- 17 Kasım 2014
- 1.665
- 1.021
- 158
- Konu Sahibi acembuselik
-
İran kedisi mi? Bu kadar problem yaratacak olanlar İran kedileridir, çok tatlılar ama feci tüy döküyorlar. Süpürgeyle çekince mutlaka gelir aslında; halıya yapışıyorlarsa ya koli bandıyla geç halının üstünden ya da tarak gibi bir şeyle...Sonra süpürgenin ucunu çıkartıp metal kısmıyla çek.
kedinizi hangi mama ile besliyorsunuz, tüyleri için maltlar var onlardan kullanıyor musun? şu eski tip halı fırçaları varya pazarda bile satılanlardan bayağı iş görüyor.zamanında yapı marketlerden birinden aldığım bir yapışkanlı rulom var benim tüyleri topluyor sonra musluğun altına tutuyorum bütün tüyleri bırakıyor.
Hali fircasiyla taraman lazim supurmeden once.
Ya da yapiskanli rulo.
la cat aldım canım doğuda olduğumuz için iki aydır bu mamayı veriyoruz bir goody bi de la cat satıyolar daha önceden ama halıflekse yapışıyo tüyleri koltuk ve halılar çok sorun değil ama halıfleks için halı yıkama makinesi alsam işe yarar mı acaba
la cat aldım canım doğuda olduğumuz için iki aydır bu mamayı veriyoruz bir goody bi de la cat satıyolar daha önceden ama halıflekse yapışıyo tüyleri koltuk ve halılar çok sorun değil ama halıfleks için halı yıkama makinesi alsam işe yarar mı acaba
Anlıyorum orada bulamıyorsun ama Goody ve La Cat kötü markalar, market ürünü onlar kedin için de sağlıksız mamalar. Internetten sipariş versen kargoyla eve doğru düzgün bir marka getirtsen olmaz mı? 15 kiloluk al 1 kere, o sana 6 ay yeter...
ŞUNLARI ALABİLİRSİN :)
mama olarak çok bütçen yoksa
bonacibo market mamalarından daha iyi.
Benımkı fakir quantum deliler gibi çekıyor sağolsun ..süpürgenin markası nedir
kızlar lojmana taşındık ve yerler halıfleks :/ evde bir kedim var, tarıyoruz ama çok tüy döküyo, halı ve koltuklardaki tüyleri çekpasla temizliyorum ıslatarak ama halıfleksteki tüyleri tam temizleyemiyorum ve artık siyah giyemiyoruz :/ kedimin tüyleri beyaz
sizler kedi tüyleri için özel bişi kullanıyo musunuz süpürge alet veya temizleme yöntemi bilen var mı bantta kullandım ama halıflekstekileri tam almıyo
ŞUNLARI ALABİLİRSİN :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?