- 20 Temmuz 2018
- 463
- 1.315
- 63
Merhaba, okuldan dolayı uzun süredir yokum burada. Ama az önce korkunç bir olay yaşadım. Sarman 6 aylık bir kedim var, tasma takalım dedik deneme amaçlı, evde bazen onu arıyoruz hep çünkü. Neyse taktım tasmayı, nasıl yaptıysa tasmayı çenesine geçirmiş. Ağzının içine almış yani. Çenesini kitlemiş tasmayla böylelikle. Çırpınmaya başladı deli gibi, nasıl çığırıyor. Kendini yerden yere atıyor, durmuyor ki çıkaralım. O an Allahım dedim bu kedi ya ölecek ya da çenesi çıkacak bir şey olacak ya. Annemle zar zor tuttuk ama, ellerim kollarımı görseniz şuan trafik kazası yapmış gibiyim, çok kötü cidden. Neyse makasla kestim, çook zor oldu. Ama kurtardık. Derdim ellerim, kollarım değil. Bir travma yaşadım şuan. Kedim daha çok yaşadı.. Olayın yaşandığı odaya girmiyor şuan, bizden uzak duruyor. Görünürde bir şey yok iyi gibi, ama çenesi,ağzı, dili acımıştır illa ki. E bu kedi zaten önceki evden travmalıydı yani küçük kızları çok sertçe oynadığı için, dokunulmasını sevmiyordu kendine. Neyse..
Aradan 1 saat geçti sanırım, anca yazabiliyorum el titremesinden ve ağlamalarımdan. Anlatamam o çaresizliğimi. Ellerimizi çizmesini umursamadık bile annemle, o an hissetmedim zaten, bir yerimi çok derin tırnak geçirmiş eti geçmiş, boşluk gözüküyor içi.. bilmiyorum şuan hala şoktayım.
Bu kedi ölüp gittiğinde ne yapıcam peki? Çocuğum gibi, onsuz cidden hayata küserim. Sadece yazmak istedim, içim çok doldu çünkü. Teşekkürler eğer okuduysanız, iyi akşamlar.
Aradan 1 saat geçti sanırım, anca yazabiliyorum el titremesinden ve ağlamalarımdan. Anlatamam o çaresizliğimi. Ellerimizi çizmesini umursamadık bile annemle, o an hissetmedim zaten, bir yerimi çok derin tırnak geçirmiş eti geçmiş, boşluk gözüküyor içi.. bilmiyorum şuan hala şoktayım.
Bu kedi ölüp gittiğinde ne yapıcam peki? Çocuğum gibi, onsuz cidden hayata küserim. Sadece yazmak istedim, içim çok doldu çünkü. Teşekkürler eğer okuduysanız, iyi akşamlar.