Kedim kusuyor !

Bu kusma bir hastalığın habercisi de olabilir mesela en basit örneği boğazları şişmiş olabilir o zamanda kusarlar

Fip olabilir. Veteriner e götürdünüz mü?
selamlar ; telefonla konuştum veterınerıyle . bu mevsımde normal dedı . gunde ıkı defa tarıyorum suan . Fazla tuylerını alıyorum . BIrde hergun Malt vermeye basladım . suan bır sıkıntısı yok. Fazla temızmıs, dönemsel olarakda tuylerı fazla dökuldugu ıçın oluyordur dedı. . ama aşı zamanı geliyor , orda bır kontrol ettırecegım . cok tesekkurler

Bu kusma bir hastalığın habercisi de olabilir mesela en basit örneği boğazları şişmiş olabilir o zamanda kusarlar
cok tesekkurler . Aşı zamanında goturecegım . sımdılık telefonla konuştuk veterınerıyle . suan kusmuyor ama tabıkı genel bır kontrolde fayda var . dertlerını anlatabilseler sıpacıklar

cok tesekkurler . Aşı zamanında goturecegım . sımdılık telefonla konuştuk veterınerıyle . suan kusmuyor ama tabıkı genel bır kontrolde fayda var . dertlerını anlatabilseler sıpacıklar

Rica ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…