Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 yıldır kedi besliyorum toksoplazma testlerim negatif geldi ben de bağışıklık kazanmışımdır diyodum ama :) doktorum bi ev kedisinden toksoplazma kapmanın çok olası olmadığını söylüyo. Hamileleri kedilerden korkutan doktorlardan da uzak durmamı tembihledi :)Hayatında hiçbir hayvanla bir ilişkisi olmamış insanlar gelmiş burda saçmasapan konuşuyor "yılnız kıldığındı sıldırırsı nı yıpıcıksın" bıdıbıdı.. Kardeşim kedi niye bebeğe saldırsın siz kafayı mı yediniz. Konu sahibi sizi de çok kararlı ve istikrarlı görmedim açıkçası, öyle olsanız çevrenizde kediyi oraya buraya ver diyen salak insanları tersler buraya da bir konu açma gereği duymazdınız zaten. 3 tane kedim vardı birisi 2 ay önce bebeğim 1 yaşındayken vefat etti. Şimdi 2 kedim ve bebeğimle gayet mutluyuz. Uzun zamandır kedi besleyen insanlar zaten kumdan geçen o hastalığa (toxoplazma) bağışık oluyorlar bunun da testini hamileliğin ilk ayında yapmış olmaları lazım zaten. Siz yine de kumla temas etmezseniz ve kediniz uzun tüylüyse düzenli olarak tıraş ettirerek ve tabiki aşılarını asla ihmal etmeyerek bebeğinize hiçbir zararı olmayacak bir duruma getirebilirsiniz.Hayvanlarla büyüyen çocuklar duygusal bedensel ve zihinsel gelişimleri çok daha iyi olur.
Aynen benim de büyük kedim 14 yaşında hatta neredeyse 15 ama ben geçirmişim çıktı mesela, belki de onlardan değil dışardan aldım tabi onu da bilemiyorum. Ama pozitif çıktığım halde bebek için uğraştığım 6 yıl boyunca kumlarıyla ben muhattap olmadım. Aldığım tek önlem buydu açıkçası. Şimdi eltim 9 aylık hamile doğurdu doğuracak ve onların da 3 tane kedisi var8 yıldır kedi besliyorum toksoplazma testlerim negatif geldi ben de bağışıklık kazanmışımdır diyodum ama :) doktorum bi ev kedisinden toksoplazma kapmanın çok olası olmadığını söylüyo. Hamileleri kedilerden korkutan doktorlardan da uzak durmamı tembihledi :)
Yalniz kaldiginda saldırırsa diyen kim allah askina nasil gormem bu yorumuHayatında hiçbir hayvanla bir ilişkisi olmamış insanlar gelmiş burda saçmasapan konuşuyor "yılnız kıldığındı sıldırırsı nı yıpıcıksın" bıdıbıdı.. Kardeşim kedi niye bebeğe saldırsın siz kafayı mı yediniz. Konu sahibi sizi de çok kararlı ve istikrarlı görmedim açıkçası, öyle olsanız çevrenizde kediyi oraya buraya ver diyen salak insanları tersler buraya da bir konu açma gereği duymazdınız zaten. 3 tane kedim vardı birisi 2 ay önce bebeğim 1 yaşındayken vefat etti. Şimdi 2 kedim ve bebeğimle gayet mutluyuz. Uzun zamandır kedi besleyen insanlar zaten kumdan geçen o hastalığa (toxoplazma) bağışık oluyorlar bunun da testini hamileliğin ilk ayında yapmış olmaları lazım zaten. Siz yine de kumla temas etmezseniz ve kediniz uzun tüylüyse düzenli olarak tıraş ettirerek ve tabiki aşılarını asla ihmal etmeyerek bebeğinize hiçbir zararı olmayacak bir duruma getirebilirsiniz.Hayvanlarla büyüyen çocuklar duygusal bedensel ve zihinsel gelişimleri çok daha iyi olur.
El yıkamayı pandemide ogrenen insanlar toksoplazma olursun diye konusuyorlar. Ya sen elini yikamiyordun, sabun nedir bilmiyordun, dezenfektanı hayatinda ilk kez gördün diyeceksin olmayacak. Bu arada doktorunuzu yerim.8 yıldır kedi besliyorum toksoplazma testlerim negatif geldi ben de bağışıklık kazanmışımdır diyodum ama :) doktorum bi ev kedisinden toksoplazma kapmanın çok olası olmadığını söylüyo. Hamileleri kedilerden korkutan doktorlardan da uzak durmamı tembihledi :)
Hangi ulkeye gideceksiniz? Belki konu acsaniz yardimci olacak insanlar cikar.Bir sürü çocuklu evde kedi kopek yaşıyor boğazına tuy kactıda öldü diyeni hiç görmedim nasıl yavrunuzu bırakmayı düşünürsünüz. Ben yavrumu yanimda göturebilmek icin binbir turlu prosedurlerle uğraşıyorum aylardir ağlıyorum.Böyle dusunen insanlardan nefret ediyorum oda can almasaydınız sebep olmasaydıniz gunah degil mi sizle bağ kurmuş hemde 2 sene asla bırakmayin etrafınızdakileri dinlemeyin
Valla alıntılayıp da gereksiz insanlarla muhattap olmak istemiyorum ilk sayfalardan bir yorumdu sinirlerimi zıplattı. Benim Ölen kedim kafasını bozan insana sinirlenirse saldıran biriydi o bile bebeğimden ilk aylarda köşe bucak saklandı yavrum yazık korkuyolar zaten küçücük değişik bir varlık onların gözünde heralde bebek. Zaten 5 aylıkken bebeğim başladı kedilerimi sevmeye falan, tabi bilmiyor bazen yeri geldi tüyünü kuyruğunu çekiştirdi kaşla göz arasında ama kısa sürede öğrettik güzel sevmeyi dokunmayıYalniz kaldiginda saldırırsa diyen kim allah askina nasil gormem bu yorumu![]()
![]()
![]()
Cok hakli bir yorum. Benim tekir geçen istedigi kadar mama yemedi diye kılıcını kuşanıp odaya daldı
Canimizi zor kurtardik elinden.![]()
açtım zaten ama çözümü buldum 3 ay sonunda millete yalvarıp yerlerde surunerek sonunda hallettimHangi ulkeye gideceksiniz? Belki konu acsaniz yardimci olacak insanlar cikar.
evet asıl kedicikleri minik bebişlerden korumak gerekiyor.Valla alıntılayıp da gereksiz insanlarla muhattap olmak istemiyorum ilk sayfalardan bir yorumdu sinirlerimi zıplattı. Benim Ölen kedim kafasını bozan insana sinirlenirse saldıran biriydi o bile bebeğimden ilk aylarda köşe bucak saklandı yavrum yazık korkuyolar zaten küçücük değişik bir varlık onların gözünde heralde bebek. Zaten 5 aylıkken bebeğim başladı kedilerimi sevmeye falan, tabi bilmiyor bazen yeri geldi tüyünü kuyruğunu çekiştirdi kaşla göz arasında ama kısa sürede öğrettik güzel sevmeyi dokunmayıO saldırgan kedi bile bebeğim kuyruğunu çektiğinde ya da tüyünü yakaladığında sadece bana haber vermek için bağırdı gidip kurtardım, bebeğime nasıl sevmesi gerektiğini gösterdim, kedimden de bebeğim adına özür dileyip onun bebek olduğunu isteyerek yapmadığını,öğreneceğini anlattım,barıştırdım. Yanından ayrılmıyordu bebeğimin. Bi anda öldü gitti yavrum benim çok özledim
![]()
![]()
Yanimda götürüyorum ben genelde sirt cantasi var hanimin geziyor bizimleBrnim merak ettigim. Kedi ve kopek gibi hayvan besleyenler seyahate cikinca ne yapiyorsunuz. Yaninizda gelmiyodur herhalde. Ben gezmeyi severim mesala en cok bu sebepten hayvan istemem.
Brnim merak ettigim. Kedi ve kopek gibi hayvan besleyenler seyahate cikinca ne yapiyorsunuz. Yaninizda gelmiyodur herhalde. Ben gezmeyi severim mesala en cok bu sebepten hayvan istemem.
Brnim merak ettigim. Kedi ve kopek gibi hayvan besleyenler seyahate cikinca ne yapiyorsunuz. Yaninizda gelmiyodur herhalde. Ben gezmeyi severim mesala en cok bu sebepten hayvan istemem.