Kedim, köpek gibi davranıyor

Peki bunları istediğini nasıl anlıyorsunuz,yemek yerken onaylamanızı falan,gerçekten merak ettim.Ben de kedi hastasıyım ama hiç anlayamıyorum çok coollar:)

Ona karşı tuhaf bir sevgi oluştu içimde. Çocuğum yok ama çocuğum gibi seviyorum. Kısırlaştırmak için verdiğimizde 2 gün evde yoktu, nasıl üzüldüm nasıl aklım hep ondaydı anlatamam. Evde gözlerim hep onu aradı...
Senin Zeytin'de pek tatlıymış. :):)

Hahha çok tatlıııı,böh mü dedi miyavvkk mı?

Benim kedi tekir ile cins kedi karışımı. Ben de Fitnat ile bakkala gittiğim çok olmuştur.
Seninki bayağı ilginçmiş ya kedi ile köpeğin senle gelmesi. Ne güzel

Hahahahahha kahkaha attım Ebe olarak seni seçmiş demek ki

cam ve kapılara sineklik taktırırsanız evden çıkamaz. evden çıkması da iyi bir şey değil bana göre, araba çarpabilir, köpekler öldürebilir, zehirlenebilir...
hareketlerinde bi tuhaflık göremedim ben kediler de insanlar gibi karakterleri farklı farklı.

Yaşamayana hissedemeyene anlatamıyorsun altı üstü kedi amannn diyorlar, bilmezler ama.
Gerçekten evlat gibi olduklarını bilmezler. :))
Birde eğer dışarı alıştıysa eve temelli geri dönmesi çok çooook zor,

Peki bunları istediğini nasıl anlıyorsunuz,yemek yerken onaylamanızı falan,gerçekten merak ettim.Ben de kedi hastasıyım ama hiç anlayamıyorum çok coollar:)
Kapıyı açınca ya da otururken miyavlayarak yanımıza geliyor ve gözlerimizin içine bakıyor. Sonra önden önden gidiyor arkasına bakıyor geliyor muyuz diye...Eğer gelmiyorsak gözümüze bakıp miyavlamaya devam ediyor. Takip ediyorsak havalı bir şekilde yürümeye devam ediyor. Mama kabının yanına getiriyor. Sonra duruyor ve kendince bir şeyler diyor. Hadi kızım yemeğini ye filan diyoruz, kendince yine bir şeyler diyor. Sonra yemeye başlıyor... Yemek yerken de güzel şeyler dememizi istiyor. Yoksa durup durup bize bakıyor...

Saçlarını oynayınca uyuyup kalmadın mı .
Bende istiyorum saç oynayan kediden

Ayyyyyy çok şeker bu minnoş yaaaa. Görmeden aşık oldum kediye fotoğrafını atabilir misiniz çok merak ettim :)

Bu kediler çılgın ya,yani ciddi ciddi sizi çağırıyo bide takip ediyolarmı diye arkasına bakıyo,oyyy yerim onu ben ya ne akıllı,ne tatlı.

Kaç yasında kedınız?
Ergenlıktir belkı
1 yaşına yeni girdi... Ben onu şubat ayında sokaktan aldığımda 5-6 aylıktı ve 1 ay sonra fark ettik ki hamileymiş.
Hamile diye bırakmadık, güzel bir yer hazırladık ona. Hamile diye sanırım daha da bağlandı. Yavruları doğururken de bizi istedi yanında. Kendisi ile beraber yavrulara çok güzel baktık... :) Belki oradan gelen de bir bağ vardır aramızda...

Hayvanların aşıyla önüne geçilmeyecek hastalıkları var, iki yıl önce sokak kedilerimizin 15 tanesi fip ten öldü, hiç bir şey yapamadık. O yüzden kapılara telli kapı, çelik sineklik gibi önlemler almanızı öneririm, bizim evde giriş kat bu şekilde koruyabiliyoruz. Çok genç hayvan, dediğim gibi ameliyat travması huyunu değiştirmiştir muhtemelen, bir de bazı kediler çok bağımlı oluyor ama çok sevimli bir hal bu =))

Yavrular hala sizinle mi kaç tane yavrusu oldu :)

Patilerine, give me five yaptığım,burnunu ısırdığım,tüylerini sevdiğim,gözlerine aşık olduğum,yerim hepsini yeriiim...

Hahaha cok tatli davranislar bunlar. Bence boyle kalsin. Ben de her gun kopegimle uyuyorum harika bir his hayvaninizla uyumak Ama sizlerin arkasından cikmasi konusunda biraz dikkatli mi olsaniz arabalar falan allah korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…