırlaştırma üzerine konuşmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?