Kedim, köpek gibi davranıyor

merhaba :)
Ne güzel dert

Benim kendi kızım değilde işe gelirken yolda beslediğim simsiyah şapşik bi kedi var evimin önüne gelip beni alıyor ve pes etmeden peşimden iş yerime kadar geliyor

Mama versem bile yemiyor ve son hız takibe devam Bazen önden önden gidip yerlerde yuvarlanıyor falan tam bir salak

Selam kediseverler.
Evde kedisi olup ta sonrasinda bebisi olan oldu mu ve kedinizin tepkileri nasildi bebege karsi.
Bu konuda tecrubeli olanlar paylasabilirler mi?
benim oldu .. Bizimki yavrularına çok düşkün bahçede besliyorum 2.5 aylıklar hala peşinde geziyorlar.

Yalnız birisinin ayagı kırıldı 1 haftadır veterinerde hiç farketmedi yavrusunun olmadığını tepki yok

Oyy kiyamam kuzuya yaa
Ben insan bebisinden bahsettim ama :)
Kedi besleyip te kendi hamile kalan arkadaslarin tecrubelerini merak ettim. Bebek dogunca bu sipalarin tepkisi ne oliyo cok kiskanclik yapiyolar mi vs.
Benim kedim arkadaslarimin cocuklarina gayet toleransli hatta salakcim peslerini kovaliyo onla oynasinlar diye celme fln takiyo :) az firlama bi tip kendisi
Zaten ilk bir sene hayatta yalniz birakmam ne olur ne olmaz diye ama simdiden de merak ediyorum tepkisi ne olacak diye

benim de yarı zamanlı bir ev kedim vardı sennki gibi, dışarı çıktığımda belli noktalara kadar benle gelir oturur beklerdi beni. alışverişimi yapar döner onu aynı yerde bulurdum birlikte eve geçerdik. işe giderken de takılırdı peşime yürüyerek gidemezdim onun yüzünden , hep arabayla gidiyordum 5 dakikalık yolu

oyyy cok şeker

Belkide almalısın onu, pişman olmazsın.

Benim kedimin oldu... Yavrularını seviyordu ama bizi kıskanıyordu onlardan... İlla onu sevelim istiyordu.
Biz de ilk onu sonra yavruları seviyorduk. Göğsüne koyuyorduk filan. :)

Cins kediler bayağı kıskanıyorlarmış diye duydum. Çok yakın arkadaşımın annesi, arkadaşıma hamileyken siyam kedisi vardı. Annesi hamileyken kedi onunla çok ilgileniyormuş filan ama kadın arkadaşımı doğurup bebekle eve gelince kıskanmış ve evden gitmiş. Daha da eve dönmemiş...

Benimkinin cinsiyeti dişi :) Erkek kediler çok fırlama oluyor ya

Selam kediseverler.
Evde kedisi olup ta sonrasinda bebisi olan oldu mu ve kedinizin tepkileri nasildi bebege karsi.
Bu konuda tecrubeli olanlar paylasabilirler mi?
Yeni aklıma geldi, bir tanıdığın bebeği oldu ve kedisi var. Gayet iyi anlaşıyorlar gördüğüm kadarıyla instagramda :)
Kedinin tüylerini kısaltıyorlar. Bir video koymuş, bebek kedi ile top kavgası yapıyorlar. Oyun oynuyorlar.
Kedi de bebeğe çok naif davranıyor... :)

Aslında hamile kediler çok duygusal oluyor, sevgiye çok ihtiyaçları oluyor... Sağlıcakla doğursun yavrucukları.
O yavrular şimdi çoooook tatlı olur.
Size mesafeliymiş dişi kedi, yavrusu doğunca size sevdirmeyebilir... Ama umarım düşündüğüm gibi olmaz...

Canim cins kedi besleyen ve bebegi olan arkadasim cins kedi beslemesine ragmen heo "cins kedinin huyu da cins oluyo" der :)
Mesela onunkisi bebek olandan beri kiskancligindan her tarafa iseyip duruyor. Tam cildirmalik.

Benimkisi halis muhlis tekir :)
Kanaatkar kuzucum aman suna trip uapim buna trip yapimden ziyade yuzsuzun teki :)
Icimden bi ses hic sorun cikarmayacak diyor. Insallah cikarmaz

Bu arada gecen tras ettirecektim veterinerim onermedi ama cook frna tuy dokuyor. Bebek olunca tras ettircem galiba ya. Su an vaktim var tariyorum ileride nasil olcak bilmiyorum.

Siz kedilerinizi tras ettiriyo musunuz hanimlar ( bizim ki icin narkoz almadan tras imkansiz. Ev disinda iken baskalasim geciriyor vet bile yaklasmaya korkuyor)

Ay çok tatlı ya ❤❤❤❤❤

Ben hiç traş ettirmedim, çünkü tüylerini çok seviyor, kendine çok bakıyor... Eğer kısa görürse onları, çıldırır...
Ayrıca veterineri parçalar onu da belirtmeden geçemeyeceğim.

Ben hiç traş ettirmedim, çünkü tüylerini çok seviyor, kendine çok bakıyor... Eğer kısa görürse onları, çıldırır...
Ayrıca veterineri parçalar onu da belirtmeden geçemeyeceğim.
Ben de narkoz almasini istemedim simdiye kadar bebekten sonra emin degilim ama. Benim ki pek tripsiz oldugu icin tuyleri kesilse enee nereye gitti bunlar deyip hemen ardindan top pesindr kosturacak bi tip :)
Ay masallah diyim kedime :))

Ben de narkoz almasini istemedim simdiye kadar bebekten sonra emin degilim ama. Benim ki pek tripsiz oldugu icin tuyleri kesilse enee nereye gitti bunlar deyip hemen ardindan top pesindr kosturacak bi tip :)
Ay masallah diyim kedime :))
Onu kocaman öp benim için, maşallah ona

ayyy dalgınlıkla yanlış okumuşum :) çok pardon.

Bir arkadaşımın yaşadı aynı durumu biraz kıskançlık oldu başta sonra alıştılar:)

Zaten rahatsız etmem. Sevdirmek istemese saygı duyarım. Kızım mutlu olsun yeter. Şimdiden evde yer araştırıyor. Dolapların, arkaları, üstü, her gün uyuyacak farklı bir gizli yer keşfinde. Herhalde en rahatsız edilmediği yerde yavrularını dünyaya getirecek o kadar heyecanlıyım ki, merakla bekliyorum. İnşanlah sorunsuz dünyaya gelirler. İki tanesine ailede buldum. Anneye bağımlılıkları bitince vereceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…