Ona karşı tuhaf bir sevgi oluştu içimde. Çocuğum yok ama çocuğum gibi seviyorum. Kısırlaştırmak için verdiğimizde 2 gün evde yoktu, nasıl üzüldüm nasıl aklım hep ondaydı anlatamam. Evde gözlerim hep onu aradı...Benim Zeytinim de asansörün gelmesini beklerdi bizimle birlikte, kata çıkardık otururdu, yaklaşınca kalkardı :)))
Evi otel niyetine kullanırdı hay allahım :)))
pek bir anlıyorum durumunuzu cidden
anlaşılamıyorlar çözülemiyorlar
Hahha çok tatlıııı,böh mü dedi miyavvkk mı?bi anımı anlatabilir miyiim:)
o zaman ortaokula gidiyordum. koltukta uzanmışım, saçlarım da aşağıya sarkmış. akşam vakti. kedimiz gelip saçımı patileriyle karıştırıp kaçıyordu durmadan. ben de en son ne var nee diye kalkıp antreye girdiğimde saklandığı yerden böh diye önüme sıçrayıp beni korkutmuştu. meğer saklambaç oynuyormuş:))
Benim kedi tekir ile cins kedi karışımı. Ben de Fitnat ile bakkala gittiğim çok olmuştur.Ayni benim kedim
Bundan onceki kedim de boyleydi
Bakkala bile gelir benimle
En komigi kopegi gezdirmeye berabee cikiyoruz :)
Kedi kopek ben ucumuz dolasiyoruz sokakta , goren hayret ediyor ama ben alistim , benim kedim tekir , onceki kedim de tekirdi sanirim genelde tekirler boyle oluyor
Hahahahahha kahkaha attımbi anımı anlatabilir miyiim:)
o zaman ortaokula gidiyordum. koltukta uzanmışım, saçlarım da aşağıya sarkmış. akşam vakti. kedimiz gelip saçımı patileriyle karıştırıp kaçıyordu durmadan. ben de en son ne var nee diye kalkıp antreye girdiğimde saklandığı yerden böh diye önüme sıçrayıp beni korkutmuştu. meğer saklambaç oynuyormuş:))
Onların ihtiyacı varevet bi psikoloğa görünsün dimi:))
Hahahhaa güldürdünüz yaKısırlaştıralı nerdeyse 1 ay oldu, 1 aydır öyle... Ama olsun yine de çok seviyorum ben onu
Yaşamayana hissedemeyene anlatamıyorsun altı üstü kedi amannn diyorlar, bilmezler ama.Ona karşı tuhaf bir sevgi oluştu içimde. Çocuğum yok ama çocuğum gibi seviyorum. Kısırlaştırmak için verdiğimizde 2 gün evde yoktu, nasıl üzüldüm nasıl aklım hep ondaydı anlatamam. Evde gözlerim hep onu aradı...
Senin Zeytin'de pek tatlıymış. :):)
Kapıyı açınca ya da otururken miyavlayarak yanımıza geliyor ve gözlerimizin içine bakıyor. Sonra önden önden gidiyor arkasına bakıyor geliyor muyuz diye...Eğer gelmiyorsak gözümüze bakıp miyavlamaya devam ediyor. Takip ediyorsak havalı bir şekilde yürümeye devam ediyor. Mama kabının yanına getiriyor. Sonra duruyor ve kendince bir şeyler diyor. Hadi kızım yemeğini ye filan diyoruz, kendince yine bir şeyler diyor. Sonra yemeye başlıyor... Yemek yerken de güzel şeyler dememizi istiyor. Yoksa durup durup bize bakıyor...Peki bunları istediğini nasıl anlıyorsunuz,yemek yerken onaylamanızı falan,gerçekten merak ettim.Ben de kedi hastasıyım ama hiç anlayamıyorum çok coollar:)
Saçlarını oynayınca uyuyup kalmadın mı .bi anımı anlatabilir miyiim:)
Ayyyyyy çok şeker bu minnoş yaaaa. Görmeden aşık oldum kediye fotoğrafını atabilir misiniz çok merak ettim :)Kapıyı açınca ya da otururken miyavlayarak yanımıza geliyor ve gözlerimizin içine bakıyor. Sonra önden önden gidiyor arkasına bakıyor geliyor muyuz diye...Eğer gelmiyorsak gözümüze bakıp miyavlamaya devam ediyor. Takip ediyorsak havalı bir şekilde yürümeye devam ediyor. Mama kabının yanına getiriyor. Sonra duruyor ve kendince bir şeyler diyor. Hadi kızım yemeğini ye filan diyoruz, kendince yine bir şeyler diyor. Sonra yemeye başlıyor... Yemek yerken de güzel şeyler dememizi istiyor. Yoksa durup durup bize bakıyor...
Bu kediler çılgın ya,yani ciddi ciddi sizi çağırıyo bide takip ediyolarmı diye arkasına bakıyo,oyyy yerim onu ben ya ne akıllı,ne tatlı.Kapıyı açınca ya da otururken miyavlayarak yanımıza geliyor ve gözlerimizin içine bakıyor. Sonra önden önden gidiyor arkasına bakıyor geliyor muyuz diye...Eğer gelmiyorsak gözümüze bakıp miyavlamaya devam ediyor. Takip ediyorsak havalı bir şekilde yürümeye devam ediyor. Mama kabının yanına getiriyor. Sonra duruyor ve kendince bir şeyler diyor. Hadi kızım yemeğini ye filan diyoruz, kendince yine bir şeyler diyor. Sonra yemeye başlıyor... Yemek yerken de güzel şeyler dememizi istiyor. Yoksa durup durup bize bakıyor...
1 yaşına yeni girdi... Ben onu şubat ayında sokaktan aldığımda 5-6 aylıktı ve 1 ay sonra fark ettik ki hamileymiş.Kaç yasında kedınız?
Ergenlıktir belkı
1 yaşında... Biz hep evde dursun istiyoruz ama ev müstakil, kapı kapalı olsa da cam ya da balkon açık oluyor bir şekilde çıkıyor dışarı. Anca kışın tam anlamıyla evde tutabiliriz.
Her ay dış ve iç parazit damlası ve ilacı veriyoruz. Umarım ciddi hastalık kapmaz. :/
Ben de korkuyorum hastalık kapmasından ve arabalardan...
okşamıyordu ki çekiştiriyordu:)Saçlarını oynayınca uyuyup kalmadın mı .
Bende istiyorum saç oynayan kediden
Yavrular hala sizinle mi kaç tane yavrusu oldu :)1 yaşına yeni girdi... Ben onu şubat ayında sokaktan aldığımda 5-6 aylıktı ve 1 ay sonra fark ettik ki hamileymiş.
Hamile diye bırakmadık, güzel bir yer hazırladık ona. Hamile diye sanırım daha da bağlandı. Yavruları doğururken de bizi istedi yanında. Kendisi ile beraber yavrulara çok güzel baktık... :) Belki oradan gelen de bir bağ vardır aramızda...
hayvanlar inanılmaz tatlı yaa:) küçükken beslemediğimiz bi dinazor kalmıştır sanırım:Patilerine, give me five yaptığım,burnunu ısırdığım,tüylerini sevdiğim,gözlerine aşık olduğum,yerim hepsini yeriiim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?