Ama bu kusmaya halsizlikte eşlik ediyorBenim kedimde kusar 1 buçuk yaşında bazen kediler doydugunu bilmez aç gibi davranır o yüzden çok yemekten kusar bazen de kendilerini yaladıkları için kusarlar bazen de böcek yediklerinde kusar ev kedilerin kusmaları bi hastalık degil rahat olun yani
Mamasından ola bilir mamasını degiştirin isterseniz şokta satılan bi kedi mamaısı var çok güzel bi mama ve çok iyi kilo aldırıyorAma bu kusmaya halsizlikte eşlik ediyor
Mamayi veteriner önerdi henüz yavru bi kac mama denedim ama hepsinde bu sekildeMamasından ola bilir mamasını degiştirin isterseniz şokta satılan bi kedi mamaısı var çok güzel bi mama ve çok iyi kilo aldırıyor
Çokmu yalıuor kendiniMamayi veteriner önerdi henüz yavru bi kac mama denedim ama hepsinde bu sekilde
Evet yaliyor ama kusunca tüy kusmuyor mama kusuyorÇokmu yalıuor kendini
Dedigim gibi doyma hissi olmuyor bazen kediler de ve bazı kedilerde sindirim problemi oluyor bundan dolayı da ola bilir aklınız kalmasın bi vetirinerede götürün istersenizEvet yaliyor ama kusunca tüy kusmuyor mama kusuyor
Merhaba kedim 3 aylık. Proplan mama kullaniyorum severek yiyor ama 2 gunde bir yada gün aşırı kusuyor. Bazen çok enerjik hic kusmuyor bazen çok halsiz ve kusuyor. Mamadan kaynakli mi bilmiyorum. İştahı falan çok iyi. Tüylerden mi kusuyor bilmiyorum ama kustuğunda hep mamasını kusuyor. Mesela dün hiç kusmadı ve çok harekeyliydi. Ama bugün kustu ve çok halsizdi hep uyudu oynamadı. Ateş ishal falan yok. Tuvaleti normal. Bazen yaş mamada veriyorum. Neden böyle oluyor?
Ev kedilerinin kusması bir hastalık değil rahat olun ne demek.Bırcok hastalığın habercisi olabilir.Insanları yanlış yönlendirmeyin lütfen.Benim kedimde kusar 1 buçuk yaşında bazen kediler doydugunu bilmez aç gibi davranır o yüzden çok yemekten kusar bazen de kendilerini yaladıkları için kusarlar bazen de böcek yediklerinde kusar ev kedilerin kusmaları bi hastalık degil rahat olun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?